Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Slm kizlar
Misafirleri gecirdim kizlari yatirdim. Biraz dinlendim simdi utu yapicam formalar var utulenecek. Oruc ertesi gun cay kahve icememek zorluyor beni su an oyle bir kahve icesim var ki zor tutuyorum kendimi.
Bu arada yarin serbest gun yapicam bu yuzden menu paylasmicam izninizle Zipzip- cim. Arkadaslarinda cani cekmesin. Bugunku menumu birazdan yazicam

Yarin serbest gun yapicam cnm cumaya kadar toparlarim insallah bakalim gorucez

Sikinti yok cnm helal olsun ne demek. Ben kotu etkilenmedim ama yanlis anlasilma olmasin diye Bonus um yazmis sagolsun.

Ben yiyemem 5 de kapattım ağzımı
İf yapıyorum

If te yeme saatlerinin disinda sade cay kahve soda vs icilebiliyor mu

Ben de zayifladiktan sonra 90lardan bi arkadas var fotografci ona aile cekimine gidicem

Bence yazin zor
Dondurma mevsimikislari hep kilo veririm ama yazin alirim ben

Benimde yazin en zor imtihanim dondurma

Ucuz atlatmissiniz canım benimde hep aklımda ya bir gün eve girerse naparim diye kuruyorum kafamda valla o yüzden gözünü korkutacak birsey yapmam lazım birde ben geçen yaz balkon kapısini açık unutup yatmisligim bile var

Ayy okurken icim sisti. Gecmis olsun Allah bir daha yasatmasin ne korkunc bir olay

Ayy okurken icim sisti. Gecmis olsun Allah bir daha yasatmasin ne korkunc bir olay
Hala çok korkuyorum eşim haftanın 3 günü 5 de gidiyor ben kahvaltısını hazırlıyorum o gitmeden uyumaya çalışıyorum uyuyamasam yorganı kafama çekiyorum yada kızımı yanıma alıyorum koridorda geziyo zannediyorum

Zipzip- nasıl oldun canım geçtimi agrın bugün benimde agrıdı ilaç içtim geçti şükür bu ara benimde sık sık ağrımaya başladı
Simdi geldim canim gecmise bakacagim
Cokk sukur daha iyiyim ilac ictim kendime geldim hic boyle basim agrimamisti
Bugun avmye gittik icerisi cook sicakti dışarısı buz gibi o arada etkilendim sanirim
Senin neden agriyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…