Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gecmis olsun canım insallah ilaclar iyi gelir cok yoruldunuz hepiniz
Sagol canım Allah razı olsun hemen hemen her günümüz hastanede geçiyor ben pek buraya yansıtıp başınızı agrıtmak istemiyorum burası olmasa çoktan kafayı yemiştim hepinizden ayrı ayrı Allah razı olsun buraya gelince bütün sıkıntılarım gidiyor gerçekten çok yıprandım çok çaresiz kaldım ama hamdolsun Rabbim beterinden korusun bunada şükür dermansız dert vermesin yeterki hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız 6. Takım

Sende iyiki varsın canım

tesekkur ederim canim cok zarifsin canım benim sorunum bölgesel aslında yağ yakmam sonra da sıkılasmam lazım su ketoyu bende denemk istiyorum hedefim 57 :)
Sağol canım ❤ listeyi hazırlayınca tabi ki sana hedef koyucam, sınavların olduğunu biliyorum
teşekkür ederim

Netlestirelim rekabet listesinden çıkarayım. Çünkü insan motive olmak için aktif olmaya ihtiyaç duyuyor. Mesela bizim rakibemiz merry bu aralar pek gelmiyor galiba negocum.
Ben doğru düzgün sohbete geldiğini görmüyorum, menü verdiğini de

@mavitosbik07 artık benim himayemde çekil aradan gözün arkada kalmasın
bilmiyorum artik ben saglam teslim ettim cizik mizik hic bisi yoktu ona gore temiz bakacaksim exime
Sen benim eltime karşı ittifak mı kuruyorsun, yalnız mı sandın sen onu.
Canim seni severim bak eltin aramiza girmesinnaif tatli birisin sana bisi diyemiyorum birak ona diyeyim
Takımın güccük sıpası diye bişey demiyom bırak kendi çapında eglensin sevinmek onunda hakkı ablası
Teee Ya Rabb’i

Allah kolaylık, şifa versin canım.
esekkur ederim canim cok zarifsin ♥canım benim sorunum bölgesel aslında yağ yakmam sonra da sıkılasmam lazım su ketoyu bende denemk istiyorum hedefim 57 :)
Ben de denemek istiyorum ketoyu ya. Biraz da gözüm korkuyor aslında ama.
Ben doğru düzgün sohbete geldiğini görmüyorum, menü verdiğini de
Benden mi bahsediyorsun canım?

tesekkur ederim canim cok zarifsin ♥canım benim sorunum bölgesel aslında yağ yakmam sonra da sıkılasmam lazım su ketoyu bende denemk istiyorum hedefim 57 :)
Anladim canim bu boya sadece sıkilassan bile super olursin bence 60-58 arasi bile harika olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…