Wayy harikasin rakibemKızlarrr günaydınnn ❤❤❤ Tartıldım ve 59.3 çıktımmmm -200 gr daha gitti❤
hhahhhhBu neydimakarama su ko benim tek bildiğim
rica edrrim canimcooook teşekkür ederimsüper olmuş ellerine sağlık ♥♥♥♥ ben bunları bitireyim yine isterim senden amaaa
Yok kiz japonlarla dalga geciyolar isteTmm işte bende filmin adı öyle diye düşündüm matarama su koy
Varisdir kız o sen doktora bakmaBenim de kalçam da var, 10 cm çapında falan mor görüntülü. Yazın denizde sinir oluyordum, doktora gittim dedi damar yumağı, almayalım, sana sıkıntısı yok. Ben de şimdi seviyorum onu
Çocuklarına çok düşkün bir bayan zati bide en küçük oğlu olunca daha bi düşkün o yüzden sormadım tuğçeninde başı agrıyınca sürekli acaba diye aklıma takıldı şükür mr de bişey çıkmadı çok korkmuştumiyi yapmışsın kadının derdi kendine yeter . allah şifasını versin
Yıllardır Karatay kahvaltisiyla ozdeşleştigim için ille yumurtazararı yoksa hiç oynamaya gerek yok 10 cm de bayağı büyükmüş ama olsun yapacak birşey yok
sadece yumurtayı mı ben yemek yemeyi özledim o 10 günlük
Azcık kış helvası ile 21 gün şekersizi bitirdimbu kdrla kalıcam inş.. kahvaltıda yiyim dedim.. ama sonra devam
soyle diyeyim daha once 42 gun şekersiz yaptım, bozdum. evet pek gerçekçi değil ama soyle de bir durum var eskisi gibi aramiyorsun ,o tatli krizleri bitiyor ve yedigin tatli agir geliyor midene tadi cok guzel gelmiyo eskisi gibiŞey dicem sana; şimdi 21 gün sınır, istesen de sonra tatlı yiyemiyorsun diyorlar ya, çok gerçekçi değil o zaman
Şöyle yedim ama aşırı tatlı geldi geri bıraktım zorlamadım kendimi..Şey dicem sana; şimdi 21 gün sınır, istesen de sonra tatlı yiyemiyorsun diyorlar ya, çok gerçekçi değil o zaman
2 kilo almak için cokk fazla yemen lazım odemdir cogu.dikkat edersen eksileri görürsünSabah yazdım daha bakamadım iskelet zımbırtıları yaptık okul için.
Gittim geldim işim boyumu aşmış bi yerden başliyim.
Sabah 11 de ki tartım tam +2 kilo idi.
Dün hacamat oldum protein yiyemeyince biraz ekmek kaçırdım onun yüzündendir diye düşünüyorum.
Iyiyim canım sen nasilsin ❤Zipzip- canim nasil oldun
Çok artı değilsin canim verirsin cumaya kadarBende sabah tartıldım..
Cuma 72.8
Bugün 73.2
Hiç kaçamak yoktu amq dün iskenderin sadece etlerini yedim.. salçalı sosu falan ödem yaptı heralde..
Aklim sendeydi ya bas agrin gecmistir Insallah canimIyiyim canım sen nasilsin ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?