Aynen öyle, Allah da dayanma gücü veriyor demek ki. İnşallah kalan kısmını da daha kolay geçirir.Kötü yorum olmasın diye dedim zaten ❤
Bende onu takdir ediyorum her türlü.
Bir kere bişeylerden şikayet ettiğini okumadım maşallahı var
Canım bama bir uzantı atsana çok merak ettim. Sevdiğin birini yolla. Bakayım.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım.
Rabbim yolunu açık etsin canım. Ne emekler veriliyor okumak için. Sıra sizde canım.
Ben de yeni bir Netflix diziye başladım... Çok ilginç sıradışı bir şey ...OA diye...öncesinde Whicher izledim onun aksiyonundan sonra bu yavaş geldi. Songulcum bu Death note anime mi yoksa
Anime canım. Ben bir süredir yabancı dizileri bıraktım, bağımlılık yapıyor resmen. Atiye dizisini izlemeyi düşünüyorum ama korku sahneleri varmış galiba, biraz tırstım
Dün ilk 15 dk izleyebildim, idim çıktı devam edemedim ama ilk sahnesi benim icin süper başladı
Benim de az önce Netflixte karşıma çıktı Berenciğim oynuyor yalnız çok tırsak biri olduğum için böyle şeyler de ürpertici ton girince geçiyorum bunda da aynısı oldu..Anime canım. Ben bir süredir yabancı dizileri bıraktım, bağımlılık yapıyor resmen. Atiye dizisini izlemeyi düşünüyorum ama korku sahneleri varmış galiba, biraz tırstım
Çok geçmiş olsun canım. Eşim menisküs ameliyatı oldu ama ara ara çok ağrısı oluyor. Sanki biseyler yolunda değil gibi.Şimdi benim meniskusum eski yırtıkmış ama bana hiç sorun çıkarmamıştı, bilmiyordum. Düşünce çapraz bağım kopmuş, onu yaparken meniskusu de halletmiş doktor. Ama şimdi pilates arkadasım var, onun sorunu ağrılı meniskusmus, fizik tedavi sürecinde çok rahatlamış, şimdi o da güçlendirmede, fizik tedavi çok iyi gelmis
Günaydın kızlar finaller bitti... inşallah geçerim....
Tünaydın.
Hepinizden bir ricam olucak lütfen dikkate alırsanız sevinirim.
Biliyorum ilk duyana garip geliyor anlayamıyor.
Anlamadığınız konuyu tabiki sorun öğrenin ama çok fazla gereksiz kötü yorumlar yapmayın lütfen. 100 kiloyu görmüş insanların psikolojisi 58 den 60 çıkıp depresyona girenlerle asla bir değil.
Bulamiyorum Şu an zaten çok hassas bi dönemden geçiyor bide burdaki yorumlardan etkilenmesin. Bu oruçlar ibadet orucu değil.
Elin gavuru otofaji diyor orucumuzu niyetimizi taklit ediyor hastalıkları yeniyor.
Otofaji deyince havalı oluyor, biz oruç deyince ölüm orucu olmasın adı.
Tamamen kilo vermek için yapılmıyor en büyük faydası fazla kiloya. Oruç olduğu için tabiki bir anda fazla gittiği olucak ve normal düzene geçince bir miktar artısı olucak illaki.
Bunada yavaş yavaş vucudunu alıştırıcak inşallah.
Şifa olsun inş bütün sıkıntılarına bir daha gereksiz kilo almak nasip olmasın veren hiç bi kimseye.
Havalı Rakibem @SchonerDuft ve güzel rakibem @retro_hippo beni menülerinize ekleyin. Bakayım neler yediniz bende sizi yazarım.
Kızlar bugün bizde de süt alma yoğurt yapma ve pazar alışveriş günü. Akşam a da göbeklitepeye gideceğiz kısmet olursa. Çocuklarım istiyor. Akşama gelirim.
Bonus um canım haklısın psikoloji önemli. İnsan yaşamadan anlamaz. Allah kimseye yaşartmasın o ayrı .Ben de kızlar 100 kilodan fazla idim. Şimdi bakıyorum nasıl da öyle olmuş. Hâlâ kiloluyum mesela. Ama hayat stresi kimini eritir kimini şişirir. Rabbim herkese yardım etsin. Kafan rahat değilse hiçbirşeyin önemi yok. Benim psikoloji yerlerdeyse hep yiyorum . Ayyy inşallah o günlere dönmem. Güzel günler göreceğiz....İnşallah.. . Bulamiyorum
Canım ben mi bişey kaçırdım bilmiyorum ama kötü yorum görmedim açıkçası. Eğer merak edip sorduklarimizi söylüyorsan öğrenmek için soruyoruz. Kendi adıma yaptığım yorumlarda da çok zor nasıl dayaniyorsun, iradene hayranım tebrik ederim falan diyorum. Yaptığını yanlış ya da saçma olarak da görmüyorum. Ama yine de benim çok zorr yaaa tarzındaki yorumlarım onu etkiliyorsa dikkat ederim ama dediğim gibi aslında onu takdir ettiğimi belirtiyorum.
