Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kemerin son deligi bile tutmuyor artık, hayır yani deli gibi de yer ama sadece öğünlerde, sonra ağzına lokma koymaz. Bir kadın düşün, hem eşinden kısa hem de sisko
senin boyun kaç ,bence boy olatak sorun yok ama bende bazen dusunuyorum acaba eşim benden zayıf olsa naisl olur diye ama çok da bı sorun olmaz galiba , yapılı biri mi peki hani omuz olarak falan. bende yüzmeden dolayı omuzlar geniş iri duruyorum , omuzları benden küçük bir erkekle biraz garip hissederdim sanki probelm oluyomu sence böyle şeyler meraktan soruyorum

Yarin pazar diye kotu menu gelmesin
guzel guzel kacamaksiz yiyelim
Gecen haftaki 1.ligimizden sonra bu hafta da derece yapmamiz lazim

cumle alem gorsun bakalim neymis 6.TAKIM

Deyip takimin kapisini kilitledim sabah gorusuruz Canlar

Bayağı zor ama çok faydası olduğunu duymustum. Kolaylıklar ve şifalar diliyorum.
Kemerin son deligi bile tutmuyor artık, hayır yani deli gibi de yer ama sadece öğünlerde, sonra ağzına lokma koymaz. Bir kadın düşün, hem eşinden kısa hem de sisko
Ben de eşimden kısa ce siskoyum en son ona da biraz kilo aldırdım göbek falan çıktı ama dengeleyemedik yine

Yalnız değilsin rakibem bende şişkoyum ama eşimle aramda sadece kilo farkımız var ben 1.61 eşim 1.65 falandır

Bayağı detayliymis canım. Sen de bayağı ilerlemissin. İnşallah şifa olsun canım.

Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun, bence sıkıntı yok koymanda
Menum
Sabah12
2 kk peynir
1 zeytin
Domates maydanoz
Ara 14
1 portakal
1 bar ayran

ara16
1 turk kahvesi
2 kare bitter

aksam18
1 kse corba
1 tabak sebzeli bulgur
2 kofte
Ara19
Bi avuc leblebi findik fistik karisik
Su 2 lt
Spor 4000 adim 60 puan
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
28 Aralık menü
Saat 13:30
KGK

Saat 18:30
Bir tabak barbunya yemeği zeytinyağlı
Tere
Maydonoz

Saat30
Kahve hindistancevizi yağı ile

1,5 litre su

Nego Zipzip-
Afiyet olsun
Afiyet olsun

Beni etiket yaptığınız için alıntı yaptım, kaptanımız müsait değilken devralmıştım ona kolaylık olsun diye, artık o müsait olduğuna göre benim yorumlamam uygun olmaz artık. Kaptanımızı etiketleyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…