Ooo çok güzel hepinizi tebrik ederim kızlar çok yağ yaktınız bunun uğrunaVeee hepinizi tebrik ediyorum kızlar birinciyiz
Herkesi tebrik ediyorum :)))Veee hepinizi tebrik ediyorum kızlar birinciyiz
Evet canım aktif değilsinAllah kolaylık, şifa versin canım.
Ben de denemek istiyorum ketoyu ya. Biraz da gözüm korkuyor aslında ama.
Benden mi bahsediyorsun canım?
Bencede kilosu çok iyiAnladim canim bu boya sadece sıkilassan bile super olursin bence 60-58 arasi bile harika olursun
Seninle birinci olduk canım
Vayyyyy hızlı hatunZipzip- listeyi buraya kopyalar mısın hedef koyucam
Tamam canım hemen buraya kopyalıyorum free listede düzeltme yapayımZipzip- listeyi buraya kopyalar mısın hedef koyucam
Takıma geldikten sonra üçüncü cuma listeye girebiliyorsun canım bu hafta ilk cuma sanırımZipzip- ne zaman gireceğim listeye daha var mı?
Sana zahmetTamam canım hemen buraya kopyalıyorum free listede düzeltme yapayım
Tamamdır sen artık benimsinretro_hippo canım eşleşmişiz bu hafta beraberiz.beni unutma buralarda
Son haftalarda aktif olamadım. Biraz herşey üstüste geldi.Evet canım aktif değilsin
Ben meriyle kertilmek istiyorumYa ben de hiç birlmiyorum tam keto beslenmeyi de. İşte deneyeceğim inşallah :) Karbonu azaltıp, şekeri keseceğim.
Yaaa çok sevinirim var ya. Çünkü yanıma ketocu arıyorum.Ben meriyle kertilmek istiyorum
Boyu boyuma
Kilosu kiloma
Ketosu ketoma denk
Aaa o zaman ittememBen doğru düzgün sohbete geldiğini görmüyorum, menü verdiğini de
Bana biraz insafli davran hemi canim
Veee hepinizi tebrik ediyorum kızlar birinciyiz
Canım benim çoook çok tebrik ederim kendim düşmüş kadar sevindim aynı kiloda veda yapalım inşallahGeçen hafta 60
Bugün 59.5
Eki Görüntüle 2569659
Saffet muradına erdi.Bu sevince takım arkadaşlarım sayesinde ve özellikle @SchonerDuft ' in 10 günlük harika programı ile -gerçi bugün daha beşinci gundeyim- ulaştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?