Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tünaydın.

Hepinizden bir ricam olucak lütfen dikkate alırsanız sevinirim.

Biliyorum ilk duyana garip geliyor anlayamıyor.
Anlamadığınız konuyu tabiki sorun öğrenin ama çok fazla gereksiz kötü yorumlar yapmayın lütfen. 100 kiloyu görmüş insanların psikolojisi 58 den 60 çıkıp depresyona girenlerle asla bir değil.

Bulamiyorum Şu an zaten çok hassas bi dönemden geçiyor bide burdaki yorumlardan etkilenmesin. Bu oruçlar ibadet orucu değil.

Elin gavuru otofaji diyor orucumuzu niyetimizi taklit ediyor hastalıkları yeniyor.
Otofaji deyince havalı oluyor, biz oruç deyince ölüm orucu olmasın adı.

Tamamen kilo vermek için yapılmıyor en büyük faydası fazla kiloya. Oruç olduğu için tabiki bir anda fazla gittiği olucak ve normal düzene geçince bir miktar artısı olucak illaki.
Bunada yavaş yavaş vucudunu alıştırıcak inşallah.

Şifa olsun inş bütün sıkıntılarına bir daha gereksiz kilo almak nasip olmasın veren hiç bi kimseye.

Günaydın ablacım ❤
Rakibinin menüsünü yorumlayıp istediğin menülerinide yorumlayabilirsin

Herkes düşe kalka öğreniyor canım
ketojenik diyet uygulayacagm cnim.tabiki hızlı sonuç almak içinde detoks şart
Haydi gel canım ben de keto yapıyorum. Beraber zayıflayalım.
Ketojenik diyeti uygulayan kisi sayisi artiyor :))
Olsun yavas olsun kalici olsun canim
Hibir diyet bana keto kafidar yaramadı. İnşallah başarırım canım.
Bir ara bende düşündüm şu orucunu ama ben zaten şu icwmiyorum düşer kalırım bir yerde
Canım vücudu hazırlıyorsun aylarca.ben daha yapamadım ama en fazla 24 ıf yapıyorum

[/QUOTE="Diloslara, post: 62229295, member: 972324"]
Anam bu erkeklerin metabolizmasına tüküreyim karşımda neler neler yiyor ben yoğurdumu hüpletiyorum ağlaya ağlaya
[/QUOTE] R O S E B U D
Al benden seni kadar . Benim yaptığım diyeti eşim yapsaydı benden 3 kat hızlı zayıflardı. Bazen o yerken başka odaya geçiyorum canım çekmesin diye. Nefs işte.

Son düzenleme:
turkanime mi
Guncel izlediklerimde aynen oyleyim
Bende kore sevmiyorum bitek anime iste ondada cizgi olmasi hosuma gidiyor
Canım bama bir uzantı atsana çok merak ettim. Sevdiğin birini yolla. Bakayım.
Menisküs ve çapraz bağ canim, teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım.
Günaydın kızlar finaller bitti... inşallah geçerim....
Rabbim yolunu açık etsin canım. Ne emekler veriliyor okumak için. Sıra sizde canım.

Eşim de death note çok severdi, beni de zorladı ama hiç sarmadı.
Ben de yeni bir Netflix diziye başladım... Çok ilginç sıradışı bir şey ...OA diye...öncesinde Whicher izledim onun aksiyonundan sonra bu yavaş geldi. Songulcum bu Death note anime mi yoksa

Havalı Rakibem SchonerDuft ve güzel rakibem retro_hippo beni menülerinize ekleyin. Bakayım neler yediniz bende sizi yazarım.

Kızlar bugün bizde de süt alma yoğurt yapma ve pazar alışveriş günü. Akşam a da göbeklitepeye gideceğiz kısmet olursa. Çocuklarım istiyor. Akşama gelirim.

Bonus um canım haklısın psikoloji önemli. İnsan yaşamadan anlamaz. Allah kimseye yaşartmasın o ayrı .Ben de kızlar 100 kilodan fazla idim. Şimdi bakıyorum nasıl da öyle olmuş. Hâlâ kiloluyum mesela. Ama hayat stresi kimini eritir kimini şişirir. Rabbim herkese yardım etsin. Kafan rahat değilse hiçbirşeyin önemi yok. Benim psikoloji yerlerdeyse hep yiyorum . Ayyy inşallah o günlere dönmem. Güzel günler göreceğiz....İnşallah.. . Bulamiyorum

Canım ben mi bişey kaçırdım bilmiyorum ama kötü yorum görmedim açıkçası. Eğer merak edip sorduklarimizi söylüyorsan öğrenmek için soruyoruz. Kendi adıma yaptığım yorumlarda da çok zor nasıl dayaniyorsun, iradene hayranım tebrik ederim falan diyorum. Yaptığını yanlış ya da saçma olarak da görmüyorum. Ama yine de benim çok zorr yaaa tarzındaki yorumlarım onu etkiliyorsa dikkat ederim ama dediğim gibi aslında onu takdir ettiğimi belirtiyorum.
Ben bugüne kadar hiçbir diyet programını benimseyip uygulamadim (Karatay, ketojenik vs.). Çünkü ayak uyduramiyorum, evimde ne piserse onu yiyorum. Hasibenin yaptığını da ilk kez onun sayesinde, yurtdışında yapılıp otofaji denildiğini senin sayende öğrenmiş oldum.

Canım ben rakip olduğumuz için Nego u etiketlemeyi ve onu yorumlamayı kendimce uygun gördüm. Kaptan bir kural belirleyecek olursa ona da uyarım.

Ben de yeni bir Netflix diziye başladım... Çok ilginç sıradışı bir şey ...OA diye...öncesinde Whicher izledim onun aksiyonundan sonra bu yavaş geldi. Songulcum bu Death note anime mi yoksa
Anime canım. Ben bir süredir yabancı dizileri bıraktım, bağımlılık yapıyor resmen. Atiye dizisini izlemeyi düşünüyorum ama korku sahneleri varmış galiba, biraz tırstım

Kötü yorum olmasın diye dedim zaten ❤
Bende onu takdir ediyorum her türlü.
Bir kere bişeylerden şikayet ettiğini okumadım maşallahı var

Ne kadar oldu ameliyat olalı canım, bir de menisküs ağrıların tamamen geçti mi.

Şimdi benim meniskusum eski yırtıkmış ama bana hiç sorun çıkarmamıştı, bilmiyordum. Düşünce çapraz bağım kopmuş, onu yaparken meniskusu de halletmiş doktor. Ama şimdi pilates arkadasım var, onun sorunu ağrılı meniskusmus, fizik tedavi sürecinde çok rahatlamış, şimdi o da güçlendirmede, fizik tedavi çok iyi gelmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…