- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
Askolsun dun ilk kez konustuk animedenoncesinde hanginizle konusmadim
Sevgili rakibem öncelikle iyi yolculuklar . Bol karbon ye tamam ama telafi yaparız. Canın sağolsun benim havalı yoldaşım.Ona başlamıştım bende 2. Sezonu izleyemedim yari da da kaldı.
Başka izlediğin var mı
Ok canım bugün bol karbonlu geçti8 saatr yakın yolculukta var bugün ü pas geçecem.
Bende merak ediyorum onu eşim izlemem dedi .
Benim de izlediğim diziler olunca eldekiler bitsin dedim. Eşimle ortak masterchef i takip ediyoruz.
Insanin beyni yanıyor ya darkta başa döndüğümü bilirim . Efsane bir dizi
Benim gibi rakibe bulan sorsun bi zahmet
Canım sen keto mu besleniyordun? Ben de o şekilde besleneyim diyorum ama acayip zor ya. Normal bir yemek yemek çok zor. Hep kendine ayrı yemek yapmak zorundasın. Bugün dışardaydım ve karbonhidratsız birşey bulmak için çok çabaladım. Evde de aynı şekilde zorlanıyorum.Bugün menü ver ne yedin bakayım ben de şeker namına birşey yemiyorum. Yaz da devam edelim
kuzum sadece protein olarak gidiyorsun demi,tartida nasil keto diyeti ¿@Diloslara
Al benden seni kadar . Benim yaptığım diyeti eşim yapsaydı benden 3 kat hızlı zayıflardı. Bazen o yerken başka odaya geçiyorum canım çekmesin diye. Nefs işte.
Zipzip gwçmiş olsun kuzum.ne ettin saçını yıkayıp dışarı mi çıktın. Artık dikkat et kendine.Çoğunluk ne istiyor ki canım
Bugun basım çok ağrıyor ilerleyenn saatlerde gelirim
Tamam canım teşekkür ederim.Bonus bakıyor canım ona
İlk sayfada puanlar var ordan hesaplayın menü sayfasına yazarsın puanı sporu
Aynen canim oyle oluyor, dun gece arkadaslarla disari ciktik, gece 10.30da basladim calismaya, hic calismamistim sabaha kadar calisinca dedigin gibi son calisilanlar akilda kaliyor, 100 bekliyorumToparlarsın, sıkıntı yapma. Klasik öğrenci kafası iste, kaçıncı üniversite olduğu farketmiyorSon dakika çalışılanlar akılda kalır, iyi yapmışsın
Aynen canim oyle oluyor, dun gece arkadaslarla disari ciktik, gece 10.30da basladim calismaya, hic calismamistim sabaha kadar calisinca dedigin gibi son calisilanlar akilda kaliyor, 100 bekliyorum
İlk unvde bile bu kadar hirsli degildim, gerci bu da nasil hirs oluyorsa ilkini sen dusun
Bende yaaaAçım uleeeen
Buz daginin gorunmeyen kismini dun gordunuz demekBizim konuştun arandığımız, konuşmamış halinmis, anladık iste dün, masallah parmaklar kas yaptı
YaaSorun yona yi, herkes sorsun, gözü kanayan sevdikleri var onun
Ben tv bile izlemiyorum artıksende basla
uuuu merakla bekliyorumçok mutluyum şuan heyecan yaptım
iyi geceler Allah rahatlık versin ♥
Adını bilmiyorum canımturkanime mi
Guncel izlediklerimde aynen oyleyim
Bende kore sevmiyorum bitek anime iste ondada cizgi olmasi hosuma gidiyor
Bende izlemiyorumBen tv bile izlemiyorum artık
Ben yiyemem 5 de kapattım ağzımıBende yaaa
Mutfaga gittim geldim bilac fındık yedim yoksa gozum cok fena seylere takildi
Buz daginin gorunmeyen kismini dun gordunuz demekbiraz heyecan yapmis olabilirim
Yaamillet neler oluyo deycek
Wayy aferinBen yiyemem 5 de kapattım ağzımı
İf yapıyorum
Bende yaaa
Mutfaga gittim geldim bilac fındık yedim yoksa gozum cok fena seylere takildi
Buz daginin gorunmeyen kismini dun gordunuz demekbiraz heyecan yapmis olabilirim
Yaamillet neler oluyo deycek
Oruçmuşum gibi düşünüyorum, aynen kapattım vakti gelince yiyicem diyorumWayy aferin
kapattim deyince daha bi rahatliyo insan bence yani psikolojik olarak
Ohh ne güzel sen yaptın da ben hala yapamadım, dualar mi ettin naaptinİşin şakası bir yana, sayende spor yaptım
Ay yok etmedimOhh ne güzel sen yaptın da ben hala yapamadım, dualar mi ettin naaptin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?