Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Anladım canım, Allah korusun inşallah.

Benim seviye 1 e uyuyor o zaman if. Duydum ama hic detayli incelemedim. Sabah 9 gibi sade filtre kahve 12-13 arasi kahvalti 18-19 arasi aksam yemegi yiyordum. Aralarda cay kahve bitki cayi sade soda serbest. Yasakli gidalar var tabi tuketilmeyen seker orani yuksek olanlar. Saatler ife uyuyor sanirim.

29 Aralık pazar menü
10.30 3 zeytin az peynirli yumurta yeşillik 1 ceviz

12.00 sade türk kahvesi
15.00 1 hurma
17.00 1 kepçe yayla çorbası az kıymalı makarna
2.5 lt su yarım saat kardiyo
happy_mom_
Akşam makarna omasaymış iyi olurdu. Öğlen yeseydin keşke. Spor Su gayet iyi. İf yapıyorsun?

Az önce bunu okumamıştım canım, komik geldi demiştim. Şimdi tam tersi çok üzüldüm, hele çocuklar içeride olunca aklın çıkmıştır.
Tüm hayatım film gibi gözümün önünden geçti ya mutfaktan bıçak alır çocuklara zarar verse ya bıçakla rehin alırsa daha neler neler geldi aklıma hiç sorma Tuğçe uyuyordu uykudan fırladı oda neye uğradığını şaşırdı

Güzelligini hiç kaynetmemişsin elticim gözlerin yeter valla çok güzel ve fitsin bence

Kızçelerim günaydın Bu sabah yağmur var istanbulda, haliyle korkunç bir trafik var şu an

Kilo bildirimini yapayım;

Cuma:58.3 kg
Pazartesi:58.8 kg
Fark:+500 gr

Cumaya kadar reglim biter, net kilom o zaman belli olur diye düşünüyorum. Gerçi haftasonu anne evinde de abarttım biraz

Bu neydi makarama su ko benim tek bildiğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…