Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sagol canim bilmukabeleseninle rekabette cok guzeldi

Satislara mi gelmis ex rakibem oy oy kiyamam gel kanatlarimin altina alayim seni

Al beni al, ortada kaldım, bu kız beni 1 saatte 9 kere satıp 1 kere alıyor

Erkekseniz teker teker gelin sizi bana sıraylamı verdiler ağa hayırdır hastaneden yeni geşmişim pertim çıkmış bide sporla ugraşamam benim sporum yarın

Yok haşa ne erkeği, fit hatun olmaya çalışıyoruz şurada

Bulamiyorum yi atar mısın gruptan Zipzip- kaptanım
Beni geçmiş

Ooooo temas yok temas yok

Sen de süpersin canım çok tebrik ederim.

Tesekkur ederim ❤

Bireysel 1. bile olur hıhhhh

Insallah

Tebrik ederim canım çok güzel bir eksi

Evet canım sonradan farkettim

Tesekkur ederim cnm ❤

Ben onu şimdi kurada hasibeye cikartayim da görsün o

Ben kurada olmam belki spor yapamiyorum cunku

Tatlım kilosu fazla olanlar daha çabuk ve daha çok kilo veriyor. Çıkarsak kapisalim hiç rakip olmadık senle. Ben isterim

Yuzde hesplaninca kilosunun fazla olmasinin onemi kalmiyorki

Cnm ben spor yapamadigim icin gecen eslesmedede yoktum. Simdi benimle eslesen arkadas spor yapiyorsa onun motivasyonunuda dusurmeyeyim. Ya beni eslesmeden cikar ya da benim gibi spor yapamayip sadece kilo olarak eslesmek isteyen olursa onunla eslestir

Bulamiyorum bu haftaki rakibem hayirli olsun
Kac kilosun?
Bu arada @Negohatun bu haftaki hedefime ulastim, onumuzdeki hafta icin hedeflerimiz kac ben bi 61.5 alayim

Hayirli olsun cnm. Bakalim bi degerlendirmeye alsinlarda belki degistirebilirler beni seninle. Spor yapamiyorum ya seninde spor konusunda motivasyonunu dusurmek istemem.

Asibem yuzdeyi hiç düşünmedim. Haftalik hedefe ne kadar yaklaştigimiz yakaladığımız baz alinsa yani keşke.
Bu arada harika kilo verdin gene...Sen beni yakalarsin gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…