Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tamam canım bı daha bakarım duruma, geri dönüşleri bekliyorum.

Nego ben senin yazılarını yorumlarını çok beğeniyorum ,geçen hafta gerçekten coook yogundum gelemedim menü yazamadım kusura bakma o yüzden ama son 2 sınavım aralıklı olduğu için daha rahatım o yüzden menü spor vermeye devam birde hedef kilo listesine beni de yine yazmaya devam ett çok motve ediyor benii

Sucunu bildiğine göre haftaya güzel eksi bekliyoruz senden ve takımada daha cok gel
Tamamdır kaptan.
Keto kafası videolarını izledim, gurubu da takipe diyorum ama şimdilik sadece izleyip imreniyorum diğerlerine. Senin de desteğin olursa bende bir ketocan olmak isterim :)

Netlestirelim rekabet listesinden çıkarayım. Çünkü insan motive olmak için aktif olmaya ihtiyaç duyuyor. Mesela bizim rakibemiz merry bu aralar pek gelmiyor galiba negocum.
Ben burdayım aslında canım ama senin rakibin olduğunu bilmiyordum. Ben rishrose un rakibiyim diye biliyordum.

Tamam canım şimdi gördüm yeni listeyi ben geçen haftaki listeden bahsediyorsun sanmıştım:) Bu hafta burdayım merak etme bir de ketoya başlayacağım ki zorlu bir rakip olurum size haberiniz olsun :)

Tamam canım şimdi gördüm yeni listeyi ben geçen haftaki listeden bahsediyorsun sanmıştım:) Bu hafta burdayım merak etme bir de ketoya başlayacağım ki zorlu bir rakip olurum size haberiniz olsun :)
Elalis le merryangel kertin bence ikiside ketocu baya çekişmeli olur araya fitne sokim aczık

Ezme ex rakibemi karsinda beni bulursun yandaş mandaş
Al beni al, ortada kaldım, bu kız beni 1 saatte 9 kere satıp 1 kere alıyor
yaa kiymetimi bilmedin iste boyle zalımlara denk geldinne zaman istersen cagir beni arkandayım rakibem korurum seni
Canim neden spor yapamiyosan ozel sebebi yoksa merak ettim:)
ayy evet canım
yaş 20.5 boy 170 kg 62.2 :))))
e 1.70 boya daha ne kadar zayiflayacaksinmanken gibi fizik Masallahhedefin kac canim
Rakibem aktif mi burada acep?? ♥♥♥
Canim pek aktif degil diye biliyorum eger canli kanli bi mucadele istersen rica edelim biz 3 lu rakibe olalim bu hafta:)

Geçen hafta ben de pek yoktum canım, doğru bir şekilde takip edememiş olabilirim seni. Burda olmana çok sevindim ben de olacağım. Sen keto yap ben de listelerine bir bakayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…