Asortik görünüyo dışardanGözlerim yaşardı bee
Menün, suyun, sporun çok güzel
Yine harika
Oo rakibem, patatesli yumurta yemişsin zaten, yanında bari bir dilim ekmek yeseydin29 Aralık Pazar menüsü
11.00 kahvaltı
3 kaşık patatesli yumurta, 1 dilim beyaz peynir, yarım dilim tulum peyniri, 1 küçük salatalık, 4 zeytin, 2 dilim ekmek.
16.30 akşam
1 tabak tavuklu bezelye, 3-4 kaşık bulgur pilavı, 2 parça soslu brokoli haşlama, 2 adet biber turşusu.
17.30 ara
Şekersiz çay, 1 kaşık civarı tuzlu fıstık, 2 çatal cheesecake
Su 3 lt
Spor
Jillian level 2 30 dk 180 puan
Leslie boosted 30 dk 150 puan
Wall sit 30 sn 10 puan
Plank 30 sn 10 puan
Toplam 350 puan
Bonus Nego
Sen de miKızlar ensede tam saçın bittiği yerde beze neden olur bilen var mı? Ağrılı
herkese günaydın
cuma 62.2
pzt 61.0
Evet canımSen de mi
Evet canım uyuyor Benim yaşam tarzım böyle olduğu için if yapıyormuş gibi oldum.sabahları okula erken gidiyorum kahvaltı yapamıyorum öğle ve akşam 6 saat içerisinde yiyorum böylece if olmuş oluyorBenim seviye 1 e uyuyor o zaman if. Duydum ama hic detayli incelemedim. Sabah 9 gibi sade filtre kahve 12-13 arasi kahvalti 18-19 arasi aksam yemegi yiyordum. Aralarda cay kahve bitki cayi sade soda serbest. Yasakli gidalar var tabi tuketilmeyen seker orani yuksek olanlar. Saatler ife uyuyor sanirim.
Allah bir daha yaşatmasın canımTüm hayatım film gibi gözümün önünden geçti ya mutfaktan bıçak alır çocuklara zarar verse ya bıçakla rehin alırsa daha neler neler geldi aklıma hiç sorma Tuğçe uyuyordu uykudan fırladı oda neye uğradığını şaşırdı
Menün, suyun, sporun çok güzel
Dolma çok mu yedin bu hafta bana mı öyle geliyor
Yine harikabu menünü daha çok beğendim
Oo rakibem, patatesli yumurta yemişsin zaten, yanında bari bir dilim ekmek yeseydin
Bezelye, pilav, cheesecake, hepsi bir günde karbon çukuru adeta.
Yaptığın sporlar anca onları eritmiştir.
Cuma günü birinci belli
Sağ ol canım benim Ama valla Zayıflamadan önce yüzüm bile çok kötüydü kocamandi.Güzelligini hiç kaynetmemişsin elticim gözlerin yeter valla çok güzel ve fitsin bence
Canım sen bu kiloları korusan da yeter çok iyi görünüyorsun.Kızçelerim günaydın ❤❤❤ Bu sabah yağmur var istanbulda, haliyle korkunç bir trafik var şu an
Kilo bildirimini yapayım;
Cuma:58.3 kg
Pazartesi:58.8 kg
Fark:+500 gr
Cumaya kadar reglim biter, net kilom o zaman belli olur diye düşünüyorum. Gerçi haftasonu anne evinde de abarttım biraz
Sağ ol canım benim Ama valla Zayıflamadan önce yüzüm bile çok kötüydü kocamandi.
gun asiri takıyorum ağırlığıAğırlığı ne sıklıkla çalışıyosun? 3 kilo ağırlık çok geldi bana canım. Puan sorun değil onu hesaplarız
seninn menülerini didiklicem her gün bakalım neler yiyorsunBüyüğe saygı kalmamış burda ablası belki artı ona bak eksi gelmişaypare ackerman
ay Netflix var dizi izleyemiyorum yaa su sınavlar bitsin de baslliccam ona daa ama tabi once animelerimKızlarrrr size şiddetle Atiye dizisini öneriyorummmn 1.bölümünü izledim hayran kaldım resmen
Kolay gelsin canım. Yaparsın sen bence alıştın bırakma böyle devam et.cnm şekersiz 21 günde şeker dışında pirinç, patates, havuç, beyaz un, şehriye, makarna da yok cnm.. sadece tb unu.. meyve 2 porsiyon günde..
İnsanı kurşun gibi dinç yapıyor o yüzden adi o. En güzeli hindistan cevizi yağ ile.favorim.KGK ne sabahki menüde anlamadım
Canım ıf biliyorsun aralıklı oruç. Ben bazen 24 ıf yapıyorum. Tek öğün yani. Bazen de 16/8 ıf yapıyorum .16 saat açlık öğünler arası 8 saat oluyor.Slm kizlar
Misafirleri gecirdim kizlari yatirdim. Biraz dinlendim simdi utu yapicam formalar var utulenecek. Oruc ertesi gun cay kahve icememek zorluyor beni su an oyle bir kahve icesim var ki zor tutuyorum kendimi.
Bu arada yarin serbest gun yapicam bu yuzden menu paylasmicam izninizleZipzip- cim. Arkadaslarinda cani cekmesin. Bugunku menumu birazdan yazicam
Yarin serbest gun yapicam cnm cumaya kadar toparlarim insallah bakalim gorucez
Sikinti yok cnm helal olsun ne demek. Ben kotu etkilenmedim ama yanlis anlasilma olmasin diyeBonus um yazmis sagolsun.
If te yeme saatlerinin disinda sade cay kahve soda vs icilebiliyor mu
Ben de zayifladiktan sonra 90lardan bi arkadas var fotografci ona aile cekimine gidicem
Benimde yazin en zor imtihanim dondurma
Kurşun geçirmez kahve
Tereyalı, kremalı ya da hindistam cevizli
Ya da hepsi birden
Allah şifa versin canım. Çok geçmiş olsun. Ben keto yapıyorum. Orda yapanlar ligden ağrılarının azaldığını yazıyorlar .ilaçları azaltanlar var.Sosyal medya gruplarında. Bir bakistersen iyi gelir belki. Zaten bu bağırsaklara önem veren bir diyet.Benim migrenim var kullandıgım bi ilaçta yok sürekli tetikliyor bu aralar hep dolarex içiyorum yakında organlar iflas edecek sabah akşam içtigimi bilirim tuğçenin ağrılarından sonra benimde tetikleme oldu sanırım üzüntüden ama şimdi iyiyim hamdolsun önceleri ilaç alıp uyuyordum yoksa dahada şiddetleniyordu bugun uyumadan geçti şükür seni soğuk etkilemiş canım sıcaktan soğuga geçiş yapınca beyin uyuşuyor sanki insanın alnı beton gibi oluyor
Yağ bezesi mi acaba kuzum yaEvet canım
Ne bu ya matarama su koy der gibiBu neydimakarama su ko benim tek bildiğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?