Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cnim bu aralar ünlüler arasında çok popüler bi diyet haline geldi.hande erçel müthiş kilo vermiş.tabi herkesin bünyesi metob.değişkenlik gösteriyor.bide bebek olunca yuruyus spor cok zor oluyor.
Napıyon kızçe hoş geldin nasılsın bi gittin geri gelmedin

onu izlerken kendimi değişik hissediyordum ya kanekiye aşık olmustum bir ara rüyamda falan görüyordum sjdjdjdj
hahahhh hele o ilk bolumun son sahnesi bitirmisti beni hani ghoul oldugunu anlayip agliyo ya
eren kim kiz hangi eren
kanekiyi unutturcak biri
Listemin ilk sirasinda olcak yarin sana yazdigimda EREN
Valla ciddi ciddi sıkıldım özelden konuşun yahu sizden başka kimse sizi anlamıyor bize bu eziyeti niye yaşatıyorsunuz viiiii
karisma bize
okuma sende yavv dur surda anime izleyen birini buldum ben senelrdir
he yaa anlamiyo bizi hele bi dur heyecanimiza mani olma baci
Bizde de var bi yeğen animeci
Monokoko prensesi midir nedir onu izlemistik beraber e bu çizgi film diyorum kızıyor
Hakli ama o yegen
Animeler cizgi film degildir

Oylemi hic takip etmiyorum canim
Dogru bebekle spor yapman cok zor ama 20-25 dakika leslie yapsan evde guzel olabilir tabi vakit kalıyorsa cocuklardan
Ya Cnim vakit bulunur da daha ayağa kalkmadan oğlan pacama yapışıyor kucak kucak diyeuyuttugumdada anca ev işine girisiyorum
günler kısa ve sürekli tempo halindeyim

Cnim bildiğim kadarıyla sadece su ile oluyormuş bu oruç degilmi¿
Evet cnm sahurda ve iftarda sadece su var
Önemli olan niyet senin niyetin Zayıflamak içinmi yapıyorsun bunu yoksa Peygamber Efendimiz yaptıgı içinmi yapmak istedim birde normal yemeye geçince verdigin kilolar geri gelmezmi canım
Bende karaciger yaglanmasi ve safrada tas vardi cnm. Bu yuzden basladim daha once 90lardan bir arkadasta yapmisti guzel kilo verdigini gormustum. Bu yuzden basladim. Tabiki normal beslenmeye gecince 1-2 kilo alirsin ama bunun icinde bir program gelistirmisler.

Bu normal oruç yani regl olunca devam edilmiyormu kusura bakma ilk defa duydum böyle birşeyi birde niyet ediyormusunuz canım valla şaşkınım

Ama pikaçu da anime

Bu normal oruç yani regl olunca devam edilmiyormu kusura bakma ilk defa duydum böyle birşeyi birde niyet ediyormusunuz canım valla şaşkınım
Adet olunca oruca degil acliga diye niyet ediyorum cnm o da program uyguladigim icin. Bu sekilde yonlendirilmistik ama normal bir duzende tutsam tabiki adetsiz bir donemimde tutarim

Napıyon kızçe hoş geldin nasılsın bi gittin geri gelmedin
hosbuldum kuzumvalla dedim şöyle helalinden bi 6-7kg verip öyle aranıza katılmakta niyetim.aslında vermistimde hatta önceki sonraki halim diye resim atacaktim ailevi krizler çıkınca oda askıya alındı.oyke böyle yine sistim

sitede bu arkadaş 9gun dtm edecekti ama 3.gün yemek zorunda kaldi

Öyle ama çizgi dizileride var sanırım kısa kısa bölümlü
sende basla
uuuu merakla bekliyorum çok mutluyum şuan heyecan yaptım
Benim uykum geldi ben kaçar zati açlıktan migdem kazınıyo herkese hayırlı geceler Allah rahatlık versin hepinizi öpüyorum canlar
iyi geceler Allah rahatlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…