- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
Eşin mi 57 kilo
Oldum Walla yalan yokkendimi baska ulkede hemserisini bulan turk gibi hissediyorum
boyu kaçEvet yanormali 63-64 de benim ameliyatta o kadar vermiş
1,78boyu kaç
ay baya zayıf o zaman yaa
ay baya zayıf o zaman yaa
senin boyun kaç ,bence boy olatak sorun yok ama bende bazen dusunuyorum acaba eşim benden zayıf olsa naisl olur diye ama çok da bı sorun olmaz galiba , yapılı biri mi peki hani omuz olarak falan. bende yüzmeden dolayı omuzlar geniş iri duruyorum , omuzları benden küçük bir erkekle biraz garip hissederdim sankiKemerin son deligi bile tutmuyor artık, hayır yani deli gibi de yer ama sadece öğünlerde, sonra ağzına lokma koymaz. Bir kadın düşün, hem eşinden kısa hem de sisko
turkanime miBirde bir site var devamli izlediği düşer düşmez hemen izlemem lazım diye geçiyo başına sende oylemisin
Bende kore sevmiyorum bitek anime iste ondada cizgi olmasi hosuma gidiyorKıyamamseven çok var etrafımda ben Japon Kore vs sevemedim
Bayağı zor ama çok faydası olduğunu duymustum. Kolaylıklar ve şifalar diliyorum.Yil basi icin bir progrm yapmiyoruz cnm biz. Bizim icin diger gunlerden bir farki yok
Ben bir program uyguluyorum cnm. Programin amaci hastaliklardan kurtulup sifalanmak. Bu surecte ister istemez kilo kaybida oluyor.
Seviye1 40 gun sifir seker sifir karbonhidrat 2 ogun besleniyorsun.
Seviye 2 de birinci ogun hurma/incir/cig kuruyemis ikinci ogun aksam yemegi.
Seviye3te tek ogun aksam yemegi.
Seviye 4 te haftada 1 36 saatlik oruc ve diger gunler 2 ogun.
Seviye 5 te haftada 2 kere 36 saatlik oruc diger gunler 2 ogun. (Boylece 3 gunluk oruclara vucut alismis oluyor)
seviye6 3 gunluk oruc, oruc ertesi tuzsuz ve sadece sebzeyle beslenme. 5 kere yapiyoruz su an bu seviyedeyiz. Ben 6 kere yapicam karaciger temizligi adetime denk geldigi icin. Seviye 7yi uzatmaktansa 6yi uzatmak daha iyi
Seviye 7 de hayvansal gidalar ve tuz cikiyor 2 kere 3 gunluk oruc yapip karaciger temizligi yapiyoruz.
Seviye 8 probiyotik beslenerek bagisikligi guclendirip yeniden yapilandiriyoruz ve program sonlaniyor.
Seviye 9 dada omur boyu saglik programi gelistirilmis. Pazartesi 36 saatlik oruc. Sali oruc ertesi tuzsuz ve sebzeli beslenme. Carsamba 2 ogun. Persembe normal oruc. Cuma 2 ogun. Cumartesi 2 ogun aksam serbest ogun. Pazar 2 ogun kahvalti serbest ogun. Seviye9da kan grubuna gore besleniliyor.
Ozetle bu sekilde ama yinede biraz uzun olmus.
Ben de eşimden kısa ce siskoyumKemerin son deligi bile tutmuyor artık, hayır yani deli gibi de yer ama sadece öğünlerde, sonra ağzına lokma koymaz. Bir kadın düşün, hem eşinden kısa hem de sisko
Yalnız değilsin rakibem bende şişkoyum ama eşimle aramda sadece kilo farkımız var ben 1.61 eşim 1.65 falandırKemerin son deligi bile tutmuyor artık, hayır yani deli gibi de yer ama sadece öğünlerde, sonra ağzına lokma koymaz. Bir kadın düşün, hem eşinden kısa hem de sisko
Kolay gelsin cnmKahvaltımı yaptım dünkü menümü yazım temizlik yapıcam sonrada yemek çok çalışmam lazım çokkk haydin görüşürüz
Bayağı detayliymis canım. Sen de bayağı ilerlemissin. İnşallah şifa olsun canım.Yil basi icin bir progrm yapmiyoruz cnm biz. Bizim icin diger gunlerden bir farki yok
Ben bir program uyguluyorum cnm. Programin amaci hastaliklardan kurtulup sifalanmak. Bu surecte ister istemez kilo kaybida oluyor.
Seviye1 40 gun sifir seker sifir karbonhidrat 2 ogun besleniyorsun.
Seviye 2 de birinci ogun hurma/incir/cig kuruyemis ikinci ogun aksam yemegi.
Seviye3te tek ogun aksam yemegi.
Seviye 4 te haftada 1 36 saatlik oruc ve diger gunler 2 ogun.
