Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menün, suyun, sporun çok güzel
Dolma çok mu yedin bu hafta bana mı öyle geliyor
Yine harika bu menünü daha çok beğendim
Oo rakibem, patatesli yumurta yemişsin zaten, yanında bari bir dilim ekmek yeseydin
Bezelye, pilav, cheesecake, hepsi bir günde karbon çukuru adeta.
Yaptığın sporlar anca onları eritmiştir.
Cuma günü birinci belli

Ağırlığı ne sıklıkla çalışıyosun? 3 kilo ağırlık çok geldi bana canım. Puan sorun değil onu hesaplarız

Evet canım uyuyor Benim yaşam tarzım böyle olduğu için if yapıyormuş gibi oldum.sabahları okula erken gidiyorum kahvaltı yapamıyorum öğle ve akşam 6 saat içerisinde yiyorum böylece if olmuş oluyor

Allah bir daha yaşatmasın canım

Valla bitti artık çok şükür, bir daha uzun süre görmek istemiyorum, es kişisi sebzeli yiyecekleri laf etmeyeyim diye yediği için basıma kaldı

Canım sen bu kiloları korusan da yeter çok iyi görünüyorsun.

Ağırlığı ne sıklıkla çalışıyosun? 3 kilo ağırlık çok geldi bana canım. Puan sorun değil onu hesaplarız
gun asiri takıyorum ağırlığı
Büyüğe saygı kalmamış burda ablası belki artı ona bak eksi gelmiş aypare ackerman
seninn menülerini didiklicem her gün bakalım neler yiyorsun
Kızlarrrr size şiddetle Atiye dizisini öneriyorummmn 1.bölümünü izledim hayran kaldım resmen
ay Netflix var dizi izleyemiyorum yaa su sınavlar bitsin de baslliccam ona daa ama tabi once animelerim
hangi dizileri izliyorsun sen canim

cnm şekersiz 21 günde şeker dışında pirinç, patates, havuç, beyaz un, şehriye, makarna da yok cnm.. sadece tb unu.. meyve 2 porsiyon günde..
Kolay gelsin canım. Yaparsın sen bence alıştın bırakma böyle devam et.
KGK ne sabahki menüde anlamadım
İnsanı kurşun gibi dinç yapıyor o yüzden adi o. En güzeli hindistan cevizi yağ ile.favorim.
Canım ıf biliyorsun aralıklı oruç. Ben bazen 24 ıf yapıyorum. Tek öğün yani. Bazen de 16/8 ıf yapıyorum .16 saat açlık öğünler arası 8 saat oluyor.
aralarda kalorisiz içecekler serbest .su soda bitki çayları vs.
Kurşun geçirmez kahve
Tereyalı, kremalı ya da hindistam cevizli
Ya da hepsi birden

Allah şifa versin canım. Çok geçmiş olsun. Ben keto yapıyorum. Orda yapanlar ligden ağrılarının azaldığını yazıyorlar .ilaçları azaltanlar var.Sosyal medya gruplarında. Bir bakistersen iyi gelir belki. Zaten bu bağırsaklara önem veren bir diyet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…