Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dun tv de cocuklarin 5-6 bardak su icmesi gerekiyor diyordu oglun cok kucuk ama o su az canim
Hadi bu hafta su iciyoruz hatirlatacagim sana surekli
Tamam canım inşallah icecegim ona da sürekli teklif ederim artık zorla İçmez sipa

Ahh ablam seni unuturmuyum ❤
Senden şüphem yok sen istedigin kiloya inersin iradelisin maşallah
Sağ ol kuzum...çok zorlanıyorum yalnız bu yıl...bizimki isyan halinde. benim de ne kadar inat olduğumu anlayacak el mahkum. canım senin gelişmelerini takip edemedim. Sen ne durumdasın? Geçti mi belinin ağrısı ... Dikkatli ol her zaman duacinim kuzum...mezuniyetini görmek nasip olsun inşallah.

Nasıl gidiyor detoks açlık durumun nasıl destek suyunu içebiliyor musun
İyi gidiyor tatlım...diyetimin direği detoks suyum. Severek içiyorum. Caylarimi da hiç aksatmiyorum. Sebzelerde bazen ufak yer değiştirmeler oluyor bazen de bitiremiyorum devam ediyorum...Benim yemekleri eşim yemiyor atamıyorum ben de. Acikmaya fırsat kalmıyor. Öğün atlamamak için arka arkaya yemeye çalışıyorum. Daha önce Karatay' a alistigimdan zor geliyor yemek iki öğün yerdim öğün aralari beş saatten az olmazdı ...alıştım ama ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…