Olur mu oyle sey ablacim yaa hemen sec biriniTek rakibim kendim olacak gibiyimkimse beni beğenmir canim...
Aa hadi geldi mi tekrar takimaDigerini yazdim zaten :)))
Cogu kisinin haberi yok hahahhajOlur mu oyle sey ablacim yaa hemen sec birini
Liste iptal oldu cogu kisinin haberide yok
Nefes yaren ile rakip yapayim mi seni
Siz yoktunuz canim o zamanAy şu kim çok merak ettim
Hadi git yat arkandan konusturmicam kimseyi15 sayfa el insafffff yetişemem şimdiden iyi geceler diyim geçmiş bitene kadar kapıya kilit vurulur
Daha burdayiz nereye gidiyon15 sayfa el insafffff yetişemem şimdiden iyi geceler diyim geçmiş bitene kadar kapıya kilit vurulur
Sabaha belli olur canım üzülme. Varsa senin gözüne kestirdigin biri söyle yazalım.Tek rakibim kendim olacak gibiyimkimse beni beğenmir canim...
Eveeeet yumurtacı güzeli olabilir rakibim. Onun aklında kimse yoksa ne güzel olur.Olur mu oyle sey ablacim yaa hemen sec birini
Liste iptal oldu cogu kisinin haberide yok
Nefes yaren ile rakip yapayim mi seni
Ay şu kim çok merak ettim
Cok eski kizlar burdakilerden kimse yoktu o zamanBen de kız
Bir kere geldi 2 gun sonra ise giriyorum dedi sonra gelmedi:))Aa hadi geldi mi tekrar takima
Tamam ablacim sizi rakip yazdim gitti hayirli olsunEveeeet yumurtacı güzeli olabilir rakibim. Onun aklında kimse yoksa ne güzel olur.
Neyseki gelmemisBir kere geldi 2 gun sonra ise giriyorum dedi sonra gelmedi:))
Yonacim eskiden biz de yoktuk zaten ...kulüpte az çok dolasmişliğimiz var gene de... ünü takım sınırlarını aşmış olmalı..hatırlar miyim diye sordum.Cok eski kizlar burdakilerden kimse yoktu o zaman
Biraz dengesiz bi arkadasti oda
Ösledinmi beni bakimGulumse24 kiz nereye kayboldun, tam geldim yoksun. Geçmiş olsun kuzuya da, insallah bu sefer iyi gelir de fiber agrilari
Benim de bir rakibim var .Tamam ablacim sizi rakip yazdim gitti hayirli olsun
Yok abla takim disinda yazdigini sanmiyorumYonacim eskiden biz de yoktuk zaten ...kulüpte az çok dolasmişliğimiz var gene de... ünü takım sınırlarını aşmış olmalı..hatırlar miyim diye sordum.
Ocağına incir ağacı dikmiş ... kandırmış seni ödül diye canım...bir bardak da soğuk su içseydin üzerineAy nişanlımla biraz cozuttuk galibaaKokoreç ve 1 adet portakallı kek yedim. Kokoreç ekmeğim çeyrekti ama bana ödül olarak getirmiş, 2 hafta ödül yok dedi. Cok destekcimdir kuzum ya
Bende yaptım bi kerem git oku gör sen beni ne sanıyon hey yavrum heyyy takıma girdigim hafta hem birinci hem bireyselde birinci oldumO nasıl bir orandır, hey masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?