Tamam rakibem sen iyi gidiyorsun, derece bile yaptin, isim zorO zaman cuma gunu bildirimde gorusuruz. Arada tuyo verirsin ne kadar eksildigini
Resmen ölüm orucu bedene eziyet ediyorsunuz gibi cümleleri ben kullandım ama dinimizde böyle bir oruç yok kelimesi agzımdan asla çıkmadı geçmişe tekrar gittim baktım nasıl niyet ediliyor adetliyken devam ediliyormu gibi sorular sormuşum amacım sadece merak ettiklerimi sormak kimseyi eleştirmek değildir seni henüz tanımıyorum sorularım sana yargılamış gibi gele bilir yalnış anlaşıldıysam özür dilerim hakkını helal etSlm kizlar
Salatami yedim cok sukur. Esim dediki aksam arkadas gelecek esiyle caya uygunmusun. Dedim zaten davet etmissin ben bu saatten sonra gelmesinler desem ne olacak. Emine ispanakli borek istiyordu zaten onu yapcam bir de etimek tatlisi yapayim dedim hizlica bir muhallebi pisirme isi var. Kayinvalidemde aksam yemeye beyaz lahana saracakti bir kac tanede sarma koyarim yeter. Dedimki sen temizlik isine bak o zaman ben de mutfakla banyo wc bakayim. Iki uc gun once temizlemistim ama cocuklu ev malum kirleniyor hemen.
Simdi once kizlari banyo yaptirarak baslayayim islerime. Bir daha gece girerim herhalde
Iyi sonuclar alirsin insallah cnm
❤❤❤❤❤
Evet cnm tartida 100leri gormek cok ayri bir psikoloji Allah bir daha yasatmasin
Birisi olum orucu dinimizde boyle bir oruc yok seklinde yorum yazmisti onun uzerine yazdigini dusunuyorum cnm. Bonusla bizim tanisikligimiz seneler oncesine dayaniyor. Bu yuzden bu yorumlardan etkilenmemem icin yazdi bunlari. Burda beni en iyi anlayanlardan biri odur
Sagol cnm ❤
Amin cnm insallah. Biraz zor bir surec ama mukafati buyuk olacak insallah.
Ben vermiştim, gelinliğim pot durmuştu
Ay bana nişan demeyinnn allahım bu hayatta kendimden bitek nişanda nefret ettim. Gittiğim kuaför beni kezban anaya çevirdi resmen. Sorduğum herkes kalbim kırılmasın diye yan gülüşle çok güzel olmuş bak makyajınla saçın demişlerdi. Dedim ki doğal dalgalar olsun kafamın yarısı düz saç yarısı kıvır kıvır oldu. Bide enn son kafamın üstünü kabarttımı..
Nihayet geldim mi aklina
Tamam rakibem sen iyi gidiyorsun, derece bile yaptin, isim zor
Merhaba arkadaslar
Haftasonu sinavlarim vardi, iyi beslenemedim, menuleri yazmaya da yuz bulamadim, ctesi sinavdan cikinca avm ye gittik, orada yedik evde yemek olmadigi icin, bugun de sinavdan cikinca evde sizip kaldim uykusuzluktan, esim de pizza yapmis. 2 gecedir ders calisiyordum tembel ogrenci misali yumurta kapiya dayaninca calisirsam olacagi bucuma gece 3.30 da uyudum, dun gece de 5.30 da uyudum, neyseki gec uyuduguma degdi. Kisacasi yarin arti gelirim ama insallah cumaya toparlarim
Özledim seni yaaarrrNihayet geldim mi aklina
Tam dicektim insan bi rakibem nerde diye sorar neyseki aninda sordun
Disardaydim canim az once geldim dus aldim telefona yeni bakabildim
Çoğunluk ne istiyor ki canımMeraba kizlar 16 sayfa gecmisten geldim
Gunu kapattim sadece cay icerim artik
Bu aradaZipzip- kaptanim bu menu yorumlama isi nolcak canim bize bi netlik getirsen
Gecmiste baya konusulmusta cok sayfaydiboyle oldum
Nihayet geldim mi aklina
Tam dicektim insan bi rakibem nerde diye sorar neyseki aninda sordun
Disardaydim canim az once geldim dus aldim telefona yeni bakabildim
Askolsun dun ilk kez konustuk animedenAnime izlemeyenle konuşmuyor o arkadaş
Ayy ayy canim rakibemÖzledim seni yaaarrr ❤❤❤ Valla gözlerim seni aradı.. Aman bi sıkıntın, sorunun olmasın da geç gir bişey olmaz.. ❤
Bilmiyorum ki canim bikac kisi disinda bu konuda fazla konusulmamis zatenÇoğunluk ne istiyor ki canım
Bugun basım çok ağrıyor ilerleyenn saatlerde gelirim
Benim gibi rakibe bulan sorsun bi zahmetZeytinyağı seniiii, hep sorul, hiç sorma zaten
Tebrikler canım darısı bizlere :)Kızlar kahvaltı sonrası tüm kıyafetlerimi denedim, bacağımdan çıkmayan kotlarım ve nişan kıyafetim dahil, hepsi çok güzel oturduSanırım bu pilatesin başarısı
Ben de aynı durumdayım walla. Uzun süreden sonra dün 30 dakika pilates yaptım zor yürüyorum :)Yok ya antrenman falan kalmamış bende de. Bacak içlerim ve popom tutuldu, pişik gibi yürüyorum
Bugün menü ver ne yedin bakayım ben de şeker namına birşey yemiyorum. Yaz da devam edelimAyy ben menü vermiyorum bu ara.. yemiyip kilo veremiyince motivasyonum düştü bırakmıştım menü vermeyi ama bugün şekersiz 21.gün.. yani bitiyo.. bakalım bozmoyim diyorum ama yarın nolur bilemiyorum
Çok geçmiş olsun canımÇoğunluk ne istiyor ki canım
Bugun basım çok ağrıyor ilerleyenn saatlerde gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?