Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geçmişi yeni bitirdim .
Naptınız kızlar nasılsınız.
Umarım yarın 66.50 üstüne çıkmam hareketsiz ve susuz bir gündü yolda wc sıkıntı diye içemiyorum
Yarını çok dert etme canım önemli olan cuma, o arada toparlarsin zaten. Yolculuk bitti mi.

Geçmişi yeni bitirdim .
Naptınız kızlar nasılsınız.
Umarım yarın 66.50 üstüne çıkmam hareketsiz ve susuz bir gündü yolda wc sıkıntı diye içemiyorum
Bende yola çıkınca sıvı tüketmem, wc kullanmamak için

Kıskandım menün de sporun da çok güzel. Çok fena gaza geldim, bugün o spor mutlaka yapılacak

Ozark izledim. Para aklamaya çalışan baba ve ailesi...güzeldi o da...
Evet 3. Sezonu dört gözle bekliyorum
Once Upon a Time...Bir Varmış Bir Yokmuş anlamına geliyormuş ...bence güzel...çocuklarla bile rahat izlenebilir.
Izleyim kardeşime de izletirim olmazsa
Yarını çok dert etme canım önemli olan cuma, o arada toparlarsin zaten. Yolculuk bitti mi.
Yıl sonunda 65 i görecem diye soz verdim kendime canım en geç salıya toplamış olmam lazım.
Eve gidince leslie 1 mil yaparım biraz ödem atmam da yardımcı olur.
İnsan ne kadar mutlu oluyor dimi
Evettt uzun zamandır bu bedene düşmemiştim üstelik eski birseyim de kalmadı. Iyice kilo verince yenilerini alacam.
Sen evlendiğinde kaç kg idin
Bende yola çıkınca sıvı tüketmem, wc kullanmamak için
Bende öyle diğeri sıkıntı değilde buna her dk çıkmam gerek eve varmaya yakın bol bol içecem ama çok susadım

R O S E B U D
Al benden seni kadar . Benim yaptığım diyeti eşim yapsaydı benden 3 kat hızlı zayıflardı. Bazen o yerken başka odaya geçiyorum canım çekmesin diye. Nefs işte.
[/QUOTE]kuzum sadece protein olarak gidiyorsun demi,tartida nasil keto diyeti ¿

Nİsanlandigimda 54, iki yıl sonra evlendim 56 ile herkes dugununde kilo verir, ben tersine

Nİsanlandigimda 54, iki yıl sonra evlendim 56 ile herkes dugununde kilo verir, ben tersine
Ay bana nişan demeyinnn allahım bu hayatta kendimden bitek nişanda nefret ettim. Gittiğim kuaför beni kezban anaya çevirdi resmen. Sorduğum herkes kalbim kırılmasın diye yan gülüşle çok güzel olmuş bak makyajınla saçın demişlerdi. Dedim ki doğal dalgalar olsun kafamın yarısı düz saç yarısı kıvır kıvır oldu. Bide enn son kafamın üstünü kabarttımı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…