- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
yutubda fitness blenderin bi videosunu yapıyorum simdi dedigine bakayım teşekkür ederimNetten bi araştır yutubda kanallar var çok güzel. Reyhan oksayı tavsiye ederim takip et.
Boynumda damar yumağı varmış, doğuştan, gitmedim tekrar
Burda randevu kolay canım, sen büyük şehirde misin? Tiroit de çok önemli ihmal etme, ilk geldiğinde sormuştum gözünden kaçtı sanırım, tiroit kilo vermeye engel mi diye, ilaç kullanılıyorsa yani. Ama sen verdiğin kiloyla engel olmadığını göstermiş oldun :) arkadaş bu yüzden veremiyorum diyordu da.
Bende de parathormon yükseliği var, bunun için de endokrine gitmem lazım. O kadar çok şey var ki gitmem gereken. İmkan olacak bir gün tamamen baştan aşağı baktıracaksın aslında
yutubda fitness blenderin bi videosunu yapıyorum simdi dedigine bakayım teşekkür ederim
Yağ bezesi değil sanırım çünkü ensem ağrıyordu dokununca elime beze geldi, kulak arkasında değil tam ense kökünde, devam ederse gidicem artık, hastaneden kaçtıkça hastalık çıkıyor
Belki geçirdiğim hastalık yüzünden olmuştur canım, bilgisi olan vardır belki diye sordumBazen Demir sivilce denen bir şey oluyor ya, ondan mi acaba
Ben 20 kiloyla yapıyorum itiraz etmiyorum 3 kiloya çıkmış puanı begenmiyo hele bahh
Yag bezesi ola bilir canım doktora bi git istersen için rahat ederEvet canım
Anladım canım.ben de dedim bu kız ketoda ne yasaksa onu yiyo
Allah kolaylık versin canım. Ben de öğretmenim. Şu anda çalışmıyorum çocuk nedeni ile. Çok iyi bilirim bahçe nöbetinin zorluğunu.Koşa koşa eve gittim sıcak suyu demliğe döktüm. 2 dk bekledim termos a koydum içiyorum. Bahçede nöbetçiyim. Bir soğuk bir ayaz anlatamam. Bir yandan da yağmur yağıyor . Bugün de bir geçeydi.pazartesi salı çok zor geçiyor çok yorgunum ruhen bu yıl kızlar. Ahh ahh ... En güzeli küçük bir okulda çalışmakmış. 1200 öğrencimiz var. Ortaokul öğrencisi.
Bir hindistan cevizli kahve olsa ne içerdimkurşun gibi olurdum soğuk işlemezdi.
Bonus ben bütün aletleri 25+25 iki set yapıyorum hepsi 20 kg ağırlıklı antreman ve ben bunları hesaplarken bölgesel diye hesap yapıyorum 6 tanesi 1 puan olarak yalnışmı yapıyorum yoksa anlamadımAğırlığı ne sıklıkla çalışıyosun? 3 kilo ağırlık çok geldi bana canım. Puan sorun değil onu hesaplarız
Oooffff aynı gramı vermişiz
Bu küçükleri atsak mi takımdan yaa, metabolizmalari çok hızlı çalışıyorBüyüğe saygı kalmamış burda ablası belki artı ona bak eksi gelmişaypare ackerman
Artık bol bol foto çekiliyorum zatenArtık zayıfladığını göre, sorun kalmadı
Direk gidemiyorsun dahiliye sevk ediyor canımEndokrin orda kolaydır heralde burda çok zor gitmek.
Check UP yaptıracağım en iyisiYag bezesi ola bilir canım doktora bi git istersen için rahat eder
Yazın bende yeşil fasulye mağduru olmuştumValla bitti artık çok şükür, bir daha uzun süre görmek istemiyorum, es kişisi sebzeli yiyecekleri laf etmeyeyim diye yediği için basıma kaldı
Sana öyle geliyordur genelde kilolu insanların yüzü çok güzel olur kiloları fazla ağır yaşamlardada öyleSağ ol canım benim Ama valla Zayıflamadan önce yüzüm bile çok kötüydü kocamandi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?