Yapma yapma çok zor,malum rakip olmuşuzbende şeker orucuna başlamayı düşünüyorum yaa ketto yapabilir miyim emin değilim
Elhan ablacım süpersin sonunda 5ler gelmiş tebrik ederim seni ♥
Anammmm bune biz bu kadar varmıyız yahuu kuzu sürüsü gibi maşallahhGelsin eşleşmeler
Gulumse24 & mavitosbik07
@ezo26 & @Elhan
aypare ackerman & Elalis
@Bonus & @malii
@Alvillaa & @Diloslara
@Nefes yaren & @happy_mom_
Yonahime & @Canfeb
@rishrose & @retro_hippo
@pastel34 & @hasbeenandgone
cgdmk & Bulamiyorum
@s i d e l y a & @SchonerDuft
@Ytmz &birmuhendisanne
@snglmlk & @merryangel &Nego
Arkadaşlar kurayı çektim. Eksik olan varsa yazsin, olmak istemeyen var da o da yazsın. Böylece düzenleme yaparım.
Ben tam sana göreyim bak kaçırma beniEline sağlık rakibimde tam bana göre boyu kilosu ama ilaç kullanıyo kıyamam o muhaf olsun beni başgasına yama
Cook kalabalıgız masallah ama aktif olmayanlarda var içlerindeAnammmm bune biz bu kadar varmıyız yahuu kuzu sürüsü gibi maşallahh
Gazan şimdiden mübarek olsun canım ben seni tutuyorumeline sağlık ablacım rakibim de pek dişli:))
Ne kadar güzel bir noktaya parmak bastınCook kalabalıgız masallah ama aktif olmayanlarda var içlerinde
Listede 27 kişi var ama aktif kişi sayısı 15 dir diğerlerininde kilo vermesi için daha aktif olması gerekiyorNe kadar güzel bir noktaya parmak bastın
Bu arada rakibemmavitosbik07 ikimizdr 700 gr vermisiz ama olmaz olsun yuzdeler sayesinde gectin beni
Tebrik diyeyim napayim
Gelsin eşleşmeler
Gulumse24 & mavitosbik07
@ezo26 & @Elhan
aypare ackerman & Elalis
@Bonus & @malii
@Alvillaa & @Diloslara
@Nefes yaren & @happy_mom_
Yonahime & @Canfeb
@rishrose & @retro_hippo
@pastel34 & @hasbeenandgone
cgdmk & Bulamiyorum
@s i d e l y a & @SchonerDuft
@Ytmz &birmuhendisanne
@snglmlk & @merryangel &Nego
Arkadaşlar kurayı çektim. Eksik olan varsa yazsin, olmak istemeyen var da o da yazsın. Böylece düzenleme yaparım.
Aha satmış beni anında sevimli mikropBen tam sana göreyim bak kaçırma beni
Gazan şimdiden mübarek olsun canım ben seni tutuyorum
Hedefleri henüz hazırlamadım canımBulamiyorum bu haftaki rakibem hayirli olsun
Kac kilosun?
Bu aradaNego bu haftaki hedefime ulastim, onumuzdeki hafta icin hedeflerimiz kac ben bi 61.5 alayim
ezip gecicem merak etme :))Gazan şimdiden mübarek olsun canım ben seni tutuyorum
Sagol canim bilmukabeleGeyikler bir tarafa çok iyisin gerçekten, güzeldi seninle rekabetkafa dengi insanları seviyorum
Satislara mi gelmis ex rakibemAha satmış beni anında sevimli mikrop
Canim seninle bi tanisamadik yas boy kilo nedir acabaezip gecicem merak etme :))
Erkekseniz teker teker gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?