Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Senle ben biraz fazla sorup yorum yapmışız galiba canım ama hassasiyeti olduğunu dusunememistim.
Bu arada Tuğçe nasıl, ağrıları geçti mi biraz, ilaç iyi gelmistir inşallah.
2 gündür gayet iyi hamdolsun bu akşam biraz ağrısı oldu sanırım oda uzun süreli açlıktan ilaç aldı hemen yattı ilaç çok uyku yapıyor erken yattı sabaha okul var sınavı var inş agrısı geçmiş olarak uyanır canım diğer konuya gelince keşke konu konuşulduğu zaman tepki gösterilseydi amenna bu güne taşınması açıkçası canımı sıktı merak ettigim için sadece soru sordum arkadaşı tanımam bile buradaki diğer kızlar olsa samimiyetimize güvenir eleştirirdim arkadaşla kişisel bi sorunum yok olamazda bundan sonra kim sözlerimizden alınıp kırılıyorsa söylesin yanlış anlaşılma olmasın aramızda sonradan da karşımıza sorun olarak çıkmasın

kizlar bildiğiniz üzere kışın diyet biraz yaza göre zor.özetle biraz yaptığınız diyetlerden sporlardan bahsedebilirmisiniz¿ tabi zahmet olmazsa
Bence yazin zor
Dondurma mevsimikislari hep kilo veririm ama yazin alirim ben

kizlar bildiğiniz üzere kışın diyet biraz yaza göre zor.özetle biraz yaptığınız diyetlerden sporlardan bahsedebilirmisiniz¿ tabi zahmet olmazsa
Yazın gezmeler piknikler günler derken diyete vakit kalmıyo bacı kış daha güzel bir sürü videolar var aç geç karşısına yap olmadı göbek at olmadı al mendil halay çek yeterki yapmak iste ben sabahın köründe erzurumun kara kışında spora gidiyorum Allah aklımı almış

Cnim sende nasıl gidiyor, eksi artilarda durum nasil??
İyi canım ne olsun kaldıgımız yerden devam ediyoruz 3 haftalık bi iznim oldu geçen hafta listeye yine girdim 4 ay 9 günde toplam 13.800 verdim 2 hafta olacak spora başladım haftanın 3 günü inş bundan sonra hem sıkılaşırım hem orantılı veririm bel gidiyo toto basen biraz gitti devamı basenden olsun inş Allah amin

Daha iyi olmasina sevindim canım. İnşallah yarın sınavı da güzel geçer.
Can sıkacak bişey yok, biz çok merak ettik sorduk, kendimizce yorum yaptık,bonus iyi niyetle onun yerine uyardi ona da lafım yok, kendi uyarsaydi iyi olurdu biz konuyu uzatmamis olurduk. Neyse geçti gitti eltim, kimsenin kimseye kırılmasına üzülmesine gerek yok bence, niyetlerinin ortada hepimizin ayrıca sen benim can eltimsin, iyi ol sen.

Ben Aylin 23 yaşında 155 boyunda 56.5 kiloda diyete 63.3 kiloyla başladım. Azerbaycan'da yaşıyorum. Kilo alma sebebim 1 oğlum var. Senide tanıyayım rakibeciim
Bende Merve İstanbul da yaşıyorum 32 yaşında 1.58 boyunda 73 kiloyum benim kilo alma sebebim acıkmadan gereksiz yere birşeyler yemek .2 oğlum 1 kızım var.
Tanıştığıma memnun oldum rakibemm

Ben evde ne pisirirsem ondan az miktarda yiyorum canım. Makarna ve bulgur pilavını en fazla 3 kaşık, pirinç pilavı hiç. Evde çocuk olduğu için her şey pişiyor kendime ayrı yapmıyorum genelde. Spor olarak da cardio, Leslie ve jillian yapıyorum. Kış geldiği için dışarda yürüyüş yapamaz oldum.

Kendime ekstra sebze yemeği yapıyorum. Dışarıda oruç tutacaksın. Çok açsan düşecek gibiysen ceviz kurtarıcı. Fındık da öyle.

Kız sen nerdeydin tüm gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…