Yarını çok dert etme canım önemli olan cuma, o arada toparlarsin zaten. Yolculuk bitti mi.Geçmişi yeni bitirdim .
Naptınız kızlar nasılsınız.
Umarım yarın 66.50 üstüne çıkmam hareketsiz ve susuz bir gündü yolda wc sıkıntı diye içemiyorum
Oo tebrik ederim canım
Bende S beden bir kazak aldım modeli bol olanlardan ama vücuduma yapışmadı demek ki M ye düşmüşüm
Bende yola çıkınca sıvı tüketmem, wc kullanmamak içinGeçmişi yeni bitirdim .
Naptınız kızlar nasılsınız.
Umarım yarın 66.50 üstüne çıkmam hareketsiz ve susuz bir gündü yolda wc sıkıntı diye içemiyorum
Görmedim
Bak ilk günüm acı bana çok yapmaGörmedimne yaptın ya korkutma beni.
Kıskandım29 Aralık Menüsü
10.00: 1 haşlanmış yumurta, peynir, 3 zeytin, 2 dilim tam buğday ekmeği
13.00 : 1 portakal
15.00 : Kahve, 2 hurma
17.00 : 1 tabak kıymalı pırasa, 1 kase yoğurt (pul biber, zencefil, zerdeçallı)
Su: 3 litre
Spor : 30 dk leslie boosted : 150
500 zıplama : 62
60 sn ye plank : 20
60 sn ye waal sit : 20
TOPLAM : 252 PUAN @Bonus
sonngulen
Tüh keşke yarın sabah yazsaydımKıskandım ☹ menün de sporun da çok güzel. Çok fena gaza geldim, bugün o spor mutlaka yapılacak
Yok canım en fazla 400 puan yaparımBak ilk günüm acı bana çok yapma
İşin şakası bir yana, sayende spor yaptımYok canım en fazla 400 puan yaparım
Evet 3. Sezonu dört gözle bekliyorumOzark izledim. Para aklamaya çalışan baba ve ailesi...güzeldi o da...
Izleyim kardeşime de izletirim olmazsaOnce Upon a Time...Bir Varmış Bir Yokmuş anlamına geliyormuş ...bence güzel...çocuklarla bile rahat izlenebilir.
Yıl sonunda 65 i görecem diye soz verdim kendime canım en geç salıya toplamış olmam lazım.Yarını çok dert etme canım önemli olan cuma, o arada toparlarsin zaten. Yolculuk bitti mi.
Evettt uzun zamandır bu bedene düşmemiştim üstelik eski birseyim de kalmadı. Iyice kilo verince yenilerini alacam.İnsan ne kadar mutlu oluyor dimi
Bende öyle diğeri sıkıntı değilde buna her dk çıkmam gerek eve varmaya yakın bol bol içecem ama çok susadımBende yola çıkınca sıvı tüketmem, wc kullanmamak için
Herkes düşe kalka öğreniyor canım
Haydi gel canım ben de keto yapıyorum. Beraber zayıflayalım.
Hibir diyet bana keto kafidar yaramadı. İnşallah başarırım canım.
Canım vücudu hazırlıyorsun aylarca.ben daha yapamadım ama en fazla 24 ıf yapıyorum
[/QUOTE="Diloslara, post: 62229295, member: 972324"]
Anam bu erkeklerin metabolizmasına tüküreyim karşımda neler neler yiyor ben yoğurdumu hüpletiyorum ağlaya ağlaya
Evet 3. Sezonu dört gözle bekliyorum
Izleyim kardeşime de izletirim olmazsa
Yıl sonunda 65 i görecem diye soz verdim kendime canım en geç salıya toplamış olmam lazım.
Eve gidince leslie 1 mil yaparım biraz ödem atmam da yardımcı olur.
Evettt uzun zamandır bu bedene düşmemiştim üstelik eski birseyim de kalmadı. Iyice kilo verince yenilerini alacam.
Sen evlendiğinde kaç kg idin
Bende öyle diğeri sıkıntı değilde buna her dk çıkmam gerek eve varmaya yakın bol bol içecem ama çok susadım
Bende öyle oldumNİsanlandigimda 54, iki yıl sonra evlendim 56 ileherkes dugununde kilo verir, ben tersine
Bende öyle oldum
Nİsanlandigimda 54, iki yıl sonra evlendim 56 ileherkes dugununde kilo verir, ben tersine
Ben vermiştim, gelinliğim pot durmuştuBende öyle oldum
Ay bana nişan demeyinnn allahım bu hayatta kendimden bitek nişanda nefret ettim. Gittiğim kuaför beni kezban anaya çevirdi resmen. Sorduğum herkes kalbim kırılmasın diye yan gülüşle çok güzel olmuş bak makyajınla saçın demişlerdi. Dedim ki doğal dalgalar olsun kafamın yarısı düz saç yarısı kıvır kıvır oldu. Bide enn son kafamın üstünü kabarttımı..Nİsanlandigimda 54, iki yıl sonra evlendim 56 ileherkes dugununde kilo verir, ben tersine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?