Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sevgili rakibem öncelikle iyi yolculuklar . Bol karbon ye tamam ama telafi yaparız. Canın sağolsun benim havalı yoldaşım. iyi eğlenceler.

Bugün menü ver ne yedin bakayım ben de şeker namına birşey yemiyorum. Yaz da devam edelim
Canım sen keto mu besleniyordun? Ben de o şekilde besleneyim diyorum ama acayip zor ya. Normal bir yemek yemek çok zor. Hep kendine ayrı yemek yapmak zorundasın. Bugün dışardaydım ve karbonhidratsız birşey bulmak için çok çabaladım. Evde de aynı şekilde zorlanıyorum.

@Diloslara
Al benden seni kadar . Benim yaptığım diyeti eşim yapsaydı benden 3 kat hızlı zayıflardı. Bazen o yerken başka odaya geçiyorum canım çekmesin diye. Nefs işte.
kuzum sadece protein olarak gidiyorsun demi,tartida nasil keto diyeti ¿
[/QUOTE]
Gecen hafta 2 kkilo kadar verdim.
Çoğunluk ne istiyor ki canım
Bugun basım çok ağrıyor ilerleyenn saatlerde gelirim
Zipzip gwçmiş olsun kuzum.ne ettin saçını yıkayıp dışarı mi çıktın. Artık dikkat et kendine.

Nego canım spor tablosu vardı ya. Onu nasıl dolduruyoruz yani kime söylüyoruz yaptığımız sporu ya da puanını?
Bonus bakıyor canım ona
İlk sayfada puanlar var ordan hesaplayın menü sayfasına yazarsın puanı sporu

Toparlarsın, sıkıntı yapma. Klasik öğrenci kafası iste, kaçıncı üniversite olduğu farketmiyor Son dakika çalışılanlar akılda kalır, iyi yapmışsın
Aynen canim oyle oluyor, dun gece arkadaslarla disari ciktik, gece 10.30da basladim calismaya, hic calismamistim sabaha kadar calisinca dedigin gibi son calisilanlar akilda kaliyor, 100 bekliyorum
İlk unvde bile bu kadar hirsli degildim, gerci bu da nasil hirs oluyorsa ilkini sen dusun

Seni yiyip bitirmeyen, kararında hırs iyidir canim, sevindim senin adına

Bende yaaa
Mutfaga gittim geldim bilac fındık yedim yoksa gozum cok fena seylere takildi
Bizim konuştun arandığımız, konuşmamış halinmis, anladık iste dün, masallah parmaklar kas yaptı
Buz daginin gorunmeyen kismini dun gordunuz demekbiraz heyecan yapmis olabilirim
Sorun yona yi, herkes sorsun, gözü kanayan sevdikleri var onun
Yaa millet neler oluyo deycek

Bende yaaa

Buz daginin gorunmeyen kismini dun gordunuz demekbiraz heyecan yapmis olabilirim

Ben yiyemem 5 de kapattım ağzımı
İf yapıyorum

Bende yaaa

Takılıyorum canim, gülüp eğleniyoruz iste her yer dert tasa olmuş, zayıflamaya çalışırken şişmeyelim değil mi Hem sen gülerken kaç kalori harcanıyor biliyor musun ben bilmiyorum ama olsun yine de gülelim hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…