Tartı öncesi yesem içsem tartıyı etkilemez mi kuzum.Evde bekunis varsa 2 tane iç olmadı sabah aç karna gün kurusu ye canım üstüne sıcak su iç
Evet. Artık spora da başladım Allah'ın izniyle bırakmak yokMoralini bozma belki sabah wc ye çıkarsin .olmazsada haftaya guzel eksi ile gelirsin
Anlamadım ki..Sonrası da mi iki öğün şeker yiyeceksin. Orda bitter filan yazmıştın yoksa ben mi karıştırdım
Cnm demir eksikliğim yüzünden baş dönmem.. serum alıyorum bi tane kaldı..Geçmiş olsun. Beden hemen kesmeye alışamıyor malesef. Kolay değil unutmak. Limonlu su çok içersem ben de de oluyor. Bir de ödem atıcı çayı fazla kaçırınca oluyor bende.
Serum çok iyi geliyor hipo. Ben de hamileyken çok düşmüştü son aylarımda ve doğumdan sonra bir doz verdi doktorum. Hiç problem yaşamadım sonrasındaCnm demir eksikliğim yüzünden baş dönmem.. serum alıyorum bi tane kaldı..
Yaa canım.çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.Cnm demir eksikliğim yüzünden baş dönmem.. serum alıyorum bi tane kaldı..
Neyse unutalım böyle bir konuşma olmadı retroAnlamadım ki..
Ahh cnm bilsen bu benim kaçıncı serumum..Serum çok iyi geliyor hipo. Ben de hamileyken çok düşmüştü son aylarımda ve doğumdan sonra bir doz verdi doktorum. Hiç problem yaşamadım sonrasında
TeşekkürlerYaa canım.çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.
İnsallah canimSabaha boolll eksiyle uyanalım Insallah canlar
Iyi geceler hepinize
Tv izliyorumYoğurt kürümü yaptımmm ve yedim çok rahatım ♥♥Siz napıyosunuz kızlaarr♥♥
Yaa gerçekten mi.neden düşüyor sürekli canım yaAhh cnm bilsen bu benim kaçıncı serumum..
keten tohumunu denedin mi çok iyi bana en iyi o geldi bide kuru hurma.Tartı öncesi yesem içsem tartıyı etkilemez mi kuzum.
Benim genel anlamda bir çözüm bulmam lazım bu kabızlık işine. Diyette çok oluyor.
Amin canım.Sabaha boolll eksiyle uyanalım Insallah canlar
Iyi geceler hepinize
Senede bi iki kere 2şer dozdan alırım serum.. sürekli düşer demirim ve kanım.. doktor çok adet olmama bağladı ama küçüklükten beri böyleyim.. 10 yaşındaydım hatırlıyorum bana verem testi yaptılar..Yaa gerçekten mi.neden düşüyor sürekli canım ya
Pazartesi bi tane daha alıcam ama baş dönmem geçmedi..Yaa gerçekten mi.neden düşüyor sürekli canım ya
Iyi geceler canim cokk yoruluyorsun gecmiste önemli bir konu yok zaten sen etiketlere ,alintilara bak yeterliIyi geceler kizlar
Dun sayfayi actim okuyamadan uyumus kalmisim. Bugunde yatmadan bir bakayim dedim.
Sabahtan temizlik yaptim. Misafirim geldi. Aksam uzeri uyudum biraz. Mesajlarima bakayimda mutfagi toparlayip yatarim insallah.
Menulerimide yazdim unutmadan.
60 sayfa gecmis birikmis etiketlere alintilara bakar cikirim gozlerim kapanmaya basladi yine kusura bakmayin. Insallah herkes iyidir bir sikinti yoktur.❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?