Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlarrr günaydınnn ❤❤❤ Tartıldım ve 59.3 çıktımmmm -200 gr daha gitti
Wayy harikasin rakibem
Bu neydi makarama su ko benim tek bildiğim
hhahhhh
Matarama su ko
cooook teşekkür ederim süper olmuş ellerine sağlık ♥♥♥♥ ben bunları bitireyim yine isterim senden amaaa
rica edrrim canimaa ne demek her zaman
Tmm işte bende filmin adı öyle diye düşündüm matarama su koy
Yok kiz japonlarla dalga geciyolar isteFilm falan degil

iyi yapmışsın kadının derdi kendine yeter . allah şifasını versin
Çocuklarına çok düşkün bir bayan zati bide en küçük oğlu olunca daha bi düşkün o yüzden sormadım tuğçeninde başı agrıyınca sürekli acaba diye aklıma takıldı şükür mr de bişey çıkmadı çok korkmuştum

zararı yoksa hiç oynamaya gerek yok 10 cm de bayağı büyükmüş ama olsun yapacak birşey yok

sadece yumurtayı mı ben yemek yemeyi özledim o 10 günlük
Yıllardır Karatay kahvaltisiyla ozdeşleştigim için ille yumurta Eski beslenme düzeninde öğle akşam zaten sebze yoğurt biraz da et yediğim için yemek özlemedim kuzum. Sana şunu söylemek istiyorum tatlım. Bu detoks suyumuzun malzemelerini görünce korktum aslında. Beş mandalina, bir portakal, iki maden suyu o ney la dedim hep şeker, kilo aldirmasin sonra dedim. Bu konuda sana inandım bildiğim her şeyi bir kenara bıraktım. Ve bu mucize içeceği keşfettim. Bugünkü bildirimi saymiyorum ama diğer gunlerimde sabahları o içecekten sonra o kadar enerjik başlıyorum güne....ve ne yersem midem hep belime yapışmış gibi -aslında öyle değil de öyle bir his- şişkinlik , gaz , hazımsızlık yok oldu gitti. Platoya girersem yine bu şekilde yapabilirim.

Azcık kış helvası ile 21 gün şekersizi bitirdim bu kdrla kalıcam inş.. kahvaltıda yiyim dedim.. ama sonra devam

Şey dicem sana; şimdi 21 gün sınır, istesen de sonra tatlı yiyemiyorsun diyorlar ya, çok gerçekçi değil o zaman

Şey dicem sana; şimdi 21 gün sınır, istesen de sonra tatlı yiyemiyorsun diyorlar ya, çok gerçekçi değil o zaman
soyle diyeyim daha once 42 gun şekersiz yaptım, bozdum. evet pek gerçekçi değil ama soyle de bir durum var eskisi gibi aramiyorsun ,o tatli krizleri bitiyor ve yedigin tatli agir geliyor midene tadi cok guzel gelmiyo eskisi gibi

2 kilo almak için cokk fazla yemen lazım odemdir cogu.dikkat edersen eksileri görürsün
Hacamatda iyi gelir insallah,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…