Sağol canım.bebeğini büyütmen çok güzel. Kaç aylık oldu.Allah bağoşladın.hiç sorma canım. Ketoya niyetleniyorum ama benim yediklerim onun sevmedikleri. Onun sevdikleri benim sevmediklerim. Yumurta, tavuk, sakatat gibi ürünler yemiyorum. Sebze,yoğurt,yulaf seviyorum. Öyle olunca çok kısıtlandı benim menü. Ben de bari karbonu az almaya çalışıyım diyorum.
Allah kolaylık versin canım. Ben de öğretmenim. Şu anda çalışmıyorum çocuk nedeni ile. Çok iyi bilirim bahçe nöbetinin zorluğunu.
Teşekkürler canım.Sana da çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin
Öğretmenim canımmuhafız gibi eğil dimi kalite yönünden
canım bir drye görün ilaçta çok kullandıysan dışarı atmış olabilir boğazlarında ağrıyordu zaten bir kontrol iyidir
meslek neydi canım .allah yardımcın olsun
2. 3 günlüğü yapıyorsun değil mi ? bende de arada artı çıktığı oldu sakın pes etme 10 günlük sonuca odaklan
Tarif isterükAzcık kış helvası ile 21 gün şekersizi bitirdimbu kdrla kalıcam inş.. kahvaltıda yiyim dedim.. ama sonra devam
Canım şifa olsun. Helvanın üstüne serum ağır olmasın.Bugün ikinci serumumu alıcam inş.. şubatın ilk haftası tekrar doktora kontrole gidicem inş geçer artık çok yoruldum..
Tabi ki birincilerin birincisiNapiyosunuz hanimlar nasilsiniznasil gidiyo eksiler? Cuma gunu kacinci olduk bu arada
Bence vücut chia yi tanımıyor alışık olduğumuz bir besin değil kinoa da aynı olmuştu bende. Neyse bugün son günümdü. Yarın yulafa geçiyorum nasılsa. Cumaya kadar tartilmayacağim inşallah kendime hakim olabilirim. Korumaya gectiysem bu sefer naparim bilmiyorum. Oruca devam ederim büyük ihtimal.allah korusun canım .
bende aynısını düşündüm yaptığımız grupta aynı şekilde vitamin deposu olsun diye vermişti c vitamini hava soğuk .
içemediğin yerde bırakacaksın zaten .
benim mide ağrılarım yok oldu şişliğim geğirmelerim falan . birşey şişkinlik yapmış olabilir o da chiadan olabilir diye düşünüyorum. ya da dirence geçti vücut
Canım karabiber zerdeçal ikilisini dene baharat olarak. Haşlanmış tavuk varsa protein de almