Geçti geçti canım, sabahtan annemle dışarı gittim çok bakamadım buraya ❤Aklim sendeydi ya bas agrin gecmistir Insallah canim❤
bende kahvaltidan sonra oturdum oyle koltuga yapistim kaldim
Cok sevindim canimGeçti geçti canım, sabahtan annemle dışarı gittim çok bakamadım buraya ❤
Cnm sıkılaşsam belkide dediğin gibi yeterli olur ama kilo alınca basenler ve simitler inanılmaz farketmiş. Benim boyumda inanılmaz etkili.Canım sen bu kiloları korusan da yeter çok iyi görünüyorsun.
Tesekkur ederim canımCok sevindim canim
Baktim gecmise fazla yazmamissin korktum neyseki disardaymissin
Evet canim buraya her zaman gelirim ama sınav 2 yılda bir oluyo şurda az kaldi.. insallah yazin sinavdan yuksek bi puan alip takima dönerim mutlu mutluSınavına odaklan canım, iki stres bir arada çok zor oluyor, burdan tamamen de kopmuyorsun zaten böylece daha çok kilo almayıp belki birazcık da verirsin.
hadi bakalım hahahahBu ufaklık bu hafta beni ezmemeli bildiğim herşeyi yapmalıyım ya
Karar verdim günde 2 diyet yapıcam görecek oaypare ackerman Yani görmeli
allah korusun canım .Çocuklarına çok düşkün bir bayan zati bide en küçük oğlu olunca daha bi düşkün o yüzden sormadım tuğçeninde başı agrıyınca sürekli acaba diye aklıma takıldı şükür mr de bişey çıkmadı çok korkmuştum
bende aynısını düşündüm yaptığımız grupta aynı şekilde vitamin deposu olsun diye vermişti c vitamini hava soğuk .Yıllardır Karatay kahvaltisiyla ozdeşleştigim için ille yumurtaEski beslenme düzeninde öğle akşam zaten sebze yoğurt biraz da et yediğim için yemek özlemedim kuzum. Sana şunu söylemek istiyorum tatlım. Bu detoks suyumuzun malzemelerini görünce korktum aslında. Beş mandalina, bir portakal, iki maden suyu o ney la dedim hep şeker, kilo aldirmasin sonra dedim. Bu konuda sana inandım bildiğim her şeyi bir kenara bıraktım. Ve bu mucize içeceği keşfettim. Bugünkü bildirimi saymiyorum ama diğer gunlerimde sabahları o içecekten sonra o kadar enerjik başlıyorum güne....ve ne yersem midem hep belime yapışmış gibi -aslında öyle değil de öyle bir his- şişkinlik , gaz , hazımsızlık yok oldu gitti. Platoya girersem yine bu şekilde yapabilirim.
hadi bakalım hahahah3 kgyla bacak çalısicam gecicem seni
Iyiyiz canim sen nasilsinNapiyosunuz hanimlar nasilsiniznasil gidiyo eksiler? Cuma gunu kacinci olduk bu arada
hadi bakalım hahahah3 kgyla bacak çalısicam gecicem seni
ay benim animedaşim biz şenle rakip mi olacuuk
Hftaya rakiben benim unutma
Iyiyiz canim sen nasilsin
1. Olduk
Ha ha haçalış çalışta gasların şişsin
ay benim animedaşim biz şenle rakip mi olacuuk
cuma günü gorusucez
Ben de deri altında sandım. Kemik içinde ilk kez duydum.Nego canım iyi bir uzmana ihmal etmeden görün bir an önce. Çocuğundan sonra sana da inşallah iyi bir doktor denk gelir.
Doktoru gözüm tutmadığı için yanılmış olma ihtimali ağır basıyorAllah korusunnnn öyle deme
Yok oynamıyor, benim çocuklarda da oluyor öyle, onun gibi değil, hayırlısıNego lenf bezleri şişebiliyor enfeksiyonlarda.
Büyük kızda bebekken kasıklarda vardı bide dişinin yanında kulak altında çıkmıştı indi sonra.
Bazen inmeyip uzun süre duruyor kalıcı oluyor. Basınca kayar sağa sola öylemi senin ki?
Doktoru gözüm tutmadığı için yanılmış olma ihtimali ağır basıyoro yüzden rahatım sanırım ama bütün belirtiler de bana uyuyor
Yok oynamıyor, benim çocuklarda da oluyor öyle, onun gibi değil, hayırlısı
Evettay benim animedaşim biz şenle rakip mi olacuuk
hadi yakalaa beni yakalaaa beni yuzdeleri yaristiriyoruzzBu kadar dünya hırsıda ne bilim.... nereye gidiyo bu gençlik
pika pikaEvett
Seni sectim pikacuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?