Napıyon kızçe hoş geldin nasılsın bi gittin geri gelmedinCnim bu aralar ünlüler arasında çok popüler bi diyet haline geldi.hande erçel müthiş kilo vermiş.tabi herkesin bünyesi metob.değişkenlik gösteriyor.bide bebek olunca yuruyus spor cok zor oluyor.
hahahhhonu izlerken kendimi değişik hissediyordum ya kanekiye aşık olmustum bir ara rüyamda falan görüyordum sjdjdjdj
kanekiyi unutturcak birieren kim kiz hangi eren
karisma bizeValla ciddi ciddi sıkıldımözelden konuşun yahu sizden başka kimse sizi anlamıyor bize bu eziyeti niye yaşatıyorsunuz viiiii
he yaa anlamiyo bizi hele bi dur heyecanimiza mani olma baciokuma sende yavv dur surda anime izleyen birini buldum ben senelrdir
Hakli ama o yegenBizde de var bi yeğen animeci
Monokoko prensesi midir nedir onu izlemistik beraber e bu çizgi film diyorum kızıyor
ohh canima degsinBi sen eksiktin
bak senBu 2 oldu aynı fikirdeyiz
Ya Cnim vakit bulunur da daha ayağa kalkmadan oğlan pacama yapışıyor kucak kucak diyeOylemi hic takip etmiyorum canim
Dogru bebekle spor yapman cok zor ama 20-25 dakika leslie yapsan evde guzel olabilir tabi vakit kalıyorsa cocuklardan
Evet cnm sahurda ve iftarda sadece su varCnim bildiğim kadarıyla sadece su ile oluyormuş bu oruç degilmi¿
Bende karaciger yaglanmasi ve safrada tas vardi cnm. Bu yuzden basladim daha once 90lardan bir arkadasta yapmisti guzel kilo verdigini gormustum. Bu yuzden basladim. Tabiki normal beslenmeye gecince 1-2 kilo alirsin ama bunun icinde bir program gelistirmisler.Önemli olan niyet senin niyetin Zayıflamak içinmi yapıyorsun bunu yoksa Peygamber Efendimiz yaptıgı içinmi yapmak istedim birde normal yemeye geçince verdigin kilolar geri gelmezmi canım
Bu normal oruç yani regl olunca devam edilmiyormu kusura bakma ilk defa duydum böyle birşeyi birde niyet ediyormusunuz canım valla şaşkınımYil basi icin bir progrm yapmiyoruz cnm biz. Bizim icin diger gunlerden bir farki yok
Ben bir program uyguluyorum cnm. Programin amaci hastaliklardan kurtulup sifalanmak. Bu surecte ister istemez kilo kaybida oluyor.
Seviye1 40 gun sifir seker sifir karbonhidrat 2 ogun besleniyorsun.
Seviye 2 de birinci ogun hurma/incir/cig kuruyemis ikinci ogun aksam yemegi.
Seviye3te tek ogun aksam yemegi.
Seviye 4 te haftada 1 36 saatlik oruc ve diger gunler 2 ogun.
Seviye 5 te haftada 2 kere 36 saatlik oruc diger gunler 2 ogun. (Boylece 3 gunluk oruclara vucut alismis oluyor)
seviye6 3 gunluk oruc, oruc ertesi tuzsuz ve sadece sebzeyle beslenme. 5 kere yapiyoruz su an bu seviyedeyiz. Ben 6 kere yapicam karaciger temizligi adetime denk geldigi icin. Seviye 7yi uzatmaktansa 6yi uzatmak daha iyi
Seviye 7 de hayvansal gidalar ve tuz cikiyor 2 kere 3 gunluk oruc yapip karaciger temizligi yapiyoruz.
Seviye 8 probiyotik beslenerek bagisikligi guclendirip yeniden yapilandiriyoruz ve program sonlaniyor.
Seviye 9 dada omur boyu saglik programi gelistirilmis. Pazartesi 36 saatlik oruc. Sali oruc ertesi tuzsuz ve sebzeli beslenme. Carsamba 2 ogun. Persembe normal oruc. Cuma 2 ogun. Cumartesi 2 ogun aksam serbest ogun. Pazar 2 ogun kahvalti serbest ogun. Seviye9da kan grubuna gore besleniliyor.
Ozetle bu sekilde ama yinede biraz uzun olmus.
Ama pikaçu da animehahahhhhele o ilk bolumun son sahnesi bitirmisti beni hani ghoul oldugunu anlayip agliyo ya
kanekiyi unutturcak biri
Listemin ilk sirasinda olcak yarin sana yazdigimda EREN
karisma bize
he yaa anlamiyo bizi hele bi dur heyecanimiza mani olma baci
Hakli ama o yegen
Animeler cizgi film degildir
Pikacu cocuk animesi kategorisindeAma pikaçu da anime
Adet olunca oruca degil acliga diye niyet ediyorum cnm o da program uyguladigim icin. Bu sekilde yonlendirilmistik ama normal bir duzende tutsam tabiki adetsiz bir donemimde tutarimBu normal oruç yani regl olunca devam edilmiyormu kusura bakma ilk defa duydum böyle birşeyi birde niyet ediyormusunuz canım valla şaşkınım
hosbuldum kuzumNapıyon kızçe hoş geldin nasılsın bi gittin geri gelmedin
Birde bir site var devamli izlediği düşer düşmez hemen izlemem lazım diye geçiyo başına sende oylemisinPikacu cocuk animesi kategorisindebuyukler icin olani buyukler zor kaldiriyor emin ol
Iyi geceler Allah rahatlik versin canimBenim uykum geldi ben kaçar zati açlıktan migdem kazınıyo herkese hayırlı geceler Allah rahatlık versin hepinizi öpüyorum canlar
sitede bu arkadaş 9gun dtm edecekti ama 3.gün yemek zorunda kaldiEvet cnm sahurda ve iftarda sadece su var
Bende karaciger yaglanmasi ve safrada tas vardi cnm. Bu yuzden basladim daha once 90lardan bir arkadasta yapmisti guzel kilo verdigini gormustum. Bu yuzden basladim. Tabiki normal beslenmeye gecince 1-2 kilo alirsin ama bunun icinde bir program gelistirmisler.
iyi gecelerrrBenim uykum geldi ben kaçar zati açlıktan migdem kazınıyo herkese hayırlı geceler Allah rahatlık versin hepinizi öpüyorum canlar
sende baslaÖyle ama çizgi dizileride var sanırım kısa kısa bölümlü
uuuu merakla bekliyorumhahahhhhele o ilk bolumun son sahnesi bitirmisti beni hani ghoul oldugunu anlayip agliyo ya
kanekiyi unutturcak biri
Listemin ilk sirasinda olcak yarin sana yazdigimda EREN
karisma bize
he yaa anlamiyo bizi hele bi dur heyecanimiza mani olma baci
Hakli ama o yegen
Animeler cizgi film degildir
iyi geceler Allah rahatlık versinBenim uykum geldi ben kaçar zati açlıktan migdem kazınıyo herkese hayırlı geceler Allah rahatlık versin hepinizi öpüyorum canlar
Onlarin metabolizmasi daha hizli da aksam bu saatte yemek yemesi iyi degil:)Anam bu erkeklerin metabolizmasına tüküreyim karşımda neler neler yiyor ben yoğurdumu hüpletiyorum ağlaya ağlaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?