Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben de çok severim amirimi, bir delinin hatıra defterine gitmek istiyorum, geçen yıllarda bir denk getiremedim geldiği zaman, bu yıl kesin, onu izledim mi sen
Tiyatro galiba o dimi. Senin şehrine gelir mi bilmem ama demet evgarin 39 basamak oyununu izlemeni şiddetle tavsiye ederim. Muhteşemdi.

Yavrum masallah sana da, dinlenmede 5000 adim, planlı falan deyip strese sokmasın mi acaba bizi
Strese girin de siz de yapın, eller neler yapıyor biz niye oturuyoruz deyin

İşin şakası bı yana, sıkılaşmak için yapıyorum canım, ne kadar doğal toparlarsam o kadar iyi olur. Hem de az para öderim

Ayy ben menü vermiyorum bu ara.. yemiyip kilo veremiyince motivasyonum düştü bırakmıştım menü vermeyi ama bugün şekersiz 21.gün.. yani bitiyo.. bakalım bozmoyim diyorum ama yarın nolur bilemiyorum

herkese merhaba yarın sınavım var ona çalışıyorum pek gelemicem ama sabah erken kalkıp 45 Dk pilatesimi yaptım, menüm de ekmegi kestim farkettim ki diyetisyen listesi işe yaramadı ekmeksiz tokluk hissi daha fazla oluyor ve sınav döneminde kaçamak yapmama engel olup beni daha tok tutuyor karnım tok olunca da daha iyi çalışıyorum sporu da yaptım ki kendimi iyi hissediyorum diye haber vermek istedim :) hepinizi öpüyorum ciss yemeyin yersiniz kafaya balyozu heeee akşama gelirim kütüphaneye not çıkarmaya başladım görüşürüz

Tiyatro galiba o dimi. Senin şehrine gelir mi bilmem ama demet evgarin 39 basamak oyununu izlemeni şiddetle tavsiye ederim. Muhteşemdi.

Antalyadayim canim, geldi iki defa da bilememiştim, onu da alayım listeye

Strese girin de siz de yapın, eller neler yapıyor biz niye oturuyoruz deyin

İşin şakası bı yana, sıkılaşmak için yapıyorum canım, ne kadar doğal toparlarsam o kadar iyi olur. Hem de az para öderim

İnsallah ameliyatsız tamamen toparlanır temennim bu yönde

Ayy ben menü vermiyorum bu ara.. yemiyip kilo veremiyince motivasyonum düştü bırakmıştım menü vermeyi ama bugün şekersiz 21.gün.. yani bitiyo.. bakalım bozmoyim diyorum ama yarın nolur bilemiyorum

Hadi gözün aydın yumul pastana yarin

Canım menü yaz bence,belki de bir şeyi yanlış yapiyorsundur. Şekersiz 21 günü bitirdigin için de tebrik ediyorum seni.

Başarılar diliyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…