Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sınavına odaklan canım, iki stres bir arada çok zor oluyor, burdan tamamen de kopmuyorsun zaten böylece daha çok kilo almayıp belki birazcık da verirsin.
Evet canim buraya her zaman gelirim ama sınav 2 yılda bir oluyo şurda az kaldi.. insallah yazin sinavdan yuksek bi puan alip takima dönerim mutlu mutlu

allah korusun canım .

bende aynısını düşündüm yaptığımız grupta aynı şekilde vitamin deposu olsun diye vermişti c vitamini hava soğuk .
içemediğin yerde bırakacaksın zaten .
benim mide ağrılarım yok oldu şişliğim geğirmelerim falan . birşey şişkinlik yapmış olabilir o da chiadan olabilir diye düşünüyorum. ya da dirence geçti vücut

Ben de deri altında sandım. Kemik içinde ilk kez duydum. Nego canım iyi bir uzmana ihmal etmeden görün bir an önce. Çocuğundan sonra sana da inşallah iyi bir doktor denk gelir.
Allah korusunnnn öyle deme
Doktoru gözüm tutmadığı için yanılmış olma ihtimali ağır basıyor o yüzden rahatım sanırım ama bütün belirtiler de bana uyuyor
Yok oynamıyor, benim çocuklarda da oluyor öyle, onun gibi değil, hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…