Sagol canım Allah razı olsun hemen hemen her günümüz hastanede geçiyor ben pek buraya yansıtıp başınızı agrıtmak istemiyorum burası olmasa çoktan kafayı yemiştim hepinizden ayrı ayrı Allah razı olsun buraya gelince bütün sıkıntılarım gidiyor gerçekten çok yıprandım çok çaresiz kaldım ama hamdolsun Rabbim beterinden korusun bunada şükür dermansız dert vermesin yeterki hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız 6. TakımGecmis olsun canım insallah ilaclar iyi gelir cok yoruldunuz hepiniz
Sende iyiki varsın canımSagol canım Allah razı olsun hemen hemen her günümüz hastanede geçiyor ben pek buraya yansıtıp başınızı agrıtmak istemiyorum burası olmasa çoktan kafayı yemiştim hepinizden ayrı ayrı Allah razı olsun buraya gelince bütün sıkıntılarım gidiyor gerçekten çok yıprandım çok çaresiz kaldım ama hamdolsun Rabbim beterinden korusun bunada şükür dermansız dert vermesin yeterki hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız 6. Takım
Kalabalık olunca da zor oluyor canım aktif olan olmayan ayarlaması dediğin gibi yapmak en mantıklısı olacakKızlar rakip işini şöyle yapalım, herkes kendisine birini seçsin,yani iki kişi anlassin, boşta kalanları da ben kerterim artık
Takımın güccük sıpası diye bişey demiyom bırak kendi çapında eglensin sevinmek onunda hakkı ablasıSen benim eltime karşı ittifak mı kuruyorsun, yalnız mı sandın sen onu.
tesekkur ederim canim cok zarifsinEzme ex rakibemi karsinda beni bulursunyandaş mandaş
yaa kiymetimi bilmedin iste boyle zalımlara denk geldinne zaman istersen cagir beni arkandayım rakibem korurum seni
Canim neden spor yapamiyosan ozel sebebi yoksa merak ettim:)
e 1.70 boya daha ne kadar zayiflayacaksinmanken gibi fizik Masallah hedefin kac canim
Canim pek aktif degil diye biliyorum eger canli kanli bi mucadele istersen rica edelim biz 3 lu rakibe olalim bu hafta:)
teşekkür ederimSağol canım ❤ listeyi hazırlayınca tabi ki sana hedef koyucam, sınavların olduğunu biliyorum
İçimizdeki herkes aktifmiş gibiMisafirlerimiz de katılsa sayımız iki katına cıkar
Su an 11 kişi dısardan izliyor takımı :)))
Spor yapamıyorum ki cnm
Ben doğru düzgün sohbete geldiğini görmüyorum, menü verdiğini deNetlestirelim rekabet listesinden çıkarayım. Çünkü insan motive olmak için aktif olmaya ihtiyaç duyuyor. Mesela bizim rakibemiz merry bu aralar pek gelmiyor galiba negocum.
bilmiyorum artik ben saglam teslim ettim cizik mizik hic bisi yoktu ona gore temiz bakacaksim exime@mavitosbik07 artık benim himayemde çekil aradan gözün arkada kalmasın
Canim seni severim bak eltin aramiza girmesinSen benim eltime karşı ittifak mı kuruyorsun, yalnız mı sandın sen onu.
Teee Ya Rabb’iTakımın güccük sıpası diye bişey demiyom bırak kendi çapında eglensin sevinmek onunda hakkı ablası
Onlarada merhaba diyelimmmgızzz soyuh soyuhh içeri girin üşütürsünüz uşagınız olmaz
Allah kolaylık, şifa versin canım.ası olmasa çoktan kafayı yemiştim hepinizden ayrı ayrı Allah razı olsun buraya gelince bütün sıkıntılarım gidiyor gerçekten çok yıprandım çok çaresiz kaldım ama hamdolsun Rabbim beterinden korusun bunada şükür dermansız dert vermesin yeterki hepinizi çok seviyorum iyiki
Ben de denemek istiyorum ketoyu ya. Biraz da gözüm korkuyor aslında ama.esekkur ederim canim cok zarifsin♥canım benim sorunum bölgesel aslında yağ yakmam sonra da sıkılasmam lazım su ketoyu bende denemk istiyorum hedefim 57 :)
Benden mi bahsediyorsun canım?Ben doğru düzgün sohbete geldiğini görmüyorum, menü verdiğini de
Anladim canim bu boya sadece sıkilassan bile super olursin bence 60-58 arasi bile harika olursuntesekkur ederim canim cok zarifsin♥canım benim sorunum bölgesel aslında yağ yakmam sonra da sıkılasmam lazım su ketoyu bende denemk istiyorum hedefim 57 :)
Canım ya beni haftaya al birinci olalımSu an için ilk 3 garanti İki takım kaldı acıklamayan
Seninle birinci olduk canımCanım ya beni haftaya al birinci olalım
Ben if yapıyorum gayet mutluyum liste şart değil
Hu huuuuuVeee hepinizi tebrik ediyorum kızlar birinciyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?