Karar defterinde yaziyor simdi bile :))Vayyyy bizim başımızda olmana sebep o zaman tşk bir borç biliriz
4 puandan hesaplaKimseden hayır yok menümü yazım bari o 5 yalan oldu
Allah razı olsun sende iyiki varsın canım kaptanımızKarar defterinde yaziyor simdi bile :))
Referans bulmak zor oluyor tereddut etmeden kabul etmişti
Orası öyle de canım, ipin ucunu çok kaçırmadan toplamak iyi olur. Mart'ta hedef kiloma ulaşmış olmam lazımIyi geceler canim
Tv izliyordum yarim kaldi kar yuzunden tv iptal
Iyi ol canim da spor ve diyetle cozersin
Sagol canim Allah sizden de razi olsunAllah razı olsun sende iyiki varsın canım kaptanımız
Ulasirsin canim cook fazla kilon kalmadı zatenOrası öyle de canım, ipin ucunu çok kaçırmadan toplamak iyi olur. Mart'ta hedef kiloma ulaşmış olmam lazım
Eline saglik canimBitek biz variz galiba sizden bana bi teklif yok madem ben ismarliyim buyrun kizlar kahve icelimZipzip- Gulumse24 Eki Görüntüle 2569200
Rica ederim 40yillik hatir isticem sonraEline saglik canim
Ayip ettin canim de 40 yil daha yasar miyim acabaRica ederim 40yillik hatir isticem sonra
70 ine gelmeden göc etmek olur mu hicAyip ettin canim de 40 yil daha yasar miyim acaba
Asıl bizim sana faydamız yok iyi çekiyon kahrımızı başkası olsa çoktan hepimize yol vermişti biz razıyız senden sakın öyle düşünme canımSagol canim Allah sizden de razi olsun
Bu ara kaptanligimi sorguluyorum aslinda cok faydam yok sanki sizlere diye
Eki Görüntüle 2569201Bitek biz variz galiba sizden bana bi teklif yok madem ben ismarliyim buyrun kizlar kahve icelimZipzip- Gulumse24 Eki Görüntüle 2569200
Way hainler demek sayfaya yazmayip kahve iciyosunuz hemi
Beraber içek şekerimBitek biz variz galiba sizden bana bi teklif yok madem ben ismarliyim buyrun kizlar kahve icelimZipzip- Gulumse24 Eki Görüntüle 2569200
Sanada canım yazacağım elbetWay hainler demek sayfaya yazmayip kahve iciyosunuz hemi
Afiyet olsun canim
Çikilatasızda kahve içmez hiçBitek biz variz galiba sizden bana bi teklif yok madem ben ismarliyim buyrun kizlar kahve icelimZipzip- Gulumse24 Eki Görüntüle 2569200
Sana afiyetler olsun da benim foto eskiydiBeraber içek şekerim✌Eki Görüntüle 2569204
Aaa daha neler ya. Sen niye böyle düşünüyorsun anlamıyorum, hepimiz senden yana ne kadar şanslı olduğumuzu söylüyoruz farkında değil misin.Sagol canim Allah sizden de razi olsun
Bu ara kaptanligimi sorguluyorum aslinda cok faydam yok sanki sizlere diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?