Takimdan 5 mayisda ayrilmisBanlanma sebebim olursa ki ilk olur, sacımı basımı yolarım allah korusun
Evet ya hiç susamiyorum ki yani bugün 2 bardak içtimCok az su iciyorsun canim
Ezo mu canim listeden bir bakayimBenide yeni katılan bir arkadaş vardı boy kilo aynı hemen hemen onunla rakip olabilirim olmadiysa
Takimdan 5 mayisda ayrilmis
25 agustostan beride siteye girmemis
Cok az canim saglikli bir kisinin icmesi gereken suyu bile icmiyorsun diyette daba onemliEvet ya hiç susamiyorum ki yani bugün 2 bardak içtim
Önce eşleştirdiler bizi sonra iptal ettiler. Benim seslenmem de havada kaldı.Buyrun benim :))))
Oydu sanırım adasin olmasi lazimEzo mu canim listeden bir bakayim
Evet ya hiç susamiyorum ki yani bugün 2 bardak içtim
Tamam o zaman odur canimOydu sanırım adasin olmasi lazim
Duygusal durumlar zaten bizi bu hale getirmedi mi .Tamam aynen bunlar işte benimde yaptığım düşündüğüm şeyler.
Duygusal durumlarımda bozuyorum genelde.
Onun dışında iyiysem umutluysam kilitleniyor gibiyim istemiyorum hiçbişey
Arada bir gerekli zaten gözü doysun aklı kalmasın diye. Öyledir diye düşünüyorum yani tecrübeli değilim çocuk konusunda.Oğlumun paketli ürünler yemesi yasak zaten canım, aldiklarimin ikisinden küçük birer parça verdim. Çocuk işte arada bir göz yumuyorum.
Yarın kalanları rakip yaparız.
Ben onu çatalı kaşığı elimden bırakarak öğrendim .Aynen ben de öyle yapıyorum, 1 mantarı 6 ya böldüm bugün, 1 dlm ekmegi de atomlarına ayırıyorum sabah resmenbir uzun çiğnemeyi beceremedim ama üzerinde çalışıyorum
Ahh ablam seni unuturmuyum ❤Tatlım ben seni hiç unutamam. Eskimeyen takım arkadaşım benim.59.5 oldum ben de . Beni hatırladın mı diyemem unutamazsın biliyorum. seni burada misafir görmek çok güzel.
Çocuğu da kendim gibi alıştırdim 1 bilemedin 2 çay bardağı anca içiyor o da ama süt,çay kahve ver 2 3 bardak içerCok az canim saglikli bir kisinin icmesi gereken suyu bile icmiyorsun diyette daba onemli
Nasıl gidiyor detoks açlık durumun nasıl destek suyunu içebiliyor musunÖnce eşleştirdiler bizi sonra iptal ettiler. Benim seslenmem de havada kaldı.Sen buldun mu kendine birini
Ablacim Simdi ona rakip yazdimÖnce eşleştirdiler bizi sonra iptal ettiler. Benim seslenmem de havada kaldı.Sen buldun mu kendine birini
Haklısınız canım 1lt içmeye çalışıcam şimdi yatana kadarSağlık icin en az 2 litre iç lütfen, susamayı beklemeden yudum yudum iç
Duygusal durumlar zaten bizi bu hale getirmedi mi .
Ilk kilomu ilaçlardan aldım sonra her 67ye dustugumde birşeyler oldu hop 75ler bu sefer çok kararlıyım duygularıma söz geçiriyorum sanırım
Sen 3 ana 3 ara öğün ü uyguladın mı
Arada bir gerekli zaten gözü doysun aklı kalmasın diye. Öyledir diye düşünüyorum yani tecrübeli değilim çocuk konusunda.
Ok canım
Ben onu çatalı kaşığı elimden bırakarak öğrendim .
Çiğne çiğne diyorum içimden birdezor oldu öğrenmek arada kaçıyor gerçi
Iyi geceler canım Allah rahatlik versinİyi geceler kızlar, Allah rahatlık versin, gözlerim kapanıyor
Dun tv de cocuklarin 5-6 bardak su icmesi gerekiyor diyordu oglun cok kucuk ama o su az canimÇocuğu da kendim gibi alıştırdim 1 bilemedin 2 çay bardağı anca içiyor o da ama süt,çay kahve ver 2 3 bardak içer
Iyi geceler canim Allah rahatlik versinİyi geceler kızlar, Allah rahatlık versin, gözlerim kapanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?