Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar kahvaltı sonrası tüm kıyafetlerimi denedim, bacağımdan çıkmayan kotlarım ve nişan kıyafetim dahil, hepsi çok güzel oturdu Sanırım bu pilatesin başarısı
Senin adına çok sevindim canım, ne güzel bir sürü kıyafetin olmuş. Reformer pilatesi coookk istiyorum ama gidecek yerim ve zamanım yok

Ben de çok severim amirimi, bir delinin hatıra defterine gitmek istiyorum, geçen yıllarda bir denk getiremedim geldiği zaman, bu yıl kesin, onu izledim mi sen

Shrek animasyon oluyor canım. Şahsiyeti çok sevmiştim ben.

Bir dönem ilaç bile kullandım bu yüzden. böyle insanlara hayranım gerçekten. Ben film bitince sanki o gerilim korku filmindekiler başıma gelecekmiş gibi düşünüyorum

Ya ben de çok cesur değilim aslında, su Türk korku serileri var ya onları izledikçe banyoda tek yıkanmadım bir süre, eşim bekledi çıkana kadar. Ayrı bir manyaklik benim ki

O da 2 sene oldu ameliyat olalı, tekrar göründü ama doktor çok yipratmissin dedi. Başka bir doktora görünsün en iyisi.

Ben de çok severim amirimi, bir delinin hatıra defterine gitmek istiyorum, geçen yıllarda bir denk getiremedim geldiği zaman, bu yıl kesin, onu izledim mi sen
Canım Bursa'ya geçen yıl geldi ...bir şey oldu gidemedim. Bu yıl takip edeceğim aklımda o...

Ay canim benim, sen de kiskandirmanin tadını çıkar. Ağrılı bir yerin var mi, boyun, bel vs ki insallah yoktur, onlara da çok iyi geliyor, oradan girebilirsin

Tabikisi de dün dinlenme verdim kendime sadece 5000 adım, 20 sn wall sit, 20 sn plank yaptım.
Bugün Leslie veya cardio, üzerine de jillian 2 düşünüyorum. Sen yapacak misin güzel rakibem

Yavrum masallah sana da, dinlenmede 5000 adim, planlı falan deyip strese sokmasın mi acaba bizi

Ay canim benim, sen de kiskandirmanin tadını çıkar. Ağrılı bir yerin var mi, boyun, bel vs ki insallah yoktur, onlara da çok iyi geliyor, oradan girebilirsin
Taş gibi hatunum yontma taş ama
Onun derdi kendi şiş göbekli kaldı yanımda ezik hissediyor bence... Şimdi ağrıyor derim gerçekten ağrımaya başlar ..böyle de bir deli vücudum var... En iyisi başının etini yiyip durayım...

Senin adına çok sevindim canım, ne güzel bir sürü kıyafetin olmuş. Reformer pilatesi coookk istiyorum ama gidecek yerim ve zamanım yok ☹
Çalışan bir anne icin zaman kısmı sıkıntı canim, haklısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…