Benim de öyle oldu. Adetten diye düşünüp canımı sıkmak istemiyorum. Ama çok fenayım dünden beri. Şimdi biraz uzanıcam.Cuma 59.5
Pazartesi 59.7
Üzülmeye gerek yok da bir efkar bastıİki gün boşa kürek çekmiş gibi olmak güzel bir his değil. Cuma kaçamağı mi bile yapmadiydim.
Canım bence kışın daha kolay, yazın gezmeler çok oluyorkizlar bildiğiniz üzere kışın diyet biraz yaza göre zor.özetle biraz yaptığınız diyetlerden sporlardan bahsedebilirmisiniz¿ tabi zahmet olmazsa
BendeBen de yazın zorlaniyorum.ye iç gez zamanı.
cooook teşekkür ederimaypare ackerman Simdi liste dedim dedim guzel bi listeyle geldim sirayla yazicam buraya canim
Oncelikle en begendigim aksiyon,heyecan,macera,dogaustu gucler,dram,psikolojik vs olanlari listeliyorum
1.Shingeki no kyojin(attack on titan) Eren’in oldugu animedir ve su an anime tarihimde ennn sevdigimdirgercekten izlemedin mi bunu emin degilim gerci
2.Ajin
3.Vinland Saga (su profilimde olan vinlandin basrolu oluyor) ve hala guncel son bi iki bolum kaldi guncel izliyorum ben
4.Yakusoku no Neverland(buda 2019 sezonundan)
5.Kimetsu no Yaiba(bu yilin animesidir)
6.Monster
7.Dororo
8.Banana Fish(bu asiri psikoloji dram macera yuklu bi anime ve konusu biraz agir ben haftalarca etkisinden cikamadim ve listemde aslinda 8degilde 3.falandir:))
9. Psycho Pus(ben cok sevmiyorum ama sen begenirsin bence:)
10.One Outs (cook sevdigim bitanedir buda)
11.Samurai Champloo (bunuda izle pisman olmazsin 4 kere falan izledim)
12.Baccano(bunu izlerken kafa azcik yaniyo ama turunde ilk ve tekdir komedi aksiyon ne desen var)
13.Zankyo no Terror
14. 91Days ( bunu unutmusum yalistemden ilk bestedir sonda yazdigima bakma sakin)
simdi geldik Romatizm,komedi,dram,muzik,vs gundelik animelere
1. Toradora (benim icin cokk ozel bi animedir neden bilmiyorum :))
2.Lovely Complex(cokk tatli bi romantizm ve fazlasiyla komedi istersen bunu kacirma
3. Itizura na kiss
4. White album 2 (bundan iki tane var yani ayni isimde 2 anime var benim onerdigim daha gec cikanidir)
5.Ano hana (dram,romantizmdir)
6. Akatsuki no Yona. (Nickimin Yonahime olma sebebidir)
7.Ao haru Ride
Bunlar genelde 12 veya 24 bolumden olusan animelerdir
Simdi yazacaklarim ise tek bolumluk anime movie lerdir
1.Kimi no NaWa (bunu muttlaka izle)
2.Sakasama no Patema ( bunun konusu da baya ilginctir)
3. Koe no Katachi
Yarim saattir dusune dusune bu listeyi olusturdumUmarim begenirsin sec begen canim
Cuma 59.5
Pazartesi 59.7
Üzülmeye gerek yok da bir efkar bastıİki gün boşa kürek çekmiş gibi olmak güzel bir his değil. Cuma kaçamağı mi bile yapmadiydim.
allah allah niye böyle oldu kaçıncı gündeydin bugünCuma 59.5
Pazartesi 59.7
Evet canım içiliyorIf te yeme saatlerinin disinda sade cay kahve soda vs icilebiliyor mu
GünaydınKilomu bildirip kahvaltımı yapayim
Cuma:59.1
Bugun: 58.7
Harikasınız kızlarGünaydın kızlar
Cuma 96.9
Pazartesi 96.4
Fark 500 gr
Nöbetçiyim sonra gelirim yine
Harikasınız kızlar
Tebrik ederim harika eksiherkese günaydın
cuma 62.2
pzt 61.0
İyi olur canım şaşırt vücudunuAy çok şükür negom ya, direnç kırıldı sanirimBugünden itibaren 5 te kapatacağım yeme isini senin gibi, nasıl olsa içmeye devam ediliyormuş
ekmeksiz yasam iyi geldi :)) odem de varmis herhalde cuma gunu :))Tebrik ederim harika eksi
İyi olur canım şaşırt vücudunu
Negoooo tarihe not düş spor yapıyorumTebrik ederim harika eksi
İyi olur canım şaşırt vücudunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?