Ekonomik kadın emeğine kıyamaz. Ellerine sağlık arkadaşım. Daha yatamadım.sizi bırakıp gidemedim.Tmm ayıpsın al biriniama ikinci kez su koyalım yine içelim israf olmasın
Kız sen hala ayıkmısınNaapooorsunuz bakalım
İyiyim çok sukur sen nasilsin uzak kaldin buralardanCanımmmmözlendiniz
Nasılsın
Ne var ne yok buralarda herşey yolunda mı
Ay ben kendimde hiç değilim valla sarhoş gibiyimmKız sen hala ayıkmısınfabrikadan sonra kendine gelemezsin dedim ama demek bünye alışkın
Bagımlılık yapıyoruz demi gızzzEkonomik kadın emeğine kıyamaz. Ellerine sağlık arkadaşım. Daha yatamadım.sizi bırakıp gidemedim.
Bende onu didim işteAy ben kendimde hiç değilim valla sarhoş gibiyimm
Hosgeldin canim nasilsin
14 kapanali cok oldu biliyorsun 2 haftadirda burcu bizimle tugbada gelmisti ama yogun sanirim
Canımsınnnİyiyim çok sukur sen nasilsin uzak kaldin buralardan
Bizde seni ozledik canim
Mısir puskulunu nasil yapcaksin canim bende yarin yapayimİyi aklıma getirdin hemen yapayım gr gr dır demi yazın kuruttum o kadar ikisinide bi işe yarasınlar madem
Benim avatarın ayarıyla oynamış
Mısır püskülü ve kiraz sapını bardağa koydum sıcak suda demledim içtim valla tarifi buMısir puskulunu nasil yapcaksin canim bende yarin yapayim
TamamMısır püskülü ve kiraz sapını bardağa koydum sıcak suda demledim içtim valla tarifi bu
Bende 2 yıl önce 14. Takımdaydım ama seni görmedim burcuyu ordan tanıyorum seni şitmedimdi bekleriz kız gel gel
Bunlar bizim gururumuz tabi göstereceğiz Gülümsemaşallah güzel vermişsin hedefine kolayca ulaşmanı dilerim
Ben dotty 14. Takımın eskilerinden bende dışarıdan katılmak isterim takımaZipzip-
Şimdilik herkese iyi geceler
Donduysen yeniden açalım takimiCanımsınnn
14. Takımın kapanmasına çok üzüldüm haberim yok. Girmedim KK ya bazı sorunlarım vardı koşturmakla geçti günlerim arada 1-2 BDV ye takıldım. Keşke kapanmasaymış takım valla gözlerim doldu şu an
Hakkaten ankanın takım ne alemde cuma günleri varmı ilk 3 arasındaDonduysen yeniden açalım takimi
Sorunlarin cozulmustur insallah canim
Tugba vakit ayiramayacagini soyleyince uyelerin bir kismi 12 ye gitti mezun ve free lerde tuğbanin actigi diyet günlüklerinde devam ettiler
Kk ya geldigimde 14. Takimin kaptaniydiBende 2 yıl önce 14. Takımdaydım ama seni görmedim burcuyu ordan tanıyorum seni şitmedimdi bekleriz kız gel gel
Cok iyi gitmiyor sanki canim ama cuma yogunluktan takip edemiyorumHakkaten ankanın takım ne alemde cuma günleri varmı ilk 3 arasında
Vayyyy bizim başımızda olmana sebep o zaman tşk bir borç bilirizKk ya geldigimde 14. Takimin kaptaniydi
Hatta referans olmustu kaptan olabilmem icin
Her zaman beklerim iyi geceler canim
Bunlar bizim gururumuz tabi göstereceğiz Gülümsemaşallah güzel vermişsin hedefine kolayca ulaşmanı dilerim
Ben dotty 14. Takımın eskilerinden bende dışarıdan katılmak isterim takımaZipzip-
Şimdilik herkese iyi geceler
Anka onlara kök söktürürCok iyi gitmiyor sanki canim ama cuma yogunluktan takip edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?