Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bir bakayım

Kızlar ensede tam saçın bittiği yerde beze neden olur bilen var mı? Ağrılı
Lenf şişmesi olabilir canım, ben oğlum hastalandigimizda şişer. Hatta benim kulağımın dibi de şişer, yanak bölgemde. Ama tabi sen benim dediklerime bakma, sadece panik yapma diye söylüyorum. Doktora görünürsün mutlaka.

Sorma canım yaa kendime o kadar kızdım ki akşam. Aynen öyle oldu, spor dunkulere gitti, hatta 100 Gr da bana kalmış

Yağ bezesi mi acaba kuzum ya
Ben bezelerden korkarım,sen ihmal etme git hemen
Yağ bezesi değil sanırım çünkü ensem ağrıyordu dokununca elime beze geldi, kulak arkasında değil tam ense kökünde, devam ederse gidicem artık, hastaneden kaçtıkça hastalık çıkıyor

Canım Allah korumuş sizi. Bununla geçmiş olsun.

Yağ bezesi değil sanırım çünkü ensem ağrıyordu dokununca elime beze geldi, kulak arkasında değil tam ense kökünde, devam ederse gidicem artık, hastaneden kaçtıkça hastalık çıkıyor
Sende bişey vardı sanki damarmıydı neydi dr ne demişti hafızamı zorluyorum çıkmıyor

İhmâl etme canım. YAş aldıkça hastalık artıyor. Rabbim tüm hastalara şifa versin. Hastaneye gitmek de ölüm gibi yahu. Randevu al gerçi iki haftaya anca buluyorum ben . Özele de gitmek istemiyorum hep aynı makina ile ölçülsün istiyorum. Troid lerimde nodül çıktı bu yıl. Çok konuşunca ağrıyor. 3 aya bir kontrol var dedi doktor. Şimdilik böyle ilaca devam dedi.hayırlısı.

Sende ihmal etme canım

Kesinlikle çok güzel oluyor. Benim de favorim
Koşa koşa eve gittim sıcak suyu demliğe döktüm. 2 dk bekledim termos a koydum içiyorum. Bahçede nöbetçiyim. Bir soğuk bir ayaz anlatamam. Bir yandan da yağmur yağıyor . Bugün de bir geçeydi.pazartesi salı çok zor geçiyor çok yorgunum ruhen bu yıl kızlar. Ahh ahh ... En güzeli küçük bir okulda çalışmakmış. 1200 öğrencimiz var. Ortaokul öğrencisi.
Bir hindistan cevizli kahve olsa ne içerdim kurşun gibi olurdum soğuk işlemezdi.

Sende bişey vardı sanki damarmıydı neydi dr ne demişti hafızamı zorluyorum çıkmıyor
Boynumda damar yumağı varmış, doğuştan, gitmedim tekrar
Burda randevu kolay canım, sen büyük şehirde misin? Tiroit de çok önemli ihmal etme, ilk geldiğinde sormuştum gözünden kaçtı sanırım, tiroit kilo vermeye engel mi diye, ilaç kullanılıyorsa yani. Ama sen verdiğin kiloyla engel olmadığını göstermiş oldun :) arkadaş bu yüzden veremiyorum diyordu da.
Bende de parathormon yükseliği var, bunun için de endokrine gitmem lazım. O kadar çok şey var ki gitmem gereken. İmkan olacak bir gün tamamen baştan aşağı baktıracaksın aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…