o boosted Leslie bende yapardım önceden fena terletiyo iyi aklıma geldi sınavlar bitsin başlayayım bendede
Yapan var yapamayan var demi amaHeç bir fırsatı gaçırma aman
Canım hangimiz geçmedik o yollardan. Ben de çok aldım herşey ortada. İyi düşünelim beraber verelim.Ya ben çok yapıyodum lesli zaten oruçluyken 5 mil yapmışlığım var. O kadar güzel incelmiştim ki yazık ettim emeğime
Erken kalkıyoruz karanlıkta okul çok zor geliyor. Bu yıl yaşlandım sanki bir yılgınlık geldi.Benim için ders dönemi bitti çok şükür canım, artık sınavlar var, Şubat'ın ikinci haftasına kadar ders yok.
Neydi be o yaz... hey gidi günler...Yaz da çok hızlı geçiyor be.
Ayy ben bugün karnabahar tursu yedim. Moralim bozulmaz inşallah. Bir bakayım Bend e etkisi nasıl.karnabahr çok ödem yapıyor bende birde kisir. mesela bana kurufasulye mercimek hiç ödem yapmaz ama karnabahr inanılmaz artı getirir
kiraz sapı ve mısır püskülü güzel ödem atiyoİnşallah atarım cumaya kadar. Bugün de mercimek çorbası içtim valla
İyi aklıma getirdin hemen yapayım gr gr dır demi yazın kuruttum o kadar ikisinide bi işe yarasınlar mademkiraz sapı ve mısır püskülü güzel ödem atiyo
O zaman soruyorum 4 mi 5 miUlaaan hamur gibi bonusa bosteed yaptırılır mıhık diyodum az daha
4 tür oO zaman soruyorum 4 mi 5 mi
İki fincan olsun canımİyi aklıma getirdin hemen yapayım gr gr dır demi yazın kuruttum o kadar ikisinide bi işe yarasınlar madem
Tmm ayıpsın al biriniİki fincan olsun canım
Evet canım,şu an bayağı iyiyim. Ama birkaç gündür çok kötü yedim, hastalığın da verdiği rehavetle. Yarından itibaren hem spora hem diyete dönüyorum.Nasil oldun canim daha iyi misin
Bana uyar, ben zaten hep 6lik sporlar yapıyorum. Tekrar baslayabilirsem iyi olacak tabi4 tür o
Film izliyordum ben canım,şimdi bitti, duş alıp mutfak topliycamNaapooorsunuz bakalım
Iyi geceler canimKızlar herkese iyi geceler .yatıp dinleneyim. Günler klonlanmış gibi.hep aynı geliyor. Sanırım diyet kastı beni ya da regl duyguları. Eee napalım Allah kurtarsın .
Tv izliyordum yarim kaldi kar yuzunden tv iptalNaapooorsunuz bakalım
Iyi ol canim da spor ve diyetle cozersinEvet canım,şu an bayağı iyiyim. Ama birkaç gündür çok kötü yedim, hastalığın da verdiği rehavetle. Yarından itibaren hem spora hem diyete dönüyorum.
Canımmmm
Hosgeldin canim nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?