Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi akşamlar.daha yeni geldim eve evi biraz toparliyim. Sonra gelip geçmişi okuyayım. Ama hiç Spor yapamadım. Bugün ha bide ben yemek yiyemiyorumya. Sanki midem dolu bugün hiçbirşey yiyemedim. Yedimde çok az hurma diyetiyle galiba midem küçüldü azla doydum bugün hatta fazla bile geldi dışardaydım diye mecbureten yedim. Neyse şimdilik kaçıyorum. Birazdan gelirim halim olursa en azından zıplıycam yürüyemem artık.

İyi aksamlar canım bende daha spor yapamadım burda yazmaktan, ilerleyen saatlerde yapacagım artık :))

Zincire basladin mi canim

Tartı öncesi yesem içsem tartıyı etkilemez mi kuzum.
Benim genel anlamda bir çözüm bulmam lazım bu kabızlık işine. Diyette çok oluyor.
Şu mesajı alıntıladım ama yazamadım cvb .
Suyunu arttır 2 ise 3 iç. Birde geceden 1 su bardağına 2 3 kuru kayısı at sabah uyanınca iç posayi ye üstüne 12 bardak su iç kahvaltıyı da geç yap çıkarsın.
Tencere yemekleri tüket 2 gün boyunca salata türü şeyler de yeme o 2 günde düzelirsin bende çok olurdu 2 hafta çıkamadığım olurdu simdi düzeldim rabbime şükürler olsun

Rakipler geçerli mi yoksa değişecek mi ?
Spor ve kim daha çok verecek diye dimi
Veee hepinizi tebrik ediyorum kızlar birinciyiz

Tebrikler arkadaşlar
Kurulan cümlelerin beyne verdiği sinyaller çok önemli . Şöyle kurabilirsin cümleni ;
Şuan .... yemicem daha sonra yicem .
Bu cümle beyni ikna edebilir iradeni güçlendirir.
Öbür türlü isteğim var diyorsun yemicem diye direniyorsun.
Hadi bakalım 1.300 gr gitsin
Desene bu akşam aynı imtihandan geçiyoruz. Oğlum ve eşim aburcubur istediler,markette foto çektim size atmak için. Eve girdi tüm bunlar,çay demlendi film açıldı. Ben gariban sadece 2 ceviz yedim
Bunlar ne böyle ben şok oldum
Çok sağlıksız şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…