Seviye 5 te haftada 2 kere 36 saatlik oruc diger gunler 2 ogun. (Boylece 3 gunluk oruclara vucut alismis oluyor)
seviye6 3 gunluk oruc, oruc ertesi tuzsuz ve sadece sebzeyle beslenme. 5 kere yapiyoruz su an bu seviyedeyiz. Ben 6 kere yapicam karaciger temizligi adetime denk geldigi icin. Seviye 7yi uzatmaktansa 6yi uzatmak daha iyi
Seviye 7 de hayvansal gidalar ve tuz cikiyor 2 kere 3 gunluk oruc yapip karaciger temizligi yapiyoruz.
Seviye 8 probiyotik beslenerek bagisikligi guclendirip yeniden yapilandiriyoruz ve program sonlaniyor.
Seviye 9 dada omur boyu saglik programi gelistirilmis. Pazartesi 36 saatlik oruc. Sali oruc ertesi tuzsuz ve sebzeli beslenme. Carsamba 2 ogun. Persembe normal oruc. Cuma 2 ogun. Cumartesi 2 ogun aksam serbest ogun. Pazar 2 ogun kahvalti serbest ogun. Seviye9da kan grubuna gore besleniliyor.
Ozetle bu sekilde ama yinede biraz uzun olmus.
Afiyet olsunCuma menüm
Sabah10.00
1 haş yumurta az peynir pekmez ceviz
Ara15.00
1 avuç içi çekirdek az tuzlu çok az
1 browni intense kaptanım birinde cjma yiyebilirsin demişti
Akşam canım istemedi
21.00misafirlikte 1 kestane avuç içi kavrulmuş fıstık 2 çatal revani
Su 2 lt
Spor 3003 adım 45 puanbirmuhendisanne Nego @Bonus
Afiyet olsunCuma
12:00
2 haşlanmış yumurta
3 dilim salam, 2-3 kk peynir
Dereotu domates
4 ceviz
17:00
Tarçınlı kahve
18:00-19:30 arası
1 tabak pırasa
Pizza yapıyodum salam sucuk falan
Gece 1 de biraz peynir biraz fıstık
Su 1,5 spor
45 dk yürüyüş
aypare ackerman
Afiyet olsunDün
Kahvaltı 09:00
1 h yumurta 1kk karışık peynir
6 karışık zeytin
2 ceviz 1 dilim ekmek
Yarım domates
öğle 13:00
1 tabak yulaflı tarhana çorbası
1 muz
akşam 17:00
Tavuk sote
Sossuz tuzsuz yeşil salata
19:00
2 dilim elma 2 dilim portakal 1 dilim ayva
Spor 3500 adım var.
Afiyet olsun, bence sıkıntı yok koymanda14:00
Kgk
2 yumurta
30 g pastırma
65 g hindi füme
2 dilim otlu peynir kızartma
Tere
Maydanoz
5 Yeşil zeytin
Eki Görüntüle 2570268
Su:3 lt
Spor yok
Nego @Bonus
Nego ben foto koyuyorum ama ayıp oluyo mu kuzumketo beslenmek isteyenler için görsel olsun dedim ama
Afiyet olsunMenum
Sabah12
2 kk peynir
1 zeytin
Domates maydanoz
Ara 14
1 portakal
1 bar ayran
ara16
1 turk kahvesi
2 kare bitter
aksam18
1 kse corba
1 tabak sebzeli bulgur
2 kofte
Ara19
Bi avuc leblebi findik fistik karisik
Su 2 lt
Spor 4000 adim 60 puan
Afiyet olsunSabah 9.30
Bir bardak detoks suyu
10.00 Chia tohumlu meyveli cup, bir bardak detoks suyu
11.00 Sade Türk kahvesi
14.00 İki bardak detoks suyu
Bir avokado salatası ( limonlu)dört adet altınbaşak sunta
16.00 İki bardak yeşil çay
Altı çiğ kaju
18.00 İki bardak detoks suyu
Sebze çorbası, iki kaşık karnabahar yemeği kıymalı
İki bardak çay
İki litre su
Nego
Spor hala yapamadım biraz kırgınlık var. İlerleyen saatlerde yapabilirsem etiketlerim puanımı
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun28 aralık cumartesi menüsü
Sabah kahvaltım saat 8.00
2 tane yağda yumurta
1.5 dilim tambugday ekmeği
Öğlen yemegim saat 12.30
1 kase yoğurt çorbası
1 kase karışık salata
1 tane yumurta sabah çocuklardan kalma
Ara ögün saat 14.00
1 kupa nescafe
Akşam yemeği saat 16.30
1 kase mercimek çorbası
2 tahta kaşık patates salatası
1 kaşık közlenmiş kapya biber
2 litre su
Spor toplam =450 puan
Nego
@Bonus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?