Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Allah seni

Erken yatıp sabah hırsız avına cikasim var ama yakalarsam neducum onu bilmiyorum deyin hele hirsizla göz göze ne yapılır (balkonuma dadandi terlik saksı oyuncak bisiklet ne unuttuysak gidiyor )

Erken yatıp sabah hırsız avına cikasim var ama yakalarsam neducum onu bilmiyorum deyin hele hirsizla göz göze ne yapılır (balkonuma dadandi terlik saksı oyuncak bisiklet ne unuttuysak gidiyor )

Geçmiş olsun canim. Ben de okurken ne çıkacak dedim ama tabi tahmin edemedim

cok tebrik ederim cnim çok güzel vermissin.ınş arkası gelir.❤

Amin ama bir sabah çalınacak birsey bırakıp bekliycem kimdir necidir görmem lazım karşısına cikmam ☺
Deli cesareti ben görmek bile istemem ramazanda evime deli girdi hala koridorun ışıgını açık bırakırım gözümün önüne geliyor hala evde geziyor gibi

Hem yeriz hem yediririz
Çok arsiz bir hizrsizim var ama ya
Bir gün üst komsum Bahçedeki toprağı sen mi döktün lazım değilse ben saksilara alicam biraz dedi ben de yok benim değil başkası dokmustur dedim
Bir gittik benim saksı yok toprak yerde

Mery sen ketojenik diyet mi yapıyorsun

Deli nasıl girdi
Sorma sorma uyuyordum oğlum kapıyı açmış direk içeri girmiş oğlum bağırarak yatak odasına geldi biri geldi diye bende fatura falan yazmaya gelmiştir dedim kapıya bi gittim ayakkabı dışarda adam eşimin çalışma odasında onu görür görmez kimsin çık dışarı dedim bana doğru geldi tabi ben kendimi apartman dışına attım pijamalarla başım açık ayaklar çıplak deli gibi bağırıyorum yardım edin kimse yokmu diye 2 tane yoldan geçen abiler geldi ne oldu diye evde biri var dedim tabi çocuklar içerde apartman kapısından bizim evin içi görünüyor içerde odaları geziyor telefon elimdeydi eşimi aradım evde biri geziyor diye adamlar deliyi çıkardı bunun akli dengesi yerinde yok dediler eşim geldi mahalleyi alt üst etti bulamadı o gün bu gündür çok korkarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…