- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
Benim de az önce Netflixte karşıma çıktı Berenciğim oynuyor yalnız çok tırsak biri olduğum için böyle şeyler de ürpertici ton girince geçiyorum bunda da aynısı oldu..
Maşaallah harikasınKızlar kahvaltı sonrası tüm kıyafetlerimi denedim, bacağımdan çıkmayan kotlarım ve nişan kıyafetim dahil, hepsi çok güzel oturduSanırım bu pilatesin başarısı
Shrek anime miydi onu severek izlemiştim eğer öyleyse seviyorumdur animeyiAnime canım. Ben bir süredir yabancı dizileri bıraktım, bağımlılık yapıyor resmen. Atiye dizisini izlemeyi düşünüyorum ama korku sahneleri varmış galiba, biraz tırstım
Çok geçmiş olsun canım. Eşim menisküs ameliyatı oldu ama ara ara çok ağrısı oluyor. Sanki biseyler yolunda değil gibi.
İyileştin heralde |
İyileştin heralde
Bunu da not aldım. Yeni dizilere ihtiyaç var.Netflix de Dark dizisine başladım bende, farklı geldi, korku gerilim bilim kurgu
Netflix de Dark dizisine başladım bende, farklı geldi, korku gerilim bilim kurgu
çerçeveye mi aldın beni seni çılgın
İyileştin heralde
Nego ben seni etiketlerim yine kaptanıda.
İdonun bir şarkısıyla sesleneyim
İhtiyaaacı vaar ihtiyaaacı var kaba etlerimin o sopaya ihtiyeeeeaaaacı vaaar
Bir dönem ilaç bile kullandım bu yüzden. böyle insanlara hayranım gerçekten. Ben film bitince sanki o gerilim korku filmindekiler başıma gelecekmiş gibi düşünüyorumBen de korku ve gerilim hastasıyım, sağolsun netflix bana hep o türleri gösteriyor
Tosbik Tosbik Tosbik de Tosbik ...Kızlar kahvaltı sonrası tüm kıyafetlerimi denedim, bacağımdan çıkmayan kotlarım ve nişan kıyafetim dahil, hepsi çok güzel oturduSanırım bu pilatesin başarısı
Hemen başla tadı damağımda kaldı bir sezoncuk dizi mi olur hemen bittiL
Tabikisi de
çerçeveye mi aldın beni seni çılgın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?