- 28 Şubat 2018
- 1.492
- 6.858
- 108
Yok canim persembe gunu bakliyat mi olurmusMenü, su, spor
Yarın bakliyat ve bulgur yeme canım
Dusman catlatmacaEvet sevdiğim yapsa bende üzülürdüm ama sevmediğim yapınca oh diyorum
Deseydin onun çenesi diyet yapsa hepimiz için daha sağlıklı babaAklıma geldi, kp de ekmek alınca falan bize de getirir bazen ya da simit. Dedim baba ben yemiyorum diyetteyim, tam buğday yiyorum. Adam o günden sonra hep tam buğday getirdi banahatta yanında bol giyerdim dikkat etmemiş, bir kere normal giydim, yavrum senin derdin ney süzüldün böyle demişti ne derdi baba diyet yapıp verdim, bir yıldır diyet yapıyorum ben keşke kaynan da yapsa demişti
KesinlikleDusman catlatmacayahu zayif olmak ne guzel
Boyle gogsunu gere gere yuruyosun ya
Yok o çene yapmaz alttan yapar her işi, çenesi hep güzel çalışır kocamın ve kp imin yanında. Olamadım öyle uyanıkDeseydin onun çenesi diyet yapsa hepimiz için daha sağlıklı baba
Iyi geceler canım ❤Ekrana çok bakmıyım, başım başlayacak diye korkuyorum, iyi geceler
Kızartmıştır o kesin tavugu kır kafasını ez parçalaMenü, su, spor
Kahvaltı yapmış
Tavuk nasıl kızarmış, niye kızarmış, kızarırken bana sormuş mu
Sadece suyaspor yok tavuk yağda kızartma değilse yağdaysa
Menü, su, spor
Yarın bakliyat ve bulgur yeme canım
Menü, su, spor
Menü, su, spor
Menü, su, spor
Bacı valla nasıl atılıyor bilmiyorum ben youtubeden izleyip yapıyorum kızlar biliyor onlar atsınlar mavi ayakkabılılar hepsiGulumse24 bana atabilirmisin yaptığın leslieyi. Yarından itibaren bende yapayım. San azahmet
Dikkat et canımKızlar yorgunluktan tansiyon düşüklüğü yaşadım o yüzden ancak 1 mile Leslie yapabildim. daha sonrasında biraz tuzlu bişeyler attım ağzıma dengelemesi için. Sizleri seviyorum
Paylastım bile :))Bacı valla nasıl atılıyor bilmiyorum ben youtubeden izleyip yapıyorum kızlar biliyor onlar atsınlar mavi ayakkabılılar hepsi
Çok zevkli 3 milden gına gelmişti valla bu muhteşem bişey
Yarın sabah bende baslayım o zamanÇok zevkli 3 milden gına gelmişti valla bu muhteşem bişey
Hiç sevmedigim hayın valide modeliYok o çene yapmaz alttan yapar her işi, çenesi hep güzel çalışır kocamın ve kp imin yanında. Olamadım öyle uyanık
Tamam teşekkür ederim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?