o kimNerde benim kertik
Nickini de unuttummerüüüüüüü
Rakipler değişdi canım. Benimle rakipsin artık
Günaydın ablacım ❤Günaydın takım
Şimdi menulerimize kaptanimizi ve rakibimizi mi etiketliyoruz.
Rakibimiz bizi etiketlediginde kaptanimizin yorumunun yanında biz de yorumumuzu ekliyoruz doğru mu anladım.
Bir başka merak ettiğimde diğer menüleri yorumlama hakkımız da var mı?
Teşekkür ederim.
Yaşasın sadelik gözünü seveyim gaptaniminGünaydın ablacım ❤
Rakibinin menüsünü yorumlayıp istediğin menülerinide yorumlayabilirsin
Tutarsın canım, istediğin zaman yapıyorsunBı de boğazımı tutarsam süper olacak.
Hadi canım inşaallahGünaydın kızlar finaller bitti... inşallah geçerim....
Ben dün hiç yapamadım. Ama bugünden başladım sabah spor yaptığımda 800 yaptım bide akşam sporunda yaparım.
Herkes düşe kalka öğreniyor canımNerde hata yaptım biliyormusun pirinç makarna ekmek hamur işi tatlı hepsini Hayatımdan çıkarmıştım nasılki bi kaç gün bunlardan biri yada bi kaçını yedim anam tartıda artı gördüm dedim ömür boyunca diyetmi olur yediğim hep artımı olacak o zaman bıraktım işte şimdi hepsini yiyorum ama ölçülü şekilde nasılki bugun düşük calori beslenip ertesi gün calori yükselince tartıya yansıyor o yüzden şok diyetlere detokslara karşıyım ömür böyle geçmez az ve kararında hiç bir şeyi hayatımızdan çıkaramayız malesef olmuyor şimdi daha bilinçliyim az olsun ama sağlıklı olsun
Haydi gel canım ben de keto yapıyorum. Beraber zayıflayalım.ketojenik diyet uygulayacagm cnim.tabiki hızlı sonuç almak içinde detoks şart
Hibir diyet bana keto kafidar yaramadı. İnşallah başarırım canım.Ketojenik diyeti uygulayan kisi sayisi artiyor :))
Olsun yavas olsun kalici olsun canim
Canım vücudu hazırlıyorsun aylarca.ben daha yapamadım ama en fazla 24 ıf yapıyorumBir ara bende düşündüm şu orucunu ama ben zaten şu icwmiyorum düşer kalırım bir yerde
Canım sağolsun gider kilolarımız onlardan zayıf olacagızzzzYalnız değilsin rakibem bende şişkoyum ama eşimle aramda sadece kilo farkımız var ben 1.61 eşim 1.65 falandır
Canım bama bir uzantı atsana çok merak ettim. Sevdiğin birini yolla. Bakayım.turkanime mi
Guncel izlediklerimde aynen oyleyim
Bende kore sevmiyorum bitek anime iste ondada cizgi olmasi hosuma gidiyor
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım.Menisküs ve çapraz bağ canim, teşekkür ederim
Rabbim yolunu açık etsin canım. Ne emekler veriliyor okumak için. Sıra sizde canım.Günaydın kızlar finaller bitti... inşallah geçerim....
Ben de yeni bir Netflix diziye başladım... Çok ilginç sıradışı bir şey ...OA diye...öncesinde Whicher izledim onun aksiyonundan sonra bu yavaş geldi. Songulcum bu Death note anime mi yoksaEşim de death note çok severdi, beni de zorladı ama hiç sarmadı.
Canım ben mi bişey kaçırdım bilmiyorum ama kötü yorum görmedim açıkçası. Eğer merak edip sorduklarimizi söylüyorsan öğrenmek için soruyoruz. Kendi adıma yaptığım yorumlarda da çok zor nasıl dayaniyorsun, iradene hayranım tebrik ederim falan diyorum. Yaptığını yanlış ya da saçma olarak da görmüyorum. Ama yine de benim çok zorr yaaa tarzındaki yorumlarım onu etkiliyorsa dikkat ederim ama dediğim gibi aslında onu takdir ettiğimi belirtiyorum.Tünaydın.
Hepinizden bir ricam olucak lütfen dikkate alırsanız sevinirim.
Biliyorum ilk duyana garip geliyor anlayamıyor.
Anlamadığınız konuyu tabiki sorun öğrenin ama çok fazla gereksiz kötü yorumlar yapmayın lütfen. 100 kiloyu görmüş insanların psikolojisi 58 den 60 çıkıp depresyona girenlerle asla bir değil.
Bulamiyorum Şu an zaten çok hassas bi dönemden geçiyor bide burdaki yorumlardan etkilenmesin. Bu oruçlar ibadet orucu değil.
Elin gavuru otofaji diyor orucumuzu niyetimizi taklit ediyor hastalıkları yeniyor.
Otofaji deyince havalı oluyor, biz oruç deyince ölüm orucu olmasın adı.
Tamamen kilo vermek için yapılmıyor en büyük faydası fazla kiloya. Oruç olduğu için tabiki bir anda fazla gittiği olucak ve normal düzene geçince bir miktar artısı olucak illaki.
Bunada yavaş yavaş vucudunu alıştırıcak inşallah.
Şifa olsun inş bütün sıkıntılarına bir daha gereksiz kilo almak nasip olmasın veren hiç bi kimseye.
Canım ben rakip olduğumuz içinGünaydın takım
Şimdi menulerimize kaptanimizi ve rakibimizi mi etiketliyoruz.
Rakibimiz bizi etiketlediginde kaptanimizin yorumunun yanında biz de yorumumuzu ekliyoruz doğru mu anladım.
Bir başka merak ettiğimde diğer menüleri yorumlama hakkımız da var mı?
Teşekkür ederim.
Süpersin canım, şimdiden iyi yapmışsın.Ben dün hiç yapamadım. Ama bugünden başladım sabah spor yaptığımda 800 yaptım bide akşam sporunda yaparım.
Anime canım. Ben bir süredir yabancı dizileri bıraktım, bağımlılık yapıyor resmen. Atiye dizisini izlemeyi düşünüyorum ama korku sahneleri varmış galiba, biraz tırstımBen de yeni bir Netflix diziye başladım... Çok ilginç sıradışı bir şey ...OA diye...öncesinde Whicher izledim onun aksiyonundan sonra bu yavaş geldi. Songulcum bu Death note anime mi yoksa
Canım ben mi bişey kaçırdım bilmiyorum ama kötü yorum görmedim açıkçası. Eğer merak edip sorduklarimizi söylüyorsan öğrenmek için soruyoruz. Kendi adıma yaptığım yorumlarda da çok zor nasıl dayaniyorsun, iradene hayranım tebrik ederim falan diyorum. Yaptığını yanlış ya da saçma olarak da görmüyorum. Ama yine de benim çok zorr yaaa tarzındaki yorumlarım onu etkiliyorsa dikkat ederim ama dediğim gibi aslında onu takdir ettiğimi belirtiyorum.
Ben bugüne kadar hiçbir diyet programını benimseyip uygulamadim (Karatay, ketojenik vs.). Çünkü ayak uyduramiyorum, evimde ne piserse onu yiyorum. Hasibenin yaptığını da ilk kez onun sayesinde, yurtdışında yapılıp otofaji denildiğini senin sayende öğrenmiş oldum.
Ne kadar oldu ameliyat olalı canım, bir de menisküs ağrıların tamamen geçti mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?