Kolay gelsin tatlım. Sorunsuz bir nöbet dilerim. Yarısı geçmiş bile. Canım hiç hindistan cevizli kahve içmemiştim o kadar güzel demek...Sen icemedin ben de içmiş gibi oldumKoşa koşa eve gittim sıcak suyu demliğe döktüm. 2 dk bekledim termos a koydum içiyorum. Bahçede nöbetçiyim. Bir soğuk bir ayaz anlatamam. Bir yandan da yağmur yağıyor . Bugün de bir geçeydi.pazartesi salı çok zor geçiyor çok yorgunum ruhen bu yıl kızlar. Ahh ahh ... En güzeli küçük bir okulda çalışmakmış. 1200 öğrencimiz var. Ortaokul öğrencisi.
Bir hindistan cevizli kahve olsa ne içerdimkurşun gibi olurdum soğuk işlemezdi.
Canım geçen yıl boyun ağrım için mr a girdim o zaman tevafuk öğrendim, öncesinde haberim yoktu. Emin olmak lazım bir doktor söyledi, belki de yokturBenim ev sahibinin de oğlunun beyninde var damar yumağı çocuk 16 yaşında 2 yıldır okula gitmiyo başı çok agrıyo sese hiç gelemiyo evlerini bile taşıdılar apartmanda gürültü oluyor diye hergün acildeler ev taşımakta fayda etmedi sen neden ihmal ediyorsun peki canım gitsene belki seninde başın o yüzden agrıyordur
Canım geçmiş olsun . Doktor alalım falan demedi mi?Canım geçen yıl boyun ağrım için mr a girdim o zaman tevafuk öğrendim, öncesinde haberim yoktu. Emin olmak lazım bir doktor söyledi, belki de yoktur
kış omleti çok kötü onun yerine 2 omlet yap bence :) ben yiyememiştim . yanına havucu doğra ye daha mantıklıİkinci üç günün son günündeyim . Gerçekten artı çıkmış mıydın...bu çok iyi. Yok pes etmem. Yarınki kış omletini bekliyorum heyecanla. Üç gündür chia yoğurt yiyorum fena değil de sıkıcı biraz.
damar yumağını ilk kez duydum o nasıl birşeyBenim ev sahibinin de oğlunun beyninde var damar yumağı çocuk 16 yaşında 2 yıldır okula gitmiyo başı çok agrıyo sese hiç gelemiyo evlerini bile taşıdılar apartmanda gürültü oluyor diye hergün acildeler ev taşımakta fayda etmedi sen neden ihmal ediyorsun peki canım gitsene belki seninde başın o yüzden agrıyordur
Stranger Things, Vis a vis, La casa de papel(en sevdiğim), Outlander, Prison Break, Shameless, The Act(kesinlikle öneriyorum) gibi bitirdiğim ve devam ettiğim çok dizi var :) Şimdi Atiye'ye sardım tüm bölümlerini indirdim yolda izlicemgun asiri takıyorum ağırlığı
seninn menülerini didiklicem her gün bakalım neler yiyorsun
ay Netflix var dizi izleyemiyorum yaa su sınavlar bitsin de baslliccam ona daa ama tabi once animelerim
hangi dizileri izliyorsun sen canim
Kemik içinde oluyormuş, Dr çok hoşuma gitmedi ilgisizdi, başka doktora gitmeyi de hep erteledim. Beyin kanaması falan geçirme riski varmış vsCanım geçmiş olsun . Doktor alalım falan demedi mi?
outlander shameless act harric hepsini izliyorum en uyisi sende bi liste yazıver bana izledikleriniStranger Things, Vis a vis, La casa de papel(en sevdiğim), Outlander, Prison Break, Shameless, The Act(kesinlikle öneriyorum) gibi bitirdiğim ve devam ettiğim çok dizi var :) Şimdi Atiye'ye sardım tüm bölümlerini indirdim yolda izlicem
Amin canım sağol inşaallah
Cook geçmiş olsun canım ihmal etme doktora görünAmin canım sağol inşaallah
kış omleti çok kötü onun yerine 2 omlet yap bence :) ben yiyememiştim . yanına havucu doğra ye daha mantıklı
damar yumağını ilk kez duydum o nasıl birşey
Sağol canımCook geçmiş olsun canım ihmal etme doktora görün
Kemik içinde oluyormuş, Dr çok hoşuma gitmedi ilgisizdi, başka doktora gitmeyi de hep erteledim. Beyin kanaması falan geçirme riski varmış vs
Teşekkür ederim tatlım dediğin iyi oldu. Yumurtayı özlemişim bayağı iki omlet iyi gelecekkış omleti çok kötü onun yerine 2 omlet yap bence :) ben yiyememiştim . yanına havucu doğra ye daha mantıklı
Ben de deri altında sandım. Kemik içinde ilk kez duydum.Aaa onu duymadım, benim ki kalçamda, deri altında sanırım
Bende duyunca şaşırdım ayrıntılıda sormak isyemedim açıkcası canımkış omleti çok kötü onun yerine 2 omlet yap bence :) ben yiyememiştim . yanına havucu doğra ye daha mantıklı
zararı yoksa hiç oynamaya gerek yok 10 cm de bayağı büyükmüş ama olsun yapacak birşey yokBenim de kalçam da var, 10 cm çapında falan mor görüntülü. Yazın denizde sinir oluyordum, doktora gittim dedi damar yumağı, almayalım, sana sıkıntısı yok. Ben de şimdi seviyorum onu
sadece yumurtayı mı ben yemek yemeyi özledim o 10 günlükTeşekkür ederim tatlım dediğin iyi oldu. Yumurtayı özlemişim bayağı iki omlet iyi gelecek
Allah korusunnnn öyle demeKemik içinde oluyormuş, Dr çok hoşuma gitmedi ilgisizdi, başka doktora gitmeyi de hep erteledim. Beyin kanaması falan geçirme riski varmış vs
iyi yapmışsın kadının derdi kendine yeter . allah şifasını versinBende duyunca şaşırdım ayrıntılıda sormak isyemedim açıkcası canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?