Nİsanlandigimda 54, iki yıl sonra evlendim 56 ileherkes dugununde kilo verir, ben tersine
O da bişey mi, ben hamileliğimin 5 ayını günde 10 kere falan kusarak geçirmeme rağmen 7 kilo almıştımBende öyle oldum
Neyseki nişan canım benim düğünde öyle oldu, berbattı. Kadın makyaj ve saç bitene kadar bakmak yok, sürpriz olacak dedi. Hayatımda gördüğüm en kötü saç ve makyaj yapılmıştı. Gözlerim yeşil diye bı de tutmuş yeşil far sürmüş, ne olduğumu şaşırdım. Vakit kalmadığı için de bişey yapamadım. Düğün videomu asla izlemedim, tek bir foto çıkartmadım. İçimde uhde kaldı valla. Neyse ki düğün albümünü sonra çektirdim, muhteşem bir saç ve makyajla.Ay bana nişan demeyinnn allahım bu hayatta kendimden bitek nişanda nefret ettim. Gittiğim kuaför beni kezban anaya çevirdi resmen. Sorduğum herkes kalbim kırılmasın diye yan gülüşle çok güzel olmuş bak makyajınla saçın demişlerdi. Dedim ki doğal dalgalar olsun kafamın yarısı düz saç yarısı kıvır kıvır oldu. Bide enn son kafamın üstünü kabarttımı..
Neyseki nişan canım benim düğünde öyle oldu, berbattı. Kadın makyaj ve saç bitene kadar bakmak yok, sürpriz olacak dedi. Hayatımda gördüğüm en kötü saç ve makyaj yapılmıştı. Gözlerim yeşil diye bı de tutmuş yeşil far sürmüş, ne olduğumu şaşırdım. Vakit kalmadığı için de bişey yapamadım. Düğün videomu asla izlemedim, tek bir foto çıkartmadım. İçimde uhde kaldı valla. Neyse ki düğün albümünü sonra çektirdim, muhteşem bir saç ve makyajla.
Kesinlikle canimTakılıyorum canim, gülüp eğleniyoruz isteher yer dert tasa olmuş, zayıflamaya çalışırken şişmeyelim değil mi Hem sen gülerken kaç kalori harcanıyor biliyor musun ben bilmiyorum ama olsun yine de gülelim hep
Senle ben biraz fazla sorup yorum yapmışız galiba canım ama hassasiyeti olduğunu dusunememistim.Resmen ölüm orucu bedene eziyet ediyorsunuz gibi cümleleri ben kullandım ama dinimizde böyle bir oruç yok kelimesi agzımdan asla çıkmadı geçmişe tekrar gittim baktım nasıl niyet ediliyor adetliyken devam ediliyormu gibi sorular sormuşum amacım sadece merak ettiklerimi sormak kimseyi eleştirmek değildir seni henüz tanımıyorum sorularım sana yargılamış gibi gele bilir yalnış anlaşıldıysam özür dilerim hakkını helal et
Kesinlikle canimgule eglene kilo vermek varken ne diye ketum olalim ki
Buraya yazdikca aklimiza yemek gelmiyo o bile harika
O yuzden hangi konu olursa olsun yazalim buraya
Fikrimi yazayım, sadece rakibimin menüsünü yorumlamak istiyorum. Zaten yakında iyice yoğun olacağım, yorum olayı strese sokuyor beni.Çoğunluk ne istiyor ki canım
Bugun basım çok ağrıyor ilerleyenn saatlerde gelirim
Geçmiş olsun canım bu arada, neden ağrıyor acaba.Çoğunluk ne istiyor ki canım
Bugun basım çok ağrıyor ilerleyenn saatlerde gelirim
Aynen benim ayarlar şaşmazsa doğru yoldayımNeyse sakiniz, problem yok, doğru yoldayız
Valla mı o potlukta moral bozar allahtan provası oluyorBen vermiştim, gelinliğim pot durmuştu
Aaa saçını baştan yaptirsaydin nasıl kuaförler varyaAy bana nişan demeyinnn allahım bu hayatta kendimden bitek nişanda nefret ettim. Gittiğim kuaför beni kezban anaya çevirdi resmen. Sorduğum herkes kalbim kırılmasın diye yan gülüşle çok güzel olmuş bak makyajınla saçın demişlerdi. Dedim ki doğal dalgalar olsun kafamın yarısı düz saç yarısı kıvır kıvır oldu. Bide enn son kafamın üstünü kabarttımı..
Sağol canım cok şükür vardık duşumu aldım meyvemi yiyorum .Sevgili rakibem öncelikle iyi yolculuklar . Bol karbon ye tamam ama telafi yaparız. Canın sağolsun benim havalı yoldaşım.iyi eğlenceler.
Nasıl bir yeme azmi varmışO da bişey mi, ben hamileliğimin 5 ayını günde 10 kere falan kusarak geçirmeme rağmen 7 kilo almıştım
Sen hem öğrenci hem nişanlı mısınKendime helal olsunnn yılbaşı için biriktirdiğim para 300 lira şu öğrenci halimle.. eeee yarın bi harcamak gerek çok durmasın kıyıda köşede
Boşluk vermeden yapsak iyi olacak aslında da her zaman vakit bulmak da zor oluyor.Tebrikler canım darısı bizlere :)
Ben de aynı durumdayım walla. Uzun süreden sonra dün 30 dakika pilates yaptım zor yürüyorum :)
Ben akşam çok yedim yaaa, karnım kocaman hala, spor yapamazsam yandım.Açım uleeeen
Ben de 6da kaapttim canım rakibemBen yiyemem 5 de kapattım ağzımı
İf yapıyorum
Oğlumu yıkayıp yaptırınca yapcam inşallah.Ay yok etmedimyaparsın sen yaparsın kaçar mı senden
Kız schoner tartıyı damı götürdün. Allah seni zayıflarsın e miAynen benim ayarlar şaşmazsa doğru yoldayım
Valla mı o potlukta moral bozar allahtan provası oluyor
Aaa saçını baştan yaptirsaydin nasıl kuaförler varya
Sağol canım cok şükür vardık duşumu aldım meyvemi yiyorum .
Tartıldım 66.60 çıktım
Nasıl bir yeme azmi varmış
Bebek beslenmeyecek diye çok korkuyordum kustugum içinAynen benim ayarlar şaşmazsa doğru yoldayım
Valla mı o potlukta moral bozar allahtan provası oluyor
Aaa saçını baştan yaptirsaydin nasıl kuaförler varya
Sağol canım cok şükür vardık duşumu aldım meyvemi yiyorum .
Tartıldım 66.60 çıktım
Nasıl bir yeme azmi varmış
Bende pozitif insanlara bayiliyorumPozitifligine bayılıyorumgel cay yapayım sana portakallı beyaz cay
Yok eve döndüm günlük gittik geldik banyomu yaptım tartiya kostum sonraKız schoner tartıyı damı götürdün. Allah seni zayıflarsın e mi.
EvettSen hem öğrenci hem nişanlı mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?