- 13 Aralık 2019
- 327
- 1.676
- 28
Peki ben daha aktif biriyle rakip olsam olur mu? :)) Yani yeni eşleşmelere göre.. :)Cok aktif değil ama belki gelir canım
Ay olur gerçektenn çok sevinirimEzme ex rakibemi karsinda beni bulursunyandaş mandaş
yaa kiymetimi bilmedin iste boyle zalımlara denk geldinne zaman istersen cagir beni arkandayım rakibem korurum seni
Canim neden spor yapamiyosan ozel sebebi yoksa merak ettim:)
e 1.70 boya daha ne kadar zayiflayacaksinmanken gibi fizik Masallah hedefin kac canim
Canim pek aktif degil diye biliyorum eger canli kanli bi mucadele istersen rica edelim biz 3 lu rakibe olalim bu hafta:)
Ben aktif kanli canli rakibenim o zamanAy olur gerçektenn çok sevinirim
Ben yazana kadar rakip bulmussunPeki ben daha aktif biriyle rakip olsam olur mu? :)) Yani yeni eşleşmelere göre.. :)
Başka migren ilacına başladılar digerini kesti canım hem psikolojik olarak rahatlatacak hemde uyku yapan ilaç oldugu için akşam kullanacak ilacı daha önce bende migren için kullanmıştım tuğçeyede onu başladı doktor inş iyi gelecek hastaneden geldik direk yatağa gitti uyumaya sabaha ancak kalkar cücükBu arada hastanede ne dediler canım, var mı biseyler.
İns iyi gelir ilaclar canimBaşka migren ilacına başladılar digerini kesti canım hem psikolojik olarak rahatlatacak hemde uyku yapan ilaç oldugu için akşam kullanacak ilacı daha önce bende migren için kullanmıştım tuğçeyede onu başladı doktor inş iyi gelecek hastaneden geldik direk yatağa gitti uyumaya sabaha ancak kalkar cücük
Bende simdi yazicaktim su anlik 1.yiz diyeSu an için ilk 3 garanti İki takım kaldı acıklamayan
Veli veliyi Mekke de deli deliyi dakkada bulur eltimSiz ne güzel ikili oldunuz böyle.
Simdide ikincilik garanti son takım kaldıBende simdi yazicaktim su anlik 1.yiz diye
Ya tam ben yazacaktimSimdide ikincilik garanti son takım kaldı
Sagol kuzum inş Allahİns iyi gelir ilaclar canim
Gecmis olsun canım insallah ilaclar iyi gelir cok yoruldunuz hepinizSagol kuzum inş Allah
Ben korumadayım ama napsam bilemedimGelsin eşleşmeler
Gulumse24 & mavitosbik07
@ezo26 & @Elhan
@-Artemis & @Elalis
@Bonus & @malii
@Alvillaa &R O S E B U D
@Nefes yaren & @happy_mom_
Yonahime & @Canfeb
@rishrose & @retro_hippo
@pastel34 & H hasbeenandgone
@cgdmk & @HasibeG
@s i d e l y a & @SchonerDuft
@Ytmz & @birmuhendisanne
sonngulen & merryangel & Nego
Arkadaşlar kurayı çektim. Eksik olan varsa yazsin, olmak istemeyen var da o da yazsın. Böylece düzenleme yaparım.
Ezme ex rakibemi karsinda beni bulursunyandaş mandaş
yaa kiymetimi bilmedin iste boyle zalımlara denk geldinne zaman istersen cagir beni arkandayım rakibem korurum seni
e 1.70 boya daha ne kadar zayiflayacaksinmanken gibi fizik Masallah hedefin kac canim
Canim pek aktif degil diye biliyorum eger canli kanli bi mucadele istersen rica edelim biz 3 lu rakibe olalim bu hafta:)
Geçen hafta ben de pek yoktum canım, doğru bir şekilde takip edememiş olabilirim seni. Burda olmana çok sevindim ben de olacağım. Sen keto yap ben de listelerine bir bakayım.
Sen benim eltime karşı ittifak mı kuruyorsun, yalnız mı sandın sen onu.Ezme ex rakibemi karsinda beni bulursunyandaş mandaş
Sağol canımNego ben senin yazılarını yorumlarını çok beğeniyorum ,geçen hafta gerçekten coook yogundum gelemedim menü yazamadım kusura bakma o yüzden ama son 2 sınavım aralıklı olduğu için daha rahatım o yüzden menü spor vermeye devam birde hedef kilo listesine beni de yine yazmaya devam ett çok motve ediyor benii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?