Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cok gecmis olsun canim ya sen uyuyomussun ya onun sersemligi vs daha kotu etkilemistir

biz de yasadik oyle bi olay deli girdi eve ama bizimki bu kadar korkunc olmadi sukur

Simdi geldim canim gecmise bakacagim
Cokk sukur daha iyiyim ilac ictim kendime geldim hic boyle basim agrimamisti
Bugun avmye gittik icerisi cook sicakti dışarısı buz gibi o arada etkilendim sanirim
Senin neden agriyor ki
Canim yaa bu gece dikkat et kendine:/
İnsallah cabuk toparlarsin

Simdi geldim canim gecmise bakacagim
Cokk sukur daha iyiyim ilac ictim kendime geldim hic boyle basim agrimamisti
Bugun avmye gittik icerisi cook sicakti dışarısı buz gibi o arada etkilendim sanirim
Senin neden agriyor ki
Benim migrenim var kullandıgım bi ilaçta yok sürekli tetikliyor bu aralar hep dolarex içiyorum yakında organlar iflas edecek sabah akşam içtigimi bilirim tuğçenin ağrılarından sonra benimde tetikleme oldu sanırım üzüntüden ama şimdi iyiyim hamdolsun önceleri ilaç alıp uyuyordum yoksa dahada şiddetleniyordu bugun uyumadan geçti şükür seni soğuk etkilemiş canım sıcaktan soğuga geçiş yapınca beyin uyuşuyor sanki insanın alnı beton gibi oluyor

Seni yiyip bitirmeyen, kararında hırs iyidir canim, sevindim senin adına
Sagol canim bi de su son kilolarda hirs yapabilsem
Yarin serbest gun yapicam cnm cumaya kadar toparlarim insallah bakalim gorucez
İnsallah canim, ben de haftasonunu toparlayabilirim insallah, ife guveniyorum, iyi geliyor diye dusunuyorum, senin de orucun toparlar

Bilmiyorum ki canim bikac kisi disinda bu konuda fazla konusulmamis zaten
Gecmis olsun canimsen iyi ol sonra düşünürüz bunu
Sagol canim
Çok geçmiş olsun canım
Sağol canim
Zipzip gwçmiş olsun kuzum.ne ettin saçını y
Sicaklik farki etliledi canim cok şükür simdi gecti
Fikrimi yazayım, sadece rakibimin menüsünü yorumlamak istiyorum. Zaten yakında iyice yoğun olacağım, yorum olayı strese sokuyor beni.
Tamam canım oylede yapabiliriz
Geçmiş olsun canım bu arada, neden ağrıyor acaba.
Sagol canim simdi gecti Sicaklik farki etkiledi diye düşünüyorum avm cok sicakti disarisi soguktu eve geldik sıcak bir anda agrimaya başladı
Bu arada yarin serbest gun yapicam bu yuzden menu paylasmicam izninizle Zipzip- Zipzip- cim. Arkadaslarinda cani cekmesin. Bugunku menumu birazdan yazicam
Tamam canım
Geçmiş olsun kaptanım
Sagol canim
Canim yaa bu gece dikkat et kendine:/
İnsallah cabuk toparlarsin
Sagol canim
Dikkat et canim sana da cook gecmis olsun

Sizinki nasıl oldu
Yaa bizim biraz komik oldu
Simdi bayramdi
E kapi zirt pirt caliyo cocuklar seker topluyo falan
Arada büyük misafirde geliyo
Baktim kapi caldi actim bi adam bende babamin arkdasi sandim kapiyi aralik biraktim bi dk bekleyin dedim
İceri gectim adam arkamdan bagiriyo yenge yengeee yengeee
Babama dedim biri geldi odadan koridora geldik deli evdebabam anladi durumu napiyo cikmiyo buzorla cikardi sonra
Ama sukrediyorum babam evdeydi biz şok olurduk anlamazdik bence

Geçmiş olsun, kötü bir durum ama gozde canlaninca komik oluyor

Sana yenge demeye gelmiş garibim bayram günü seni sevindirmiş

Sana yenge demeye gelmiş garibim bayram günü seni sevindirmiş
Walla cok bagirdi ardimdan
Annem cok dalga gecti benimle adam deli sana vurulmus ya kapimizdan ayrilmazsa falan diye
Kuzenlerime falan anlatti bide baya dalga gecildi o zaman

Ezen cok dalga gecerbazen diyorum anne sen annesin noluyoruz ama cok seviyorum bu sekilde olmasini da
Anne kiz degilde arkadas gibi olmak cok daha guzel
Rabbim başımızdan eksik etmesin yok günlerini göstermesin inş Allah uzun ömürler versin anne babalarımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…