Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sağol canım.bebeğini büyütmen çok güzel. Kaç aylık oldu.Allah bağoşladın.
Sana da çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin
Teşekkürler canım.
Öğretmenim canım

Bence vücut chia yi tanımıyor alışık olduğumuz bir besin değil kinoa da aynı olmuştu bende. Neyse bugün son günümdü. Yarın yulafa geçiyorum nasılsa. Cumaya kadar tartilmayacağim inşallah kendime hakim olabilirim. Korumaya gectiysem bu sefer naparim bilmiyorum. Oruca devam ederim büyük ihtimal.

Selam kizlar herkese bugün dışardaydim sabahtan beri yeni eve geldim kilom sabit
Akşam makarna omasaymış iyi olurdu. Öğlen yeseydin keşke. Spor Su gayet iyi. İf yapıyorsun?
Evde ne pişerse onlardan yiyorum canim kendime ayrı pek hazirlayamiyorum bi süre sonra bıkıp bırakıyorum cok azdı zaten fazla yemedim ama yemesen daha iyi olurdu tabiki if yapmaya çalışıyorum diyelim instada takip ettiğim bazı diyet sayfaları if yaparak cok güzel kilo veriyolar

Kızlar bugün dışarıdaydım, öğle yemeği ve ara öğün ikisini birleştirdim ve Çin Restoranında yemek yedim gayet sağlıklıydı :)
Çin yemeği hiç yemedim. Nedense kötü bir sürpriz yasayacakmişim gibi geliyor. Akşam akşam durun herkesin iştahını kacirayim. Bir belgeselde böcek bildiğin siyah siyah kurtçuklari bir tavada güzelce kavurdular. Sonra dut yaprağı gibi bir şeye sarıp iple bağladılar onu sosla pişirip bir güzel yediler.
Diloşum ne yediğini gördün mü kuzum...

Ha ha ha çalış çalışta gasların şişsin
Hiç adaletli bir rakip olmamış seninki bacım eskiden ben kendime yakın rakip seçiyordum o zamanlar Umutdeniz4 vardı kiloma yakın hepsi benden çok zayıftı sende kendi kilona yakın biriyle rakip ol sana haksızlık oluyor böyle ben seni tutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…