Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ya ben çok yapıyodum lesli zaten oruçluyken 5 mil yapmışlığım var. O kadar güzel incelmiştim ki yazık ettim emeğime
Canım hangimiz geçmedik o yollardan. Ben de çok aldım herşey ortada. İyi düşünelim beraber verelim.
Benim için ders dönemi bitti çok şükür canım, artık sınavlar var, Şubat'ın ikinci haftasına kadar ders yok.
Erken kalkıyoruz karanlıkta okul çok zor geliyor. Bu yıl yaşlandım sanki bir yılgınlık geldi.
Yaz da çok hızlı geçiyor be.
Neydi be o yaz... hey gidi günler...
2 ay tatil var. İlk bir ay bocalama ile geçiyor. Alışmak zor geliyor. Sonraki ay rahata eriyorum tatil bitiyor
karnabahr çok ödem yapıyor bende birde kisir. mesela bana kurufasulye mercimek hiç ödem yapmaz ama karnabahr inanılmaz artı getirir
Ayy ben bugün karnabahar tursu yedim. Moralim bozulmaz inşallah. Bir bakayım Bend e etkisi nasıl.

Kızlar herkese iyi geceler . yatıp dinleneyim. Günler klonlanmış gibi.hep aynı geliyor. Sanırım diyet kastı beni ya da regl duyguları. Eee napalım Allah kurtarsın.
Iyi geceler canim
Naapooorsunuz bakalım
Tv izliyordum yarim kaldi kar yuzunden tv iptal
Evet canım,şu an bayağı iyiyim. Ama birkaç gündür çok kötü yedim, hastalığın da verdiği rehavetle. Yarından itibaren hem spora hem diyete dönüyorum.
Iyi ol canim da spor ve diyetle cozersin

Hosgeldin canim nasilsin
14 kapanali cok oldu biliyorsun 2 haftadirda burcu bizimle tugbada gelmisti ama yogun sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…