Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benim de az önce Netflixte karşıma çıktı Berenciğim oynuyor yalnız çok tırsak biri olduğum için böyle şeyler de ürpertici ton girince geçiyorum bunda da aynısı oldu..

Ben de korku ve gerilim hastasıyım, sağolsun netflix bana hep o türleri gösteriyor

Anime canım. Ben bir süredir yabancı dizileri bıraktım, bağımlılık yapıyor resmen. Atiye dizisini izlemeyi düşünüyorum ama korku sahneleri varmış galiba, biraz tırstım
Shrek anime miydi onu severek izlemiştim eğer öyleyse seviyorumdur animeyi Türk dizilerinde çok seciciyim kolay kolay sevemiyorum. En son Şahsiyet izlemiştim fena değildi. Bir de Erdal Beşikçioğlu hastasıyım adamın dokunduğu şey efsane oluyor bir de daha çok dokunsa ah keşke...

Çok geçmiş olsun canım. Eşim menisküs ameliyatı oldu ama ara ara çok ağrısı oluyor. Sanki biseyler yolunda değil gibi.

Aaa geçmiş olsun vakit varsa bir fizyoterapi merkezine gitsin. Bir arkadasım 1,5 sene önce oldu menisküs ameliyatı, hatta 3 kez prp uygulandı, şimdi doktor fizik tedavi demiş, başladı. Bence bir doktoruna görünsün tekrar.

Netflix de Dark dizisine başladım bende, farklı geldi, korku gerilim bilim kurgu

Onun ilk sezonunu izlemiştim ama elimde kagitla, kim hangi yıl nasılmış, aile soyağacı şeklinde çünkü çok unutkanim

Ben de korku ve gerilim hastasıyım, sağolsun netflix bana hep o türleri gösteriyor
Bir dönem ilaç bile kullandım bu yüzden. böyle insanlara hayranım gerçekten. Ben film bitince sanki o gerilim korku filmindekiler başıma gelecekmiş gibi düşünüyorum

Kızlar kahvaltı sonrası tüm kıyafetlerimi denedim, bacağımdan çıkmayan kotlarım ve nişan kıyafetim dahil, hepsi çok güzel oturdu Sanırım bu pilatesin başarısı
Tosbik Tosbik Tosbik de Tosbik ...
Yavrum ne gadder sevindim harika... kesinlikle pilates çok etkilidir . Ahh deli kocam ahhhh güzelleşiyorum dikkat çekiyorum diye ( fiziken tabi ) delirdiiii resmen... Yanında genç durmami istemiyor adam antropoz muydu neydi ona girdi ...yaşlı başlı insanlarmisiz ...beni hala 61-62 zannediyor bir bilse 59.5 olduğumu burnumdan getirir. Dün sanki zayifladin sen diyor...yok anam nerdeee dedim spordan sikilasiyorum falan geçiştirdim ...ama çok istiyorum şu reformeri nerden girsem konuya diye kara kara düşünüyorum.. Gizli de bir şey yapamam...Tosbikim devam et kuzum... tebrik ederim seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…