Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kötü yorum olmasın diye dedim zaten ❤
Bende onu takdir ediyorum her türlü.
Bir kere bişeylerden şikayet ettiğini okumadım maşallahı var
Aynen öyle, Allah da dayanma gücü veriyor demek ki. İnşallah kalan kısmını da daha kolay geçirir.

Teşekkür ederim canim, geçti çok şükür

Ben de yeni bir Netflix diziye başladım... Çok ilginç sıradışı bir şey ...OA diye...öncesinde Whicher izledim onun aksiyonundan sonra bu yavaş geldi. Songulcum bu Death note anime mi yoksa

Ayyy whicher oyununu 3 kez bitirdim, diziye baslayamadim 1 haftadır

Anime canım. Ben bir süredir yabancı dizileri bıraktım, bağımlılık yapıyor resmen. Atiye dizisini izlemeyi düşünüyorum ama korku sahneleri varmış galiba, biraz tırstım

Dün ilk 15 dk izleyebildim, idim çıktı devam edemedim ama ilk sahnesi benim icin süper başladı

Dün ilk 15 dk izleyebildim, idim çıktı devam edemedim ama ilk sahnesi benim icin süper başladı
Anime canım. Ben bir süredir yabancı dizileri bıraktım, bağımlılık yapıyor resmen. Atiye dizisini izlemeyi düşünüyorum ama korku sahneleri varmış galiba, biraz tırstım
Benim de az önce Netflixte karşıma çıktı Berenciğim oynuyor yalnız çok tırsak biri olduğum için böyle şeyler de ürpertici ton girince geçiyorum bunda da aynısı oldu..

Çok geçmiş olsun canım. Eşim menisküs ameliyatı oldu ama ara ara çok ağrısı oluyor. Sanki biseyler yolunda değil gibi.

Slm kizlar
Salatami yedim cok sukur. Esim dediki aksam arkadas gelecek esiyle caya uygunmusun. Dedim zaten davet etmissin ben bu saatten sonra gelmesinler desem ne olacak. Emine ispanakli borek istiyordu zaten onu yapcam bir de etimek tatlisi yapayim dedim hizlica bir muhallebi pisirme isi var. Kayinvalidemde aksam yemeye beyaz lahana saracakti bir kac tanede sarma koyarim yeter. Dedimki sen temizlik isine bak o zaman ben de mutfakla banyo wc bakayim. Iki uc gun once temizlemistim ama cocuklu ev malum kirleniyor hemen.
Simdi once kizlari banyo yaptirarak baslayayim islerime. Bir daha gece girerim herhalde

Günaydın kızlar finaller bitti... inşallah geçerim....

Iyi sonuclar alirsin insallah cnm

❤❤❤❤❤

Evet cnm tartida 100leri gormek cok ayri bir psikoloji Allah bir daha yasatmasin

Birisi olum orucu dinimizde boyle bir oruc yok seklinde yorum yazmisti onun uzerine yazdigini dusunuyorum cnm. Bonusla bizim tanisikligimiz seneler oncesine dayaniyor. Bu yuzden bu yorumlardan etkilenmemem icin yazdi bunlari. Burda beni en iyi anlayanlardan biri odur

Kötü yorum olmasın diye dedim zaten ❤
Bende onu takdir ediyorum her türlü.
Bir kere bişeylerden şikayet ettiğini okumadım maşallahı var

Sagol cnm ❤

Aynen öyle, Allah da dayanma gücü veriyor demek ki. İnşallah kalan kısmını da daha kolay geçirir.

Amin cnm insallah. Biraz zor bir surec ama mukafati buyuk olacak insallah.

Bende öyleyim canım, psikolojik yiyici, çok iyi anlıyorum. Artık su içiyorum üzülünce

Canım ben rakip olduğumuz için Nego u etiketlemeyi ve onu yorumlamayı kendimce uygun gördüm. Kaptan bir kural belirleyecek olursa ona da uyarım.
Yazışmalari kacirdigim için bazen, yanlış yapmayim diye sordum. Negonun geçici bir süre yorum yaptığını da bilmiyordum. Sanki öyle belirlendi diye algilamisim. Sağ olsun bugüne kadar güzel bir şekilde devam ettik. Sen en doğrusunu yapmışsın niye açikladin ki bak kendimi kötü hissettim. Ortak hareket etmek güzel olur bence.

Öncelikle işlerin için kolay gelsin canım. Misafiri severim ama bazen hazırlıksız olunca zor geliyor her şeyi yetiştirmek.
Bonusun yazdığı mesaja da cevap verip açıklama yaptım zaten. Yorumlarimizin kimseyi kötü yönde etkilemesini istemeyiz. Herkes kendi bildigince iyi niyetle yazıyor aslında ama bazen karşı tarafin hassasiyetini bilemiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…