- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
Maşaallah harikasın
Sanki gelecek gibi prenses Jennifer kim diye sordu ya... inşallah cevabını verir...Devamı gelmeyecek mi ki, onay aldı mi gözümün çiçeği gerald im
Ben de sopa bagimlisiyim
Yaa ama ben hamım, sen antrenmanlıTabikisi dedün dinlenme verdim kendime sadece 5000 adım, 20 sn wall sit, 20 sn plank yaptım.
Bugün Leslie veya cardio, üzerine de jillian 2 düşünüyorum. Sen yapacak misin güzel rakibem
Senin adına çok sevindim canım, ne güzel bir sürü kıyafetin olmuş. Reformer pilatesi coookk istiyorum ama gidecek yerim ve zamanım yokKızlar kahvaltı sonrası tüm kıyafetlerimi denedim, bacağımdan çıkmayan kotlarım ve nişan kıyafetim dahil, hepsi çok güzel oturduSanırım bu pilatesin başarısı
Bende çok mutlu oldum, o duyguyu biliyorum 36 bedene girdiğim zaman harikaydı, hey gidi günlerÇok mutluyum cokkk, sopasına kurban olduğum, eksik etme sakin
Shrek anime miydi onu severek izlemiştim eğer öyleyse seviyorumdur animeyiTürk dizilerinde çok seciciyim kolay kolay sevemiyorum. En son Şahsiyet izlemiştim fena değildi. Bir de Erdal Beşikçioğlu hastasıyım adamın dokunduğu şey efsane oluyor bir de daha çok dokunsa ah keşke...
kendimi kapatma gibi hissettim
Shrek animasyon oluyor canım. Şahsiyeti çok sevmiştim ben.Shrek anime miydi onu severek izlemiştim eğer öyleyse seviyorumdur animeyiTürk dizilerinde çok seciciyim kolay kolay sevemiyorum. En son Şahsiyet izlemiştim fena değildi. Bir de Erdal Beşikçioğlu hastasıyım adamın dokunduğu şey efsane oluyor bir de daha çok dokunsa ah keşke...
Bir dönem ilaç bile kullandım bu yüzden. böyle insanlara hayranım gerçekten. Ben film bitince sanki o gerilim korku filmindekiler başıma gelecekmiş gibi düşünüyorum
O da 2 sene oldu ameliyat olalı, tekrar göründü ama doktor çok yipratmissin dedi. Başka bir doktora görünsün en iyisi.Aaa geçmiş olsunvakit varsa bir fizyoterapi merkezine gitsin. Bir arkadasım 1,5 sene önce oldu menisküs ameliyatı, hatta 3 kez prp uygulandı, şimdi doktor fizik tedavi demiş, başladı. Bence bir doktoruna görünsün tekrar.
Canım Bursa'ya geçen yıl geldi ...bir şey oldu gidemedim. Bu yıl takip edeceğim aklımda o...Ben de çok severim amirimi, bir delinin hatıra defterine gitmek istiyorum, geçen yıllarda bir denk getiremedim geldiği zaman, bu yıl kesin, onu izledim mi sen
Tosbik Tosbik Tosbik de Tosbik ...
Yavrum ne gadder sevindim harika... kesinlikle pilates çok etkilidir . Ahh deli kocam ahhhh güzelleşiyorumdikkat çekiyorum diye ( fiziken tabi ) delirdiiii resmen... Yanında genç durmami istemiyor adam antropoz muydu neydi ona girdi ...yaşlı başlı insanlarmisiz ...beni hala 61-62 zannediyor bir bilse 59.5 olduğumu burnumdan getirir. Dün sanki zayifladin sen diyor...yok anam nerdeee dedim spordan sikilasiyorum falan geçiştirdim ...ama çok istiyorum şu reformeri nerden girsem konuya diye kara kara düşünüyorum.. Gizli de bir şey yapamam...Tosbikim devam et kuzum... tebrik ederim seni.
Tabikisi dedün dinlenme verdim kendime sadece 5000 adım, 20 sn wall sit, 20 sn plank yaptım.
Bugün Leslie veya cardio, üzerine de jillian 2 düşünüyorum. Sen yapacak misin güzel rakibem
Sanki gelecek gibi prenses Jennifer kim diye sordu ya... inşallah cevabını verir...versin ya
BayıldımSardı korkular, gelecek sporlar, sporsuz nasıl gidecek bu kilolarrrr
Sen beni seviyorsun ondan
Yaa ama ben hamım, sen antrenmanlısana yetişicem diye ayvayı yemesem bari
Taş gibi hatunumAy canim benim, sen de kiskandirmanin tadını çıkar. Ağrılı bir yerin var mi, boyun, bel vs ki insallah yoktur, onlara da çok iyi geliyor, oradan girebilirsin
Çalışan bir anne icin zaman kısmı sıkıntı canim, haklısın.Senin adına çok sevindim canım, ne güzel bir sürü kıyafetin olmuş. Reformer pilatesi coookk istiyorum ama gidecek yerim ve zamanım yok ☹
Yok ya antrenman falan kalmamış bende de. Bacak içlerim ve popom tutuldu, pişik gibi yürüyorumSen beni seviyorsun ondan
Yaa ama ben hamım, sen antrenmanlısana yetişicem diye ayvayı yemesem bari
Bende çok mutlu oldum, o duyguyu biliyorum 36 bedene girdiğim zaman harikaydı, hey gidi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?