Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kolay gelsin tatlım. Sorunsuz bir nöbet dilerim. Yarısı geçmiş bile. Canım hiç hindistan cevizli kahve içmemiştim o kadar güzel demek...Sen icemedin ben de içmiş gibi oldum

Canım geçen yıl boyun ağrım için mr a girdim o zaman tevafuk öğrendim, öncesinde haberim yoktu. Emin olmak lazım bir doktor söyledi, belki de yoktur

kış omleti çok kötü onun yerine 2 omlet yap bence :) ben yiyememiştim . yanına havucu doğra ye daha mantıklı
damar yumağını ilk kez duydum o nasıl birşey

Stranger Things, Vis a vis, La casa de papel(en sevdiğim), Outlander, Prison Break, Shameless, The Act(kesinlikle öneriyorum) gibi bitirdiğim ve devam ettiğim çok dizi var :) Şimdi Atiye'ye sardım tüm bölümlerini indirdim yolda izlicem

outlander shameless act harric hepsini izliyorum en uyisi sende bi liste yazıver bana izlediklerini

kış omleti çok kötü onun yerine 2 omlet yap bence :) ben yiyememiştim . yanına havucu doğra ye daha mantıklı

damar yumağını ilk kez duydum o nasıl birşey

Benim de kalçam da var, 10 cm çapında falan mor görüntülü. Yazın denizde sinir oluyordum, doktora gittim dedi damar yumağı, almayalım, sana sıkıntısı yok. Ben de şimdi seviyorum onu

Benim de kalçam da var, 10 cm çapında falan mor görüntülü. Yazın denizde sinir oluyordum, doktora gittim dedi damar yumağı, almayalım, sana sıkıntısı yok. Ben de şimdi seviyorum onu
zararı yoksa hiç oynamaya gerek yok 10 cm de bayağı büyükmüş ama olsun yapacak birşey yok
Teşekkür ederim tatlım dediğin iyi oldu. Yumurtayı özlemişim bayağı iki omlet iyi gelecek
sadece yumurtayı mı ben yemek yemeyi özledim o 10 günlük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…