Ensede çıkıyor bizim de ama kulak da bile çıkıyor demek istedim. Hastalık var mı bugünlerde.Yağ bezesi değil sanırım çünkü ensem ağrıyordu dokununca elime beze geldi, kulak arkasında değil tam ense kökünde, devam ederse gidicem artık, hastaneden kaçtıkça hastalık çıkıyor
Dün sabah 62.4 idim canım. Üstüme yük kalmasın da dunkuler, yine veririm cumaya kadar. Zaten bı kısmı ilaç etkisi.Yediklerin iyi gelmis demek ki
Bana iyi görünmüyordu canım, zayıflayınca cildim de düzeldi biraz.Sana öyle geliyordur genelde kilolu insanların yüzü çok güzel olur kiloları fazla ağır yaşamlardada öyle
Hım tamam canım yanlış anlamışım, peş peşe boğaz enfeksiyonu geçirdim malum birde iki gündür boğazım da kuruluk burun akıntısı var canım.Ensede çıkıyor bizim de ama kulak da bile çıkıyor demek istedim. Hastalık var mı bugünlerde.
Yedi tatlım...allah allah niye böyle oldu kaçıncı gündeydin bugün
Öyle degilmiNe bu ya matarama su koy der gibi
Geçti gitti bacı korkusu kaldı sadece oda zamanla geçer inşAllah çok tşk ederimCanım Allah korumuş sizi. Bununla geçmiş olsun.
Boğaz enfeksiyonu şişlik yapıyor ama seninki o mu bilemem. İyileşince hala duruyorsa mutlaka görün canım.Hım tamam canım yanlış anlamışım, peş peşe boğaz enfeksiyonu geçirdim malum birde iki gündür boğazım da kuruluk burun akıntısı var canım.
evet galiba şimdi bu kadinin videolarını likeladim direkt onlari yaparım bacaklarımda hafif sertlesme varOnların programları çok kuvvetli kız en zorlarını yapıyosun sen sanki
Yazın bende yeşil fasulye mağduru olmuştum3 aydır pişirmiyorum yarın bugun yapsammı acep
Öyle degilmibende öyle anladım
Sana da çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versinİhmâl etme canım. YAş aldıkça hastalık artıyor. Rabbim tüm hastalara şifa versin. Hastaneye gitmek de ölüm gibi yahu. Randevu al gerçi iki haftaya anca buluyorum ben . Özele de gitmek istemiyorum hep aynı makina ile ölçülsün istiyorum. Troid lerimde nodül çıktı bu yıl. Çok konuşunca ağrıyor. 3 aya bir kontrol var dedi doktor. Şimdilik böyle ilaca devam dedi.hayırlısı.
muhafız gibi eğil dimi kalite yönündenKızlarrrr size şiddetle Atiye dizisini öneriyorummmn 1.bölümünü izledim hayran kaldım resmen
canım bir drye görün ilaçta çok kullandıysan dışarı atmış olabilir boğazlarında ağrıyordu zaten bir kontrol iyidirYağ bezesi değil sanırım çünkü ensem ağrıyordu dokununca elime beze geldi, kulak arkasında değil tam ense kökünde, devam ederse gidicem artık, hastaneden kaçtıkça hastalık çıkıyor
meslek neydi canım .allah yardımcın olsunKoşa koşa eve gittim sıcak suyu demliğe döktüm. 2 dk bekledim termos a koydum içiyorum. Bahçede nöbetçiyim. Bir soğuk bir ayaz anlatamam. Bir yandan da yağmur yağıyor . Bugün de bir geçeydi.pazartesi salı çok zor geçiyor çok yorgunum ruhen bu yıl kızlar. Ahh ahh ... En güzeli küçük bir okulda çalışmakmış. 1200 öğrencimiz var. Ortaokul öğrencisi.
Bir hindistan cevizli kahve olsa ne içerdimkurşun gibi olurdum soğuk işlemezdi.
2. 3 günlüğü yapıyorsun değil mi ? bende de arada artı çıktığı oldu sakın pes etme 10 günlük sonuca odaklanYedi tatlım...
Canım küçük şehir ama doktor az . Gelen durmuyor burda.Boynumda damar yumağı varmış, doğuştan, gitmedim tekrar
Burda randevu kolay canım, sen büyük şehirde misin? Tiroit de çok önemli ihmal etme, ilk geldiğinde sormuştum gözünden kaçtı sanırım, tiroit kilo vermeye engel mi diye, ilaç kullanılıyorsa yani. Ama sen verdiğin kiloyla engel olmadığını göstermiş oldun :) arkadaş bu yüzden veremiyorum diyordu da.
