Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Seviyorum valla soguk nevaledir adim aslında
Sen mi soğuk nevalesin
Yok ya antrenman falan kalmamış bende de. Bacak içlerim ve popom tutuldu, pişik gibi yürüyorum
Hepsini bir arada yaparsan, dinlen diyorum sana
Senin o bedene girmene az kaldı bence, aradan sonra iyi başladın masallah
İnşaallah canım
ayva iyidir tok tutar efom
Çok fenasın ama
Ayvayı çok severim neyse ki

Ben de yeni bir Netflix diziye başladım... Çok ilginç sıradışı bir şey ...OA diye...öncesinde Whicher izledim onun aksiyonundan sonra bu yavaş geldi. Songulcum bu Death note anime mi yoksa
Ona başlamıştım bende 2. Sezonu izleyemedim yari da da kaldı.
Başka izlediğin var mı
Ok canım bugün bol karbonlu geçti 8 saatr yakın yolculukta var bugün ü pas geçecem.
Anime canım. Ben bir süredir yabancı dizileri bıraktım, bağımlılık yapıyor resmen. Atiye dizisini izlemeyi düşünüyorum ama korku sahneleri varmış galiba, biraz tırstım
Bende merak ediyorum onu eşim izlemem dedi .
Benim de izlediğim diziler olunca eldekiler bitsin dedim. Eşimle ortak masterchef i takip ediyoruz.
Netflix de Dark dizisine başladım bende, farklı geldi, korku gerilim bilim kurgu
Insanin beyni yanıyor ya darkta başa döndüğümü bilirim . Efsane bir dizi

Kızlar kahvaltı sonrası tüm kıyafetlerimi denedim, bacağımdan çıkmayan kotlarım ve nişan kıyafetim dahil, hepsi çok güzel oturdu Sanırım bu pilatesin başarısı
Oo tebrik ederim canım
Bende S beden bir kazak aldım modeli bol olanlardan ama vücuduma yapışmadı demek ki M ye düşmüşüm

Outlander izliyorum canım. Son sezonda ara verdim. La Casa ' yi bitirdim yenisini bekliyorum. Eskileri zaten biliyorsundur. Dark' a ben de başlayacağim. Çocuksu bir dizim vardı masal tadında. Eşim sıkılınca bıraktık. Once Upon a Time izledin mi? Bütün masal kahramanlarini gorebiliyorsun içinde.

Geçmişi yeni bitirdim .
Naptınız kızlar nasılsınız.
Umarım yarın 66.50 üstüne çıkmam hareketsiz ve susuz bir gündü yolda wc sıkıntı diye içemiyorum
Aaa yavrum sen bugün yoldaydinErciyes' in zirvesine bir kardan adam yap bizim için. Keyifli bir tatil diliyorum. İsminin hikayesini paylaştin mi kaçırmış olabilirim.

Outlander da yarıda kaldı bunlar eşimle ortak dizimizdi o geceye geçince araya zaman girdi kaldı öylece :) .
Masal tadında dedigin upon a time mı ona şimdi baktım listeye aldım. Vampir günlükleri bitsin başlarım 1 sezonmus zaten.
Ozark ı izledin mi

Aaa yavrum sen bugün yoldaydinErciyes' in zirvesine bir kardan adam yap bizim için. Keyifli bir tatil diliyorum. İsminin hikayesini paylaştin mi kaçırmış olabilirim.
Sağol canım. Dönüş yolundayız pozantiya vardım mı yarıladık sayılacak.
Persler zamanında almış ismini canım.
Dağda hiç kar erimezmiş ondan erciyes demişler . Türkçe anlamı varda şuan ne ben ne de eşim anımsadı

Allah iyiliğini versin datlum ben senin schunerdoft ismini niye aldın onu merak şey etmiştim de Bu arada Erciyes' i de öğrenmiş olduk...

Sen neler izliyorsun canım. TV çok takip etmiyoruz ama masterchefin son hafatsina baktım. En son ekin elendi. Sonrası ne oldu bilmiyorum.

Ozark izledim. Para aklamaya çalışan baba ve ailesi...güzeldi o da...

Once Upon a Time...Bir Varmış Bir Yokmuş anlamına geliyormuş ...bence güzel...çocuklarla bile rahat izlenebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…