Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Endokrin orda kolaydır heralde burda çok zor gitmek.

Yağ bezesi değil sanırım çünkü ensem ağrıyordu dokununca elime beze geldi, kulak arkasında değil tam ense kökünde, devam ederse gidicem artık, hastaneden kaçtıkça hastalık çıkıyor

Bazen Demir sivilce denen bir şey oluyor ya, ondan mi acaba

Ben 20 kiloyla yapıyorum itiraz etmiyorum 3 kiloya çıkmış puanı begenmiyo hele bahh

Anladım canım.ben de dedim bu kız ketoda ne yasaksa onu yiyo
hiç sorma canım. Ketoya niyetleniyorum ama benim yediklerim onun sevmedikleri. Onun sevdikleri benim sevmediklerim. Yumurta, tavuk, sakatat gibi ürünler yemiyorum. Sebze,yoğurt,yulaf seviyorum. Öyle olunca çok kısıtlandı benim menü. Ben de bari karbonu az almaya çalışıyım diyorum.
Allah kolaylık versin canım. Ben de öğretmenim. Şu anda çalışmıyorum çocuk nedeni ile. Çok iyi bilirim bahçe nöbetinin zorluğunu.

Ağırlığı ne sıklıkla çalışıyosun? 3 kilo ağırlık çok geldi bana canım. Puan sorun değil onu hesaplarız
Bonus ben bütün aletleri 25+25 iki set yapıyorum hepsi 20 kg ağırlıklı antreman ve ben bunları hesaplarken bölgesel diye hesap yapıyorum 6 tanesi 1 puan olarak yalnışmı yapıyorum yoksa anlamadım

Valla bitti artık çok şükür, bir daha uzun süre görmek istemiyorum, es kişisi sebzeli yiyecekleri laf etmeyeyim diye yediği için basıma kaldı
Yazın bende yeşil fasulye mağduru olmuştum 3 aydır pişirmiyorum yarın bugun yapsammı acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…