Cok gecmis olsun canim ya sen uyuyomussun ya onun sersemligi vs daha kotu etkilemistirSorma sorma uyuyordum oğlum kapıyı açmış direk içeri girmiş oğlum bağırarak yatak odasına geldi biri geldi diye bende fatura falan yazmaya gelmiştir dedim kapıya bi gittim ayakkabı dışarda adam eşimin çalışma odasında onu görür görmez kimsin çık dışarı dedim bana doğru geldi tabi ben kendimi apartman dışına attım pijamalarla başım açık ayaklar çıplak deli gibi bağırıyorum yardım edin kimse yokmu diye 2 tane yoldan geçen abiler geldi ne oldu diye evde biri var dedim tabi çocuklar içerde apartman kapısından bizim evin içi görünüyor içerde odaları geziyor telefon elimdeydi eşimi aradım evde biri geziyor diye adamlar deliyi çıkardı bunun akli dengesi yerinde yok dediler eşim geldi mahalleyi alt üst etti bulamadı o gün bu gündür çok korkarım
Aman hemşire ben de yeni öğrendim çaktırmaDaha neler ögrenecem kim bilirrr cahilligime yanayım ben
Geçmiş olsun kaptanımSimdi geldim canim gecmise bakacagim
Cokk sukur daha iyiyim ilac ictim kendime geldim hic boyle basim agrimamisti
Bugun avmye gittik icerisi cook sicakti dışarısı buz gibi o arada etkilendim sanirim
Senin neden agriyor ki
Canim yaa bu gece dikkat et kendine:/Simdi geldim canim gecmise bakacagim
Bugun avmye gittik icerisi cook sicakti dışarısı buz gibi o arada etkilendim sanirim
Senin neden agriyor ki
Benim migrenim var kullandıgım bi ilaçta yok sürekli tetikliyor bu aralar hep dolarex içiyorum yakında organlar iflas edecek sabah akşam içtigimi bilirim tuğçenin ağrılarından sonra benimde tetikleme oldu sanırım üzüntüden ama şimdi iyiyim hamdolsun önceleri ilaç alıp uyuyordum yoksa dahada şiddetleniyordu bugun uyumadan geçti şükür seni soğuk etkilemiş canım sıcaktan soğuga geçiş yapınca beyin uyuşuyor sanki insanın alnı beton gibi oluyorSimdi geldim canim gecmise bakacagim
Senin neden agriyor ki
Sagol canim bi de su son kilolarda hirs yapabilsemSeni yiyip bitirmeyen, kararında hırs iyidir canim, sevindim senin adına
İnsallah canim, ben de haftasonunu toparlayabilirim insallah, ife guveniyorum, iyi geliyor diye dusunuyorum, senin de orucun toparlarYarin serbest gun yapicam cnm cumaya kadar toparlarim insallah bakalim gorucez
Sizinki nasıl olduCok gecmis olsun canim ya sen uyuyomussun ya onun sersemligi vs daha kotu etkilemistir
biz de yasadik oyle bi olay deli girdi eve ama bizimki bu kadar korkunc olmadi sukur
TamamAman hemşire ben de yeni öğrendim çaktırma
Sagol canimBilmiyorum ki canim bikac kisi disinda bu konuda fazla konusulmamis zaten
Gecmis olsun canimsen iyi ol sonra düşünürüz bunu
Sağol canimÇok geçmiş olsun canım
Sicaklik farki etliledi canim cok şükür simdi gectiZipzip gwçmiş olsun kuzum.ne ettin saçını y
Tamam canım oylede yapabilirizFikrimi yazayım, sadece rakibimin menüsünü yorumlamak istiyorum. Zaten yakında iyice yoğun olacağım, yorum olayı strese sokuyor beni.
Sagol canim simdi gecti Sicaklik farki etkiledi diye düşünüyorum avm cok sicakti disarisi soguktu eve geldik sıcak bir anda agrimaya başladıGeçmiş olsun canım bu arada, neden ağrıyor acaba.
Tamam canım
Sagol canimGeçmiş olsun kaptanım
Sagol canimCanim yaa bu gece dikkat et kendine:/
İnsallah cabuk toparlarsin
Dikkat et canim sana da cook gecmis olsunBenim migrenim var kullandıgım bi ilaçta yok sürekli tetikliyor bu aralar hep dolarex içiyorum yakında organlar iflas edecek sabah akşam içtigimi bilirim tuğçenin ağrılarından sonra benimde tetikleme oldu sanırım üzüntüden ama şimdi iyiyim hamdolsun önceleri ilaç alıp uyuyordum yoksa dahada şiddetleniyordu bugun uyumadan geçti şükür seni soğuk etkilemiş canım sıcaktan soğuga geçiş yapınca beyin uyuşuyor sanki insanın alnı beton gibi oluyor
Yaa bizim biraz komik olduSizinki nasıl oldu
Yaa bizim biraz komik oldu
Simdi bayramdi
E kapi zirt pirt caliyo cocuklar seker topluyo falan
Arada büyük misafirde geliyo
Baktim kapi caldi actim bi adam bende babamin arkdasi sandimkapiyi aralik biraktim bi dk bekleyin dedim
İceri gectim adam arkamdan bagiriyo yenge yengeee yengeee
Babama dedim biri geldi odadan koridora geldik deli evdebabam anladi durumu napiyo cikmiyo bu zorla cikardi sonra
Ama sukrediyorum babam evdeydi biz şok olurduk anlamazdik bence
Sana yenge demeye gelmiş garibim bayram günü seni sevindirmişYaa bizim biraz komik oldu
Simdi bayramdi
E kapi zirt pirt caliyo cocuklar seker topluyo falan
Arada büyük misafirde geliyo
Baktim kapi caldi actim bi adam bende babamin arkdasi sandimkapiyi aralik biraktim bi dk bekleyin dedim
İceri gectim adam arkamdan bagiriyo yenge yengeee yengeee
Babama dedim biri geldi odadan koridora geldik deli evdebabam anladi durumu napiyo cikmiyo bu zorla cikardi sonra
Ama sukrediyorum babam evdeydi biz şok olurduk anlamazdik bence
Baya gülmustuk sonraGeçmiş olsun, kötü bir durum ama gozde canlaninca komik oluyor
Walla cok bagirdi ardimdanSana yenge demeye gelmiş garibim bayram günü seni sevindirmiş
Ezemle aynı kanıdayız nedenseWalla cok bagirdi ardimdan
Annem cok dalga gecti benimle adam deli sana vurulmus ya kapimizdan ayrilmazsa falan diye
Kuzenlerime falan anlatti bide baya dalga gecildi o zaman
Ezen cok dalga gecerEzemle aynı kanıdayız nedense
Kuzum ben 20 yaşındayım nişanlım 30 :))Canim nisanlin kac yasinda peki
Senin yasin baya kucuk ilk nisanliyim deyince sasirdim baya:))
Rabbim başımızdan eksik etmesin yok günlerini göstermesin inş Allah uzun ömürler versin anne babalarımızaEzen cok dalga gecerbazen diyorum anne sen annesin noluyoruz ama cok seviyorum bu sekilde olmasini da
Anne kiz degilde arkadas gibi olmak cok daha guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?