Hem sana hem ona geçmiş olsun canım, ne ameliyatı olmuştun.Evet yanormali 63-64 de benim ameliyatta o kadar vermiş
Ben rakibem olduğun için bu hafta da etiketlerim negocum. Bı de sadece seninkileri yorumluyorum.Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun, bence sıkıntı yok koymanda
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Beni etiket yaptığınız için alıntı yaptım, kaptanımız müsait değilken devralmıştım ona kolaylık olsun diye, artık o müsait olduğuna göre benim yorumlamam uygun olmaz artık. Kaptanımızı etiketleyebilirsiniz
Bende seni etiketliyorum canımBen rakibem olduğun için bu hafta da etiketlerim negocum. Bı de sadece seninkileri yorumluyorum.
Tamam tatlım, bu arada cuma günü gördün mü bilmiyorum, akşam kilo yazmıştım. 63.1 çıkmıştım cuma sabah. Bu sabah 62.4 gördüm. Geçen hafta hem yemeyi abartmistim, hem de antibiyotik kullanıyordum. Cuma bitti ilaçlarım. İki gündür de düzgün beslenince düşmeye başladı çok şükür.Bende seni etiketliyorum canım
Çok iyi düşmüş canım süpersinTamam tatlım, bu arada cuma günü gördün mü bilmiyorum, akşam kilo yazmıştım. 63.1 çıkmıştım cuma sabah. Bu sabah 62.4 gördüm. Geçen hafta hem yemeyi abartmistim, hem de antibiyotik kullanıyordum. Cuma bitti ilaçlarım. İki gündür de düzgün beslenince düşmeye başladı çok şükür.
Bı de boğazımı tutarsam süper olacak.Çok iyi düşmüş canım süpersin
İlaçların etkisi gittikçe daha da düşer
Günaydın canım,kolay gelsin. Bir ara senden bununla ilgili bilgi almak istiyorum..Günaydııınnn günaydıın hepinize ♥♥♥ Ben 7 den beri uyanığım ama yaşam engelli gibiydim ses kaydettim 1 sayfa kaldı şükür
Ben şimdi mezoterapi yaptırıyorum doktora sorarım daha gözaltına gelmedik benim yanaklar çökük yüzüm zayıf... gözaltını sorarım doktora....Cnm sonuçları merak ediyorum, göz altlarım çok çöktü. Işık dolgusu düşünmüştüm ama yağ dolgusu daha mı iyi olur diye de aklıma takılıyor. Cesaret edemiyorum sonuçtan memnun kalmazsam diye...
Hem sana hem ona geçmiş olsun canım, ne ameliyatı olmuştun.
Sagol cnm biraz mesakkatli bir yol ama sonuclari iyi olacak insallahBayağı zor ama çok faydası olduğunu duymustum. Kolaylıklar ve şifalar diliyorum.
Ben de eşimden kısa ce siskoyumen son ona da biraz kilo aldırdım göbek falan çıktı ama dengeleyemedik yine
Tesekkur ederim cnm. Amin insallah.Bayağı detayliymis canım. Sen de bayağı ilerlemissin. İnşallah şifa olsun canım.
Ne kadar oldu ameliyat olalı canım, bir de menisküs ağrıların tamamen geçti mi.Menisküs ve çapraz bağ canim, teşekkür ederim
Günaydın canım gözün aydın insallah güzel sonuclar alırsınGünaydın kızlar finaller bitti... inşallah geçerim....
Geçmiş olsun canım, inşallah çok güzel puanlar gelir.Günaydın kızlar finaller bitti... inşallah geçerim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?