Çenen degil heryerin çalışsınBana biraz insafli davran hemi canim
Kiz nasil bakiliyor mesaj sayisinamerryangel alınmaca gücenmece yok, bak mesaj sayın ortada, bu hafta ki artın da. Aktif olacaksın ki motive olasın
Eki Görüntüle 2569854 Eki Görüntüle 2569859
29.561 mesaj yazmısımmerryangel alınmaca gücenmece yok, bak mesaj sayın ortada, bu hafta ki artın da. Aktif olacaksın ki motive olasın
Güzel eksi canım tebrik ederim
tebrik ederim çok güzel vermişsin
Kızlar çok teşekkür ederim buranın havası farklı . Sayenizde zayıfladım. Zayıflattın beniÇok güzel eksi canım tebrik ederim
Nasıl da bildin .Ben şimdilik gidiyorum canlar. Yemek yapacağım. Yemekten sonra gelirim. İnşallah birincilik gelmiş olur o zamana kadar.
Canım çok geçmiş olsun. Allah dermansız dert vermesin.Başka migren ilacına başladılar digerini kesti canım hem psikolojik olarak rahatlatacak hemde uyku yapan ilaç oldugu için akşam kullanacak ilacı daha önce bende migren için kullanmıştım tuğçeyede onu başladı doktor inş iyi gelecek hastaneden geldik direk yatağa gitti uyumaya sabaha ancak kalkar cücük
Dur bee bi girme arayaÇenen degil heryerin çalışsın
Aaa o zaman ittemem
Haklısın canım zaten kendim de farkındayım.merryangel alınmaca gücenmece yok, bak mesaj sayın ortada, bu hafta ki artın da. Aktif olacaksın ki motive olasın
Aa bilmiyormusun canım üstte üç nokta var oraya tıkla kim ne kadar mesaj yazdı görebiliyorsunKiz nasil bakiliyor mesaj sayisinacok cahilim ya
Benim mesaj sayima da bakr misin
Kız ahiret defteri gibi çıkıyo mu bölemerryangel alınmaca gücenmece yok, bak mesaj sayın ortada, bu hafta ki artın da. Aktif olacaksın ki motive olasın
Kır parçala ez modundaysan takacam yüz görümlüğünHaklısın canım zaten kendim de farkındayım.
Hepimizin sıkıntısı var canım inan, buraya gel hem motive ol hem kafan dağılsınSon haftalarda aktif olamadım. Biraz herşey üstüste geldi.
İnsaf yok insaf yom çıkar onu aklındanBana biraz insafli davran hemi canim
Canım bilmeden hedef koyamam maalesef :/
Üstte konu takip yerine tıkla orda kimler yazdı çıkıyor ordan bak canımKiz nasil bakiliyor mesaj sayisinacok cahilim ya
Benim mesaj sayima da bakr misin
merryangel alınmaca gücenmece yok, bak mesaj sayın ortada, bu hafta ki artın da. Aktif olacaksın ki motive olasın
ggeçmiş olsun ve alllah kolaylıklar versin bu güzel enerjinle güzelce atlatırsın inşallahSagol canım Allah razı olsun hemen hemen her günümüz hastanede geçiyor ben pek buraya yansıtıp başınızı agrıtmak istemiyorum burası olmasa çoktan kafayı yemiştim hepinizden ayrı ayrı Allah razı olsun buraya gelince bütün sıkıntılarım gidiyor gerçekten çok yıprandım çok çaresiz kaldım ama hamdolsun Rabbim beterinden korusun bunada şükür dermansız dert vermesin yeterki hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız 6. Takım
aslında bende hedefin 59 ama iki kilocuk pay bırakıyorum yiyip yiyip alıyım 2kilo 59da sabitlerimAnladim canim bu boya sadece sıkilassan bile super olursin bence 60-58 arasi bile harika olursun
teşekkür ederim
Ben 1 68 boy 96.9 kiloyum asla 97 değilTamamdır sen artık benimsinsenin boy kilo neydi cnm?
Hepinizinkini dökecem ortayaKız ahiret defteri gibi çıkıyo mu böle
Ne güzel canım cook sevindim dahada birlikte hedefine ulasacagız
258 mesaj yazmıssın canımKız ahiret defteri gibi çıkıyo mu böle
yok bence ben sert çıktığını düşünmüyorum yazı dili diye belkdiir zaten daha çok gel kafan dağılsın demiş pammık gibidir oAma üzüldüm yani böyle biraz sert çıkılınca da
Sen gerçekten kaptansın29.561 mesaj yazmısım
Haftaya hedef belirleriz onlaradaCanım bilmeden hedef koyamam maalesef :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?