KGK ne sabahki menüde anlamadımMery sen ketojenik diyet mi yapıyorsun
Tamam rakibem sen iyi gidiyorsun, derece bile yaptin, isim zor
Merhaba arkadaslar
Haftasonu sinavlarim vardi, iyi beslenemedim, menuleri yazmaya da yuz bulamadim, ctesi sinavdan cikinca avm ye gittik, orada yedik evde yemek olmadigi icin, bugun de sinavdan cikinca evde sizip kaldim uykusuzluktan, esim de pizza yapmis. 2 gecedir ders calisiyordum tembel ogrenci misali yumurta kapiya dayaninca calisirsam olacagi bucuma gece 3.30 da uyudum, dun gece de 5.30 da uyudum, neyseki gec uyuduguma degdi. Kisacasi yarin arti gelirim ama insallah cumaya toparlarim
Resmen ölüm orucu bedene eziyet ediyorsunuz gibi cümleleri ben kullandım ama dinimizde böyle bir oruç yok kelimesi agzımdan asla çıkmadı geçmişe tekrar gittim baktım nasıl niyet ediliyor adetliyken devam ediliyormu gibi sorular sormuşum amacım sadece merak ettiklerimi sormak kimseyi eleştirmek değildir seni henüz tanımıyorum sorularım sana yargılamış gibi gele bilir yalnış anlaşıldıysam özür dilerim hakkını helal et
Ben yiyemem 5 de kapattım ağzımı
İf yapıyorum
Neyseki nişan canım benim düğünde öyle oldu, berbattı. Kadın makyaj ve saç bitene kadar bakmak yok, sürpriz olacak dedi. Hayatımda gördüğüm en kötü saç ve makyaj yapılmıştı. Gözlerim yeşil diye bı de tutmuş yeşil far sürmüş, ne olduğumu şaşırdım. Vakit kalmadığı için de bişey yapamadım. Düğün videomu asla izlemedim, tek bir foto çıkartmadım. İçimde uhde kaldı valla. Neyse ki düğün albümünü sonra çektirdim, muhteşem bir saç ve makyajla.
Bence yazin zor
Dondurma mevsimikislari hep kilo veririm ama yazin alirim ben
Şimdimi aklına geldim
Kurşun geçirmez kahveKGK ne sabahki menüde anlamadım
Ucuz atlatmissiniz canım benimde hep aklımda ya bir gün eve girerse naparim diye kuruyorum kafamda valla o yüzden gözünü korkutacak birsey yapmam lazım birde ben geçen yaz balkon kapısini açık unutup yatmisligim bile varSorma sorma uyuyordum oğlum kapıyı açmış direk içeri girmiş oğlum bağırarak yatak odasına geldi biri geldi diye bende fatura falan yazmaya gelmiştir dedim kapıya bi gittim ayakkabı dışarda adam eşimin çalışma odasında onu görür görmez kimsin çık dışarı dedim bana doğru geldi tabi ben kendimi apartman dışına attım pijamalarla başım açık ayaklar çıplak deli gibi bağırıyorum yardım edin kimse yokmu diye 2 tane yoldan geçen abiler geldi ne oldu diye evde biri var dedim tabi çocuklar içerde apartman kapısından bizim evin içi görünüyor içerde odaları geziyor telefon elimdeydi eşimi aradım evde biri geziyor diye adamlar deliyi çıkardı bunun akli dengesi yerinde yok dediler eşim geldi mahalleyi alt üst etti bulamadı o gün bu gündür çok korkarım
bozmıyim diyorum ama..Bayramın mübarek olsun şimdiden yarın sana bayram
Amin ama bir sabah çalınacak birsey bırakıp bekliycem kimdir necidir görmem lazımkarşısına cikmam ☺
Yav he heeHep aklıma geldin de iste Pazar olunca aile saadeti olabilir diye seetmeyeyim dedim
Ayy okurken icim sisti. Gecmis olsun Allah bir daha yasatmasin ne korkunc bir olaySorma sorma uyuyordum oğlum kapıyı açmış direk içeri girmiş oğlum bağırarak yatak odasına geldi biri geldi diye bende fatura falan yazmaya gelmiştir dedim kapıya bi gittim ayakkabı dışarda adam eşimin çalışma odasında onu görür görmez kimsin çık dışarı dedim bana doğru geldi tabi ben kendimi apartman dışına attım pijamalarla başım açık ayaklar çıplak deli gibi bağırıyorum yardım edin kimse yokmu diye 2 tane yoldan geçen abiler geldi ne oldu diye evde biri var dedim tabi çocuklar içerde apartman kapısından bizim evin içi görünüyor içerde odaları geziyor telefon elimdeydi eşimi aradım evde biri geziyor diye adamlar deliyi çıkardı bunun akli dengesi yerinde yok dediler eşim geldi mahalleyi alt üst etti bulamadı o gün bu gündür çok korkarım
Daha neler ögrenecem kim bilirrr cahilligime yanayım benKurşun geçirmez kahve
Tereyalı, kremalı ya da hindistam cevizli
Ya da hepsi birden
Hala çok korkuyorum eşim haftanın 3 günü 5 de gidiyor ben kahvaltısını hazırlıyorum o gitmeden uyumaya çalışıyorum uyuyamasam yorganı kafama çekiyorum yada kızımı yanıma alıyorum koridorda geziyo zannediyorumAyy okurken icim sisti. Gecmis olsun Allah bir daha yasatmasin ne korkunc bir olay
İnanmış gibi oldum az daha ilgi bekliyorumHe he yav
Eee ne oldu şimdi
bu arada yarın serumum var ekstra dikkat etmem lazım.. ödem yapar..Bayramın mübarek olsun şimdiden yarın sana bayram
ya kışın su çok tuketilemiyor.birde sürekli bi açlık hissi varBence yazin zor
Dondurma mevsimikislari hep kilo veririm ama yazin alirim ben
Geçmiş olsun kuzum ya önce sağlık zati kilon yok boyuna göre çok fitsin bence kafana takma ödem falan hepsi gelip geçici şeylerbu arada yarın serumum var ekstra dikkat etmem lazım.. ödem yapar..
Psikolojik o bendede oluyor moralim bozuk olsun mutfağa koşarımya kışın su çok tuketilemiyor.birde sürekli bi açlık hissi var
Simdi geldim canim gecmise bakacagimZipzip- nasıl oldun canım geçtimi agrın bugün benimde agrıdı ilaç içtim geçti şükür bu ara benimde sık sık ağrımaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?