Ben bugüne kadar hiçbir diyet programını benimseyip uygulamadim (Karatay, ketojenik vs.). Çünkü ayak uyduramiyorum, evimde ne piserse onu yiyorum. Hasibenin yaptığını da ilk kez onun sayesinde, yurtdışında yapılıp otofaji denildiğini senin sayende öğrenmiş oldum.
Kötü yorum olmasın diye dedim zaten ❤
Bende onu takdir ediyorum her türlü.
Bir kere bişeylerden şikayet ettiğini okumadım maşallahı var
Aynen öyle, Allah da dayanma gücü veriyor demek ki. İnşallah kalan kısmını da daha kolay geçirir.
Bende öyleyim canım, psikolojik yiyici, çok iyi anlıyorum. Artık su içiyorum üzülünceum canım haklısın psikoloji önemli. İnsan yaşamadan anlamaz. Allah kimseye yaşartmasın o ayrı .Ben de kızlar 100 kilodan fazla idim. Şimdi bakıyorum nasıl da öyle olmuş. Hâlâ kiloluyum mesela. Ama hayat stresi kimini eritir kimini şişirir. Rabbim herkese yardım etsin. Kafan rahat değilse hiçbirşeyin önemi yok. Benim psikoloji yerlerdeyse hep yiyorum . Ayyy inşallah o günlere dönmem. Güzel günler göreceğiz....İnşallah.. .Bulamiyorum
Daha da meraklandim, mutlaka bakacağım ama eşimleDün ilk 15 dk izleyebildim, idim çıktı devam edemedim ama ilk sahnesi benim icin süper başladı
Murat soner var yutubda o çok güzel giydiriyo dizilere :)Daha da meraklandim, mutlaka bakacağım ama eşimle
Netflix de Dark dizisine başladım bende, farklı geldi, korku gerilim bilim kurguDaha da meraklandim, mutlaka bakacağım ama eşimle
Yalnızken ben de izleyemem canım.Benim de az önce Netflixte karşıma çıktı Berenciğim oynuyor yalnız çok tırsak biri olduğum için böyle şeyler de ürpertici ton girince geçiyorum bunda da aynısı oldu..
Yazışmalari kacirdigim için bazen, yanlış yapmayim diye sordum. Negonun geçici bir süre yorum yaptığını da bilmiyordum. Sanki öyle belirlendi diye algilamisim. Sağ olsun bugüne kadar güzel bir şekilde devam ettik. Sen en doğrusunu yapmışsın niye açikladin ki bak kendimi kötü hissettim. Ortak hareket etmek güzel olur bence.Canım ben rakip olduğumuz içinNego u etiketlemeyi ve onu yorumlamayı kendimce uygun gördüm. Kaptan bir kural belirleyecek olursa ona da uyarım.
Hemen başla tadı damağımda kaldı bir sezoncuk dizi mi olur hemen bittiAyyy whicheroyununu 3 kez bitirdim, diziye baslayamadim 1 haftadır
Öncelikle işlerin için kolay gelsin canım. Misafiri severim ama bazen hazırlıksız olunca zor geliyor her şeyi yetiştirmek.Slm kizlar
Salatami yedim cok sukur. Esim dediki aksam arkadas gelecek esiyle caya uygunmusun. Dedim zaten davet etmissin ben bu saatten sonra gelmesinler desem ne olacak. Emine ispanakli borek istiyordu zaten onu yapcam bir de etimek tatlisi yapayim dedim hizlica bir muhallebi pisirme isi var. Kayinvalidemde aksam yemeye beyaz lahana saracakti bir kac tanede sarma koyarim yeter. Dedimki sen temizlik isine bak o zaman ben de mutfakla banyo wc bakayim. Iki uc gun once temizlemistim ama cocuklu ev malum kirleniyor hemen.
Simdi once kizlari banyo yaptirarak baslayayim islerime. Bir daha gece girerim herhalde
Iyi sonuclar alirsin insallah cnm
❤❤❤❤❤
Evet cnm tartida 100leri gormek cok ayri bir psikoloji Allah bir daha yasatmasin
Birisi olum orucu dinimizde boyle bir oruc yok seklinde yorum yazmisti onun uzerine yazdigini dusunuyorum cnm. Bonusla bizim tanisikligimiz seneler oncesine dayaniyor. Bu yuzden bu yorumlardan etkilenmemem icin yazdi bunlari. Burda beni en iyi anlayanlardan biri odur
Sagol cnm ❤
Amin cnm insallah. Biraz zor bir surec ama mukafati buyuk olacak insallah.
İhtiyacı olana sopam ilgim her zaman hazır beybiNego ben seni etiketlerim yine kaptanıda.
İdonun bir şarkısıyla sesleneyim
İhtiyaaacı vaar ihtiyaaacı var kaba etlerimin o sopaya ihtiyeeeeaaaacı vaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?