Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

O zaman cuma gunu bildirimde gorusuruz. Arada tuyo verirsin ne kadar eksildigini
Tamam rakibem sen iyi gidiyorsun, derece bile yaptin, isim zor

Merhaba arkadaslar
Haftasonu sinavlarim vardi, iyi beslenemedim, menuleri yazmaya da yuz bulamadim, ctesi sinavdan cikinca avm ye gittik, orada yedik evde yemek olmadigi icin, bugun de sinavdan cikinca evde sizip kaldim uykusuzluktan, esim de pizza yapmis. 2 gecedir ders calisiyordum tembel ogrenci misali yumurta kapiya dayaninca calisirsam olacagi bu cuma gece 3.30 da uyudum, dun gece de 5.30 da uyudum, neyseki gec uyuduguma degdi. Kisacasi yarin arti gelirim ama insallah cumaya toparlarim

Resmen ölüm orucu bedene eziyet ediyorsunuz gibi cümleleri ben kullandım ama dinimizde böyle bir oruç yok kelimesi agzımdan asla çıkmadı geçmişe tekrar gittim baktım nasıl niyet ediliyor adetliyken devam ediliyormu gibi sorular sormuşum amacım sadece merak ettiklerimi sormak kimseyi eleştirmek değildir seni henüz tanımıyorum sorularım sana yargılamış gibi gele bilir yalnış anlaşıldıysam özür dilerim hakkını helal et

Oyle kuaförler acilen tedavülden kaldırılmalı yada ben nisan dugun saçı yapamıyorum demeli

Yonahime Nerdesin sen yaaaaaaa bak herkes rakibiyle konuşuyor kıskanıyorum❤❤❤
Nihayet geldim mi aklina
Tam dicektim insan bi rakibem nerde diye sorar neyseki aninda sordun
Disardaydim canim az once geldim dus aldim telefona yeni bakabildim

Toparlarsın, sıkıntı yapma. Klasik öğrenci kafası iste, kaçıncı üniversite olduğu farketmiyor Son dakika çalışılanlar akılda kalır, iyi yapmışsın

Nihayet geldim mi aklina
Tam dicektim insan bi rakibem nerde diye sorar neyseki aninda sordun
Disardaydim canim az once geldim dus aldim telefona yeni bakabildim
Özledim seni yaaarrr Valla gözlerim seni aradı.. Aman bi sıkıntın, sorunun olmasın da geç gir bişey olmaz..

Meraba kizlar 16 sayfa gecmisten geldim
Gunu kapattim sadece cay icerim artik
Bu arada Zipzip- kaptanim bu menu yorumlama isi nolcak canim bize bi netlik getirsen
Gecmiste baya konusulmusta cok sayfaydi boyle oldum
Çoğunluk ne istiyor ki canım
Bugun basım çok ağrıyor ilerleyenn saatlerde gelirim

Çoğunluk ne istiyor ki canım
Bugun basım çok ağrıyor ilerleyenn saatlerde gelirim
Bilmiyorum ki canim bikac kisi disinda bu konuda fazla konusulmamis zaten
Gecmis olsun canimsen iyi ol sonra düşünürüz bunu

Kızlar kahvaltı sonrası tüm kıyafetlerimi denedim, bacağımdan çıkmayan kotlarım ve nişan kıyafetim dahil, hepsi çok güzel oturdu Sanırım bu pilatesin başarısı
Tebrikler canım darısı bizlere :)
Yok ya antrenman falan kalmamış bende de. Bacak içlerim ve popom tutuldu, pişik gibi yürüyorum
Ben de aynı durumdayım walla. Uzun süreden sonra dün 30 dakika pilates yaptım zor yürüyorum :)

Ayy ben menü vermiyorum bu ara.. yemiyip kilo veremiyince motivasyonum düştü bırakmıştım menü vermeyi ama bugün şekersiz 21.gün.. yani bitiyo.. bakalım bozmoyim diyorum ama yarın nolur bilemiyorum
Bugün menü ver ne yedin bakayım ben de şeker namına birşey yemiyorum. Yaz da devam edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…