Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yağ bezesi değil sanırım çünkü ensem ağrıyordu dokununca elime beze geldi, kulak arkasında değil tam ense kökünde, devam ederse gidicem artık, hastaneden kaçtıkça hastalık çıkıyor
Ensede çıkıyor bizim de ama kulak da bile çıkıyor demek istedim. Hastalık var mı bugünlerde.

Ensede çıkıyor bizim de ama kulak da bile çıkıyor demek istedim. Hastalık var mı bugünlerde.
Hım tamam canım yanlış anlamışım, peş peşe boğaz enfeksiyonu geçirdim malum birde iki gündür boğazım da kuruluk burun akıntısı var canım.

Hım tamam canım yanlış anlamışım, peş peşe boğaz enfeksiyonu geçirdim malum birde iki gündür boğazım da kuruluk burun akıntısı var canım.
Boğaz enfeksiyonu şişlik yapıyor ama seninki o mu bilemem. İyileşince hala duruyorsa mutlaka görün canım.

Sana da çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin

Kızlarrrr size şiddetle Atiye dizisini öneriyorummmn 1.bölümünü izledim hayran kaldım resmen
muhafız gibi eğil dimi kalite yönünden
Yağ bezesi değil sanırım çünkü ensem ağrıyordu dokununca elime beze geldi, kulak arkasında değil tam ense kökünde, devam ederse gidicem artık, hastaneden kaçtıkça hastalık çıkıyor
canım bir drye görün ilaçta çok kullandıysan dışarı atmış olabilir boğazlarında ağrıyordu zaten bir kontrol iyidir
meslek neydi canım .allah yardımcın olsun
2. 3 günlüğü yapıyorsun değil mi ? bende de arada artı çıktığı oldu sakın pes etme 10 günlük sonuca odaklan

Canım küçük şehir ama doktor az . Gelen durmuyor burda.
Ben cevap yazamadıysam gerçekten okuş ev çocuk üçlüsü başımı döndürüyor. Mesajını hiç görmedim. Hatırlamıyorum.
Troid başa bela bir hastalık.yazın ilaç az gelmiş 10 kilo aldım belki daha fazla. Bende depresyon yarattı evden çıkmak gelmedi içimden. Ama sonra ilaçlar yeterli gelince iki haftaya normal indan oluyorsun. İlaç dozu azsa kilo vermek imkansız alırsın.ama ilaç dozu normalse normal kilo vermem devam ediyor.
Sen çalışıyor musun ? Ben okulu bırakıp gitmek bile zoruma gidiyor. Suçlu gibi çocukları atıp gidiyorum. Ama napayım mecburen gidiyorum.
Ben mecbur dahiliye ye gidiyorum

Sebze yemeğini iki kaşık alıp, iki tabak pilav yiyor. Canın cektiyse yap da az yap, basına kalmasın
Zati ben dolaba az az koydum 4 kişilik yetecek kadar eşimde 1 kepçe çorbayla bi ekmek yada 1 pide ver yeter ama çorbanın dibinde kalır ekmeğin kırıntısı kalmaz gel görki 68 kilo askerden 71 le gelmişti oda gitti yine 68

İkinci üç günün son günündeyim . Gerçekten artı çıkmış mıydın...bu çok iyi. Yok pes etmem. Yarınki kış omletini bekliyorum heyecanla. Üç gündür chia yoğurt yiyorum fena değil de sıkıcı biraz.

Boğaz enfeksiyonu şişlik yapıyor ama seninki o mu bilemem. İyileşince hala duruyorsa mutlaka görün canım.
Geçmezse gidicem mecburen, sağolun canım
Neden suçlu olasın, sağlık bu canım sen iyi olmazsan çocuklara da faydan olmaz. Ben çalışmıyorum ama ha deyince de gidemiyorum, eşim izin alacakta gidicez, hastane uzak epey benim evime

Benim ev sahibinin de oğlunun beyninde var damar yumağı çocuk 16 yaşında 2 yıldır okula gitmiyo başı çok agrıyo sese hiç gelemiyo evlerini bile taşıdılar apartmanda gürültü oluyor diye hergün acildeler ev taşımakta fayda etmedi sen neden ihmal ediyorsun peki canım gitsene belki seninde başın o yüzden agrıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…