Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Erken yatıp sabah hırsız avına cikasim var ama yakalarsam neducum onu bilmiyorum deyin hele hirsizla göz göze ne yapılır (balkonuma dadandi terlik saksı oyuncak bisiklet ne unuttuysak gidiyor )
Şaka gibi, terliği falan ne diye alıyor. Kamera falan koyun canım, dikkat edin.

Deli cesareti ben görmek bile istemem ramazanda evime deli girdi hala koridorun ışıgını açık bırakırım gözümün önüne geliyor hala evde geziyor gibi
Canım sen eminim çok korkmussundur ama gözümün önüne görüntü komik geldi. Allah bı daha yaşatmasin tatlım.

Meczup falan olabilir canım yaa. Yoksa toprağı dokmekle falan uğraşmaz, aklı başında biri terlik saksı da çalmaz.

Az önce bunu okumamıştım canım, komik geldi demiştim. Şimdi tam tersi çok üzüldüm, hele çocuklar içeride olunca aklın çıkmıştır.

Meczup falan olabilir canım yaa. Yoksa toprağı dokmekle falan uğraşmaz, aklı başında biri terlik saksı da çalmaz.
Bilemiyorum canım aklı başında biri hırsızlıkta yapmaz ilk çalınan oğlumun ebeveyn bisikletiydi

İf yaparken saydığım içecekler icilebiliyor canım, şu an ben bitki çayı içiyorum mesela.
İnsan kiloluyken hiç foto çekilmek istemiyor. Evlenirken zayıftım, nasıl güzelmişim. Sen de hedefine ulaş, bol bol foton olsun.

aypare ackerman Simdi liste dedim dedim guzel bi listeyle geldim sirayla yazicam buraya canim
Oncelikle en begendigim aksiyon,heyecan,macera,dogaustu gucler,dram,psikolojik vs olanlari listeliyorum
1.Shingeki no kyojin(attack on titan) Eren’in oldugu animedir ve su an anime tarihimde ennn sevdigimdirgercekten izlemedin mi bunu emin degilim gerci
2.Ajin
3.Vinland Saga (su profilimde olan vinlandin basrolu oluyor) ve hala guncel son bi iki bolum kaldi guncel izliyorum ben
4.Yakusoku no Neverland(buda 2019 sezonundan)
5.Kimetsu no Yaiba(bu yilin animesidir)
6.Monster
7.Dororo
8.Banana Fish(bu asiri psikoloji dram macera yuklu bi anime ve konusu biraz agir ben haftalarca etkisinden cikamadim ve listemde aslinda 8degilde 3.falandir:))
9. Psycho Pus(ben cok sevmiyorum ama sen begenirsin bence:)
10.One Outs (cook sevdigim bitanedir buda)
11.Samurai Champloo (bunuda izle pisman olmazsin 4 kere falan izledim)
12.Baccano(bunu izlerken kafa azcik yaniyo ama turunde ilk ve tekdir komedi aksiyon ne desen var)
13.Zankyo no Terror
14. 91Days ( bunu unutmusum yalistemden ilk bestedir sonda yazdigima bakma sakin)

simdi geldik Romatizm,komedi,dram,muzik,vs gundelik animelere
1. Toradora (benim icin cokk ozel bi animedir neden bilmiyorum :))
2.Lovely Complex(cokk tatli bi romantizm ve fazlasiyla komedi istersen bunu kacirma
3. Itizura na kiss
4. White album 2 (bundan iki tane var yani ayni isimde 2 anime var benim onerdigim daha gec cikanidir)
5.Ano hana (dram,romantizmdir)
6. Akatsuki no Yona. (Nickimin Yonahime olma sebebidir)
7.Ao haru Ride
Bunlar genelde 12 veya 24 bolumden olusan animelerdir
Simdi yazacaklarim ise tek bolumluk anime movie lerdir
1.Kimi no NaWa (bunu muttlaka izle)
2.Sakasama no Patema ( bunun konusu da baya ilginctir)
3. Koe no Katachi
Yarim saattir dusune dusune bu listeyi olusturdumUmarim begenirsinsec begen canim

Siz gerçekten bir kamera koyun canım, ayağı alışıp eve girmeye çalışmasın. Gözünün korkması lazım.
Kapılar camlar demirli ben açık unutmazsam zor girer ,hani çöpten naylon falan toplayanlar oluyo ya sabah gün aydinlanmadan onlar geziyormus onlardan supheleniyoruz bahçeye girerken iki kadin görmüş bikere üst komşu uyarmis cikmislar

Bende aliyim yegene atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…