Cagir gelsinKız canım 17 yaşında
Attım bakalım söylerim sana önceki takimimda da vardı anime sever biri niki aominedaiki idi yanlış yazmadiysamCagir gelsin
Cidden goster listeyi acaba izlemedigi kalmis mi merak ettim bana soylersin sonra
Anladım canım, Allah korusun inşallah.Kapılar camlar demirli ben açık unutmazsam zor girer ,hani çöpten naylon falan toplayanlar oluyo ya sabah gün aydinlanmadan onlar geziyormus onlardan supheleniyoruz bahçeye girerken iki kadin görmüş bikere üst komşu uyarmis cikmislar
Tamam bekliyorum o zamanAttım bakalım söylerim sana önceki takimimda da vardı anime sever biri niki aominedaiki idi yanlış yazmadiysam
Benim seviye 1 e uyuyor o zaman if. Duydum ama hic detayli incelemedim. Sabah 9 gibi sade filtre kahve 12-13 arasi kahvalti 18-19 arasi aksam yemegi yiyordum. Aralarda cay kahve bitki cayi sade soda serbest. Yasakli gidalar var tabi tuketilmeyen seker orani yuksek olanlar. Saatler ife uyuyor sanirim.İf yaparken saydığım içecekler icilebiliyor canım, şu an ben bitki çayı içiyorum mesela.
İnsan kiloluyken hiç foto çekilmek istemiyor. Evlenirken zayıftım, nasıl güzelmişim. Sen de hedefine ulaş, bol bol foton olsun.
Bende memnun oldum.Bende Merve İstanbul da yaşıyorum 32 yaşında 1.58 boyunda 73 kiloyum benim kilo alma sebebim acıkmadan gereksiz yere birşeyler yemek .2 oğlum 1 kızım var.
Tanıştığıma memnun oldum rakibemm
Akşam makarna omasaymış iyi olurdu. Öğlen yeseydin keşke. Spor Su gayet iyi. İf yapıyorsun?29 Aralık pazar menü
10.30 3 zeytin az peynirli yumurta yeşillik 1 ceviz
12.00 sade türk kahvesi
15.00 1 hurma
17.00 1 kepçe yayla çorbası az kıymalı makarna
2.5 lt su yarım saat kardiyo
happy_mom_
Tüm hayatım film gibi gözümün önünden geçti ya mutfaktan bıçak alır çocuklara zarar verse ya bıçakla rehin alırsa daha neler neler geldi aklıma hiç sorma Tuğçe uyuyordu uykudan fırladı oda neye uğradığını şaşırdıAz önce bunu okumamıştım canım, komik geldi demiştim. Şimdi tam tersi çok üzüldüm, hele çocuklar içeride olunca aklın çıkmıştır.
Güzelligini hiç kaynetmemişsin elticim gözlerin yeter valla çok güzel ve fitsin benceİf yaparken saydığım içecekler icilebiliyor canım, şu an ben bitki çayı içiyorum mesela.
İnsan kiloluyken hiç foto çekilmek istemiyor. Evlenirken zayıftım, nasıl güzelmişim. Sen de hedefine ulaş, bol bol foton olsun.
Günaydınnnnnnnnnnnnben yatar iyi geceler
@-Artemis Simdi liste dedim dedim guzel bi listeyle geldim sirayla yazicam buraya canim
Oncelikle en begendigim aksiyon,heyecan,macera,dogaustu gucler,dram,psikolojik vs olanlari listeliyorum
1.Shingeki no kyojin(attack on titan) Eren’in oldugu animedir ve su an anime tarihimde ennn sevdigimdirgercekten izlemedin mi bunu emin degilim gerci
2.Ajin
3.Vinland Saga (su profilimde olan vinlandin basrolu oluyor) ve hala guncel son bi iki bolum kaldi guncel izliyorum ben
4.Yakusoku no Neverland(buda 2019 sezonundan)
5.Kimetsu no Yaiba(bu yilin animesidir)
6.Monster
7.Dororo
8.Banana Fish(bu asiri psikoloji dram macera yuklu bi anime ve konusu biraz agir ben haftalarca etkisinden cikamadim ve listemde aslinda 8degilde 3.falandir:))
9. Psycho Pus(ben cok sevmiyorum ama sen begenirsin bence:)
10.One Outs (cook sevdigim bitanedir buda)
11.Samurai Champloo (bunuda izle pisman olmazsin 4 kere falan izledim)
12.Baccano(bunu izlerken kafa azcik yaniyo ama turunde ilk ve tekdir komedi aksiyon ne desen var)
13.Zankyo no Terror
14. 91Days ( bunu unutmusum yalistemden ilk bestedir sonda yazdigima bakma sakin)
simdi geldik Romatizm,komedi,dram,muzik,vs gundelik animelere
1. Toradora (benim icin cokk ozel bi animedir neden bilmiyorum :))
2.Lovely Complex(cokk tatli bi romantizm ve fazlasiyla komedi istersen bunu kacirma
3. Itizura na kiss
4. White album 2 (bundan iki tane var yani ayni isimde 2 anime var benim onerdigim daha gec cikanidir)
5.Ano hana (dram,romantizmdir)
6. Akatsuki no Yona. (Nickimin Yonahime olma sebebidir)
7.Ao haru Ride
Bunlar genelde 12 veya 24 bolumden olusan animelerdir
Simdi yazacaklarim ise tek bolumluk anime movie lerdir
1.Kimi no NaWa (bunu muttlaka izle)
2.Sakasama no Patema ( bunun konusu da baya ilginctir)
3. Koe no Katachi
Yarim saattir dusune dusune bu listeyi olusturdumUmarim begenirsin sec begen canim
Maden suyu, soğuk yeşil çay içine limon sık , soğuk kahve yap içine buz atAynen ya, ben de yazın zorlanırım, yeme kısmı değil de sıcakta ne içeceğimi şaşırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?