Belkide ama 1 haftadır hiç azalmıyorO başka bişey içindiranladın sen onu.
Bu arada hastanede ne dediler canım, var mı biseyler.Erkekseniz teker teker gelinsizi bana sıraylamı verdiler ağa hayırdır hastaneden yeni geşmişim pertim çıkmış bide sporla ugraşamam benim sporum yarın
Birileri bizi gözetliyorBelkide ama 1 haftadır hiç azalmıyor
Tamam canım bı daha bakarım duruma, geri dönüşleri bekliyorum.Ooooo temas yok temas yok
Tesekkur ederim ❤
Insallah
Tesekkur ederim cnm ❤
Ben kurada olmam belki spor yapamiyorum cunku
Yuzde hesplaninca kilosunun fazla olmasinin onemi kalmiyorki
Cnm ben spor yapamadigim icin gecen eslesmedede yoktum. Simdi benimle eslesen arkadas spor yapiyorsa onun motivasyonunuda dusurmeyeyim. Ya beni eslesmeden cikar ya da benim gibi spor yapamayip sadece kilo olarak eslesmek isteyen olursa onunla eslestir
Hayirli olsun cnm. Bakalim bi degerlendirmeye alsinlarda belki degistirebilirler beni seninle. Spor yapamiyorum ya seninde spor konusunda motivasyonunu dusurmek istemem.
Siz ne güzel ikili oldunuz böyle.Tabi ki yürüyeceğim, adımlar kaç puan haberin var mi senin
Tamamdır kaptan.Sucunu bildiğine göre haftaya güzel eksi bekliyoruz senden ve takımada daha cok gel
Keto kafası videolarını izledim, gurubu da takipe diyorum ama şimdilik sadece izleyip imreniyorum diğerlerine. Senin de desteğin olursa bende bir ketocan olmak isterim :)Evet canım salı günü ketoya başladım.
Önce makrolarımı hesapladım.keto kafası var YouTube da.önce onları izle,sonra facede ketojenik dayanışma Grubu var.
Karbonhidrat sınırlı,şeker yok.
Ama şöyle yeşilliklerdeki,salçadaki karbonu bile sayıyorsun,bırak patatesi unu
Süt,yoğurt yasak,en azından başlangıçta.
Şeker içeren kök besinler,meyveler yasak
Aslında çok zor değil,başlarsan destek olurum
@retro_hippo
Yeniden alırsan paylaşır mısın canım merak ettim.Evet birara almıştım
Tatlım evinle ilgili bir gelişme var mı?Bu arada hastanede ne dediler canım, var mı biseyler.
Ben burdayım aslında canım ama senin rakibin olduğunu bilmiyordum. Ben rishrose un rakibiyim diye biliyordum.Netlestirelim rekabet listesinden çıkarayım. Çünkü insan motive olmak için aktif olmaya ihtiyaç duyuyor. Mesela bizim rakibemiz merry bu aralar pek gelmiyor galiba negocum.
Tamam canım şimdi gördüm yeni listeyi ben geçen haftaki listeden bahsediyorsun sanmıştım:) Bu hafta burdayım merak etme bir de ketoya başlayacağım ki zorlu bir rakip olurum size haberiniz olsun :)Gelsin eşleşmeler
Gulumse24 & @mavitosbik07
ezo26 & Elhan
aypare ackerman & Elalis
@Bonus & @malii
@Alvillaa & @Diloslara
@Nefes yaren & @happy_mom_
Yonahime & @Canfeb
@rishrose & @retro_hippo
@pastel34 & @hasbeenandgone
@cgdmk & @HasibeG
@s i d e l y a & @SchonerDuft
@Ytmz & @birmuhendisanne
sonngulen & merryangel & Nego
Arkadaşlar kurayı çektim. Eksik olan varsa yazsin, olmak istemeyen var da o da yazsın. Böylece düzenleme yaparım.
Henüz yok malesef canım. Neyse ki yağmur yağmıyor.Tatlım evinle ilgili bir gelişme var mı?
Çok gorktummmmmmm kiiHadi öptüm çüz bayyy, Cuma görüşmek üzere
Onlarada merhaba diyelimmmMisafirlerimiz de katılsa sayımız iki katına cıkar
Su an 11 kişi dısardan izliyor takımı :)))
Tamam canım şimdi gördüm yeni listeyi ben geçen haftaki listeden bahsediyorsun sanmıştım:) Bu hafta burdayım merak etme bir de ketoya başlayacağım ki zorlu bir rakip olurum size haberiniz olsun :)
Biz bugünde çohhh mutluyuzzzzO başka bişey içindiranladın sen onu.
Ezme ex rakibemi karsinda beni bulursunYandaş medya
yaa kiymetimi bilmedin iste boyle zalımlara denk geldinAl beni al, ortada kaldım, bu kız beni 1 saatte 9 kere satıp 1 kere alıyor
Canim neden spor yapamiyosan ozel sebebi yoksa merak ettim:)Cnm ben spor yapamadigim icin gecen eslesmedede yoktum. Simdi benimle eslesen arkadas spor yapiyorsa onun motivasyonunuda dusurmeyeyim. Ya beni eslesmeden cikar ya da benim gibi spor yapamayip sadece kilo olarak eslesmek isteyen olursa onunla eslestir
e 1.70 boya daha ne kadar zayiflayacaksinayy evet canım♥
yaş 20.5 boy 170 kg 62.2 :))))
Canim pek aktif degil diye biliyorum eger canli kanli bi mucadele istersen rica edelim biz 3 lu rakibe olalim bu hafta:)Rakibem aktif mi burada acep?? ♥♥♥
Geçen hafta ben de pek yoktum canım, doğru bir şekilde takip edememiş olabilirim seni. Burda olmana çok sevindim ben de olacağım. Sen keto yap ben de listelerine bir bakayım.Tamam canım şimdi gördüm yeni listeyi ben geçen haftaki listeden bahsediyorsun sanmıştım:) Bu hafta burdayım merak etme bir de ketoya başlayacağım ki zorlu bir rakip olurum size haberiniz olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?