Tiyatro galiba o dimi. Senin şehrine gelir mi bilmem ama demet evgarin 39 basamak oyununu izlemeni şiddetle tavsiye ederim. Muhteşemdi.Ben de çok severim amirimi, bir delinin hatıra defterine gitmek istiyorum, geçen yıllarda bir denk getiremedim geldiği zaman, bu yıl kesin, onu izledim mi sen
Strese girin de siz de yapın, eller neler yapıyor biz niye oturuyoruz deyinYavrum masallah sana da, dinlenmede 5000 adim, planlı falan deyip strese sokmasın mi acaba bizi
Öyle canım, evde halletmeye çalışıyorum sporu mecburen.Çalışan bir anne icin zaman kısmı sıkıntı canim, haklısın.
Ayy ben menü vermiyorum bu ara.. yemiyip kilo veremiyince motivasyonum düştü bırakmıştım menü vermeyi ama bugün şekersiz 21.gün.. yani bitiyo.. bakalım bozmoyim diyorum ama yarın nolur bilemiyorumHavalı Rakibem @SchonerDuft ve güzel rakibemretro_hippo beni menülerinize ekleyin. Bakayım neler yediniz bende sizi yazarım.
Kızlar bugün bizde de süt alma yoğurt yapma ve pazar alışveriş günü. Akşam a da göbeklitepeye gideceğiz kısmet olursa. Çocuklarım istiyor. Akşama gelirim.
@Bonus um canım haklısın psikoloji önemli. İnsan yaşamadan anlamaz. Allah kimseye yaşartmasın o ayrı .Ben de kızlar 100 kilodan fazla idim. Şimdi bakıyorum nasıl da öyle olmuş. Hâlâ kiloluyum mesela. Ama hayat stresi kimini eritir kimini şişirir. Rabbim herkese yardım etsin. Kafan rahat değilse hiçbirşeyin önemi yok. Benim psikoloji yerlerdeyse hep yiyorum . Ayyy inşallah o günlere dönmem. Güzel günler göreceğiz....İnşallah.. . @HasibeG
yok bildiğin dost tutuyolar ya onun gibim bişeyTavuklu pilavın üstüne terağlı yıfka kapatıyolar hani onun gibi bişeymi
ayva iyidir tok tutar efomSen beni seviyorsun ondan
Yaa ama ben hamım, sen antrenmanlısana yetişicem diye ayvayı yemesem bari
O da 2 sene oldu ameliyat olalı, tekrar göründü ama doktor çok yipratmissin dedi. Başka bir doktora görünsün en iyisi.
Tiyatro galiba o dimi. Senin şehrine gelir mi bilmem ama demet evgarin 39 basamak oyununu izlemeni şiddetle tavsiye ederim. Muhteşemdi.
Strese girin de siz de yapın, eller neler yapıyor biz niye oturuyoruz deyin
İşin şakası bı yana, sıkılaşmak için yapıyorum canım, ne kadar doğal toparlarsam o kadar iyi olur. Hem de az para öderim
Ayy ben menü vermiyorum bu ara.. yemiyip kilo veremiyince motivasyonum düştü bırakmıştım menü vermeyi ama bugün şekersiz 21.gün.. yani bitiyo.. bakalım bozmoyim diyorum ama yarın nolur bilemiyorum
Canım menü yaz bence,belki de bir şeyi yanlış yapiyorsundur. Şekersiz 21 günü bitirdigin için de tebrik ediyorum seni.Ayy ben menü vermiyorum bu ara.. yemiyip kilo veremiyince motivasyonum düştü bırakmıştım menü vermeyi ama bugün şekersiz 21.gün.. yani bitiyo.. bakalım bozmoyim diyorum ama yarın nolur bilemiyorum
Başarılar diliyorum canım.herkese merhaba yarın sınavım var ona çalışıyorum pek gelemicem ama sabah erken kalkıp 45 Dk pilatesimi yaptım, menüm de ekmegi kestim farkettim ki diyetisyen listesi işe yaramadı ekmeksiz tokluk hissi daha fazla oluyor ve sınav döneminde kaçamak yapmama engel olup beni daha tok tutuyor karnım tok olunca da daha iyi çalışıyorum sporu da yaptım ki kendimi iyi hissediyorum diye haber vermek istedim :) hepinizi öpüyorum ciss yemeyin yersiniz kafaya balyozu heeeeakşama gelirim kütüphaneye not çıkarmaya başladım görüşürüz
Cardio videoları yapabilirsin canım. Normalde performansın nedir bilmiyorum ona göre bişey önermek lazım.Kızlar bugün farklı bir spor yapayım diyorum Leslie dışında onu akşamları yapıyorumm. Öneriniz var mı?
Mutlaka git canım,izlediğim en güzel oyundu.Antalyadayim canim, geldi iki defa da bilememiştim, onu da alayım listeye
Göğüs toparlanmaz canım o kesin de, karnı kurtaracak seviyeye geleyim bari diyorum.İnsallah ameliyatsız tamamen toparlanırtemennim bu yönde
Cnm yazıyordum 1 haftadır yazmadım..Canım menü yaz bence,belki de bir şeyi yanlış yapiyorsundur. Şekersiz 21 günü bitirdigin için de tebrik ediyorum seni.
Mutlaka git canım,izlediğim en güzel oyundu.
Göğüs toparlanmaz canım o kesin de, karnı kurtaracak seviyeye geleyim bari diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?