- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
Allah seniYazın gezmeler piknikler günler derken diyete vakit kalmıyo bacı kış daha güzel bir sürü videolar var aç geç karşısına yap olmadı göbek at olmadı al mendil halay çek yeterki yapmak iste ben sabahın köründe erzurumun kara kışında spora gidiyorum Allah aklımı almış
Erken yatıp sabah hırsız avına cikasim var ama yakalarsam neducum onu bilmiyorum deyin hele hirsizla göz göze ne yapılır(balkonuma dadandi terlik saksı oyuncak bisiklet ne unuttuysak gidiyor )
cok tebrik ederim cnim çok güzel vermissin.ınş arkası gelir.❤İyi canım ne olsun kaldıgımız yerden devam ediyoruz 3 haftalık bi iznim oldu geçen hafta listeye yine girdim 4 ay 9 günde toplam 13.800 verdim 2 hafta olacak spora başladım haftanın 3 günü inş bundan sonra hem sıkılaşırım hem orantılı veririm bel gidiyo toto basen biraz gitti devamı basenden olsun inş Allah amin
cnm şekersiz 21 günde şeker dışında pirinç, patates, havuç, beyaz un, şehriye, makarna da yok cnm.. sadece tb unu.. meyve 2 porsiyon günde..Bugün menü ver ne yedin bakayım ben de şeker namına birşey yemiyorum. Yaz da devam edelim
Saol canım öyle işte bekliyim diyorum dovemem sovemem polis cagirana kadar oooooo napcam bilmiyorumGeçmiş olsun canim. Ben de okurken ne çıkacak dedim ama tabi tahmin edemedim
Saol canım öyle işte bekliyim diyorum dovemem sovemem polis cagirana kadar oooooo napcam bilmiyorum
Severim yeni seyleriMarkette gördüm, sevdim bunu, bir de güllü yeşil cay
Şimdimi aklına geldimKız sen nerdeydin tüm gün
Amin ama bir sabah çalınacak birsey bırakıp bekliycem kimdir necidir görmem lazımKarşılaşmamak en güzeli, allah karşılaştırmasın
Bayramın mübarek olsun şimdiden yarın sana bayramcnm şekersiz 21 günde şeker dışında pirinç, patates, havuç, beyaz un, şehriye, makarna da yok cnm.. sadece tb unu.. meyve 2 porsiyon günde..
Gelelimmi yardıma dayak baya calori yaktırırSaol canım öyle işte bekliyim diyorum dovemem sovemem polis cagirana kadar oooooo napcam bilmiyorum
Deli cesareti ben görmek bile istemem ramazanda evime deli girdi hala koridorun ışıgını açık bırakırım gözümün önüne geliyor hala evde geziyor gibiAmin ama bir sabah çalınacak birsey bırakıp bekliycem kimdir necidir görmem lazımkarşısına cikmam ☺
Gel gel eritiriz yağlarıGelelimmi yardıma dayak baya calori yaktırırben senin arkandayım sakın korkma süt oğlan
Deli nasıl girdiDeli cesareti ben görmek bile istemem ramazanda evime deli girdi hala koridorun ışıgını açık bırakırım gözümün önüne geliyor hala evde geziyor gibi
Hem yeriz hem yediririzGel gel eritiriz yağlarıyalnız yerken mi çok yakılır atarken mi
Çok arsiz bir hizrsizim var ama yaHem yeriz hem yediririz
Mery sen ketojenik diyet mi yapıyorsun
Sorma sorma uyuyordum oğlum kapıyı açmış direk içeri girmiş oğlum bağırarak yatak odasına geldi biri geldi diye bende fatura falan yazmaya gelmiştir dedim kapıya bi gittim ayakkabı dışarda adam eşimin çalışma odasında onu görür görmez kimsin çık dışarı dedim bana doğru geldi tabi ben kendimi apartman dışına attım pijamalarla başım açık ayaklar çıplak deli gibi bağırıyorum yardım edin kimse yokmu diye 2 tane yoldan geçen abiler geldi ne oldu diye evde biri var dedim tabi çocuklar içerde apartman kapısından bizim evin içi görünüyor içerde odaları geziyor telefon elimdeydi eşimi aradım evde biri geziyor diye adamlar deliyi çıkardı bunun akli dengesi yerinde yok dediler eşim geldi mahalleyi alt üst etti bulamadı o gün bu gündür çok korkarımDeli nasıl girdi
Severim yeni seyleribii fincan isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?