O da benim ilk göz ağrım napcanSen de mi brutus
ne guzel kafahanfendinin burda isi neymis peki
bak ya ben sana çizik bile yokken teslim ettimne ara hırpaladin
mavitosbik07 napti bu sana
Biz o zaman @Diloslara ile rakibiz?
Rakipler iptal canım, herkes anlaşarak birini seçebilir.Şu mesajı alıntıladım ama yazamadım cvb .
Suyunu arttır 2 ise 3 iç. Birde geceden 1 su bardağına 2 3 kuru kayısı at sabah uyanınca iç posayi ye üstüne 12 bardak su iç kahvaltıyı da geç yap çıkarsın.
Tencere yemekleri tüket 2 gün boyunca salata türü şeyler de yeme o 2 günde düzelirsin bende çok olurdu 2 hafta çıkamadığım olurdu simdi düzeldim rabbime şükürler olsun
Rakipler geçerli mi yoksa değişecek mi ?
Spor ve kim daha çok verecek diye dimi
Tebrikler arkadaşlar
Kurulan cümlelerin beyne verdiği sinyaller çok önemli . Şöyle kurabilirsin cümleni ;
Şuan .... yemicem daha sonra yicem .
Bu cümle beyni ikna edebilir iradeni güçlendirir.
Öbür türlü isteğim var diyorsun yemicem diye direniyorsun.
Hadi bakalım 1.300 gr gitsin
Bunlar ne böyle ben şok oldum
Çok sağlıksız şeyler
Bu arada ben bugün hep burutus
Biliyorum canım sorun yok,belki nego da spora vakit ayıramaz diye sorayım dedim.Keto yapıyormuş ya o canım o nedenle öyle oldu.
şu diyet disi menüsü olan arkadaşi merak edip buldum akıllara zarar , acaba troll muydubakınız normal bir günü;
12.00: 5 top susamlı ekmek, 11 yeşil zeytin, 13 siyah zeytin, 3 dilim peynir, bir kaşık bal-kaymak, yarım dilim tereyağı, 3 kaşık portakal reçeli, boyoz, 1-2 kaşık ezme, yarım dilim su böreği, 1 kaşık tahin-pekmez, domates, salatalık (özsütün anadolu kahvaltısından almıştım)
17.00: yarım bardak ikisi bir arada, bir ısırık tadelle
Başka bişey yiyemedim hala midem agrıyor
hele bir menüsü var sadece akşam yemeği 10 dolmaTek öğünde kapatmış günü diyeceğim de 5 top birden yenmez gibi
hele bir menüsü var sadece akşam yemeği 10 dolma
Ne ki bu dişimin kovuğuna yetmezşu diyet disi menüsü olan arkadaşi merak edip buldum akıllara zarar , acaba troll muydubakınız normal bir günü;
12.00: 5 top susamlı ekmek, 11 yeşil zeytin, 13 siyah zeytin, 3 dilim peynir, bir kaşık bal-kaymak, yarım dilim tereyağı, 3 kaşık portakal reçeli, boyoz, 1-2 kaşık ezme, yarım dilim su böreği, 1 kaşık tahin-pekmez, domates, salatalık (özsütün anadolu kahvaltısından almıştım)
normal şartlarda evet arkadaş diyet yapıyor amaNe ki bu dişimin kovuğuna yetmez
Ben spor yaparken bizimkiler yatmış. Tek başıma TV keyfi yapıyorum. Darısı başına canımUfakligi esime teslim ettim uyutmaya goturdu kizlarida attim yataklarina bakalim ne zaman uyuyacaklar. Kafami dinlemek istiyorum artik uyuyun uleeeyyyynnnn.
İyi geceler canım.Neyse ben uyuyahım geç oldu. Yorgunum. H
İyi geceler.
açık büfe görünce hakkını vericeksin hacınormal şartlarda evet arkadaş diyet yapıyor ama
Listeye almamistik neysekiBen bir ara diğer takımların ajanı olabilir mi diye paranoya yapacaktım, listedeydi dimi canim
Yarin bende yaparim bugun liste telasina dustum:)))Bugün sen kazandın . Ama yarın benden kork
Iyi geceler canimNeyse ben uyuyahım geç oldu. Yorgunum. H
İyi geceler.
Bosuna demedik menuleri felaket diyeşu diyet disi menüsü olan arkadaşi merak edip buldum akıllara zarar , acaba troll muydubakınız normal bir günü;
Merhaba hosgeldin ❤Merhabalar
Bulamiyorum canım hatirladinmi beni 8takimdan
Tebrik ederim seni ne güzel gidiyor kilolarin ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?