Bende de parathormon yükseliği var, bunun için de endokrine gitmem lazım. O kadar çok şey var ki gitmem gereken. İmkan olacak bir gün tamamen baştan aşağı baktıracaksın aslında
Zati ben dolaba az az koydum 4 kişilik yetecek kadar eşimde 1 kepçe çorbayla bi ekmek yada 1 pide ver yeter ama çorbanın dibinde kalır ekmeğin kırıntısı kalmaz gel görki 68 kilo askerden 71 le gelmişti oda gitti yine 68Sebze yemeğini iki kaşık alıp, iki tabak pilav yiyor. Canın cektiyse yap da az yap, basına kalmasın
Tmm işte bende filmin adı öyle diye düşündüm matarama su koyBen film ismi ya da karakter ismidir diye düşündüm
İkinci üç günün son günündeyim . Gerçekten artı çıkmış mıydın...bu çok iyi. Yok pes etmem. Yarınki kış omletini bekliyorum heyecanla. Üç gündür chia yoğurt yiyorum fena değil de sıkıcı biraz.muhafız gibi eğil dimi kalite yönünden
canım bir drye görün ilaçta çok kullandıysan dışarı atmış olabilir boğazlarında ağrıyordu zaten bir kontrol iyidir
meslek neydi canım .allah yardımcın olsun
2. 3 günlüğü yapıyorsun değil mi ? bende de arada artı çıktığı oldu sakın pes etme 10 günlük sonuca odaklan
Boğaz enfeksiyonu şişlik yapıyor ama seninki o mu bilemem. İyileşince hala duruyorsa mutlaka görün canım.
Geçmezse gidicem mecburen, sağolun canımmuhafız gibi eğil dimi kalite yönünden
canım bir drye görün ilaçta çok kullandıysan dışarı atmış olabilir boğazlarında ağrıyordu zaten bir kontrol iyidir
meslek neydi canım .allah yardımcın olsun
2. 3 günlüğü yapıyorsun değil mi ? bende de arada artı çıktığı oldu sakın pes etme 10 günlük sonuca odaklan
Neden suçlu olasın, sağlık bu canım sen iyi olmazsan çocuklara da faydan olmaz. Ben çalışmıyorum ama ha deyince de gidemiyorum, eşim izin alacakta gidicez, hastane uzak epey benim evimeCanım küçük şehir ama doktor az . Gelen durmuyor burda.
Ben cevap yazamadıysam gerçekten okuş ev çocuk üçlüsü başımı döndürüyor. Mesajını hiç görmedim. Hatırlamıyorum.
Troid başa bela bir hastalık.yazın ilaç az gelmiş 10 kilo aldım belki daha fazla. Bende depresyon yarattı evden çıkmak gelmedi içimden. Ama sonra ilaçlar yeterli gelince iki haftaya normal indan oluyorsun. İlaç dozu azsa kilo vermek imkansız alırsın.ama ilaç dozu normalse normal kilo vermem devam ediyor.
Sen çalışıyor musun ? Ben okulu bırakıp gitmek bile zoruma gidiyor. Suçlu gibi çocukları atıp gidiyorum. Ama napayım mecburen gidiyorum.
Ben mecbur dahiliye ye gidiyorum
Ona koma bana ko... diye pis bir espri biliyorum ben deTmm işte bende filmin adı öyle diye düşündüm matarama su koy
Benim ev sahibinin de oğlunun beyninde var damar yumağı çocuk 16 yaşında 2 yıldır okula gitmiyo başı çok agrıyo sese hiç gelemiyo evlerini bile taşıdılar apartmanda gürültü oluyor diye hergün acildeler ev taşımakta fayda etmedi sen neden ihmal ediyorsun peki canım gitsene belki seninde başın o yüzden agrıyordurBoynumda damar yumağı varmış, doğuştan, gitmedim tekrar
Burda randevu kolay canım, sen büyük şehirde misin? Tiroit de çok önemli ihmal etme, ilk geldiğinde sormuştum gözünden kaçtı sanırım, tiroit kilo vermeye engel mi diye, ilaç kullanılıyorsa yani. Ama sen verdiğin kiloyla engel olmadığını göstermiş oldun :) arkadaş bu yüzden veremiyorum diyordu da.
Bende de parathormon yükseliği var, bunun için de endokrine gitmem lazım. O kadar çok şey var ki gitmem gereken. İmkan olacak bir gün tamamen baştan aşağı baktıracaksın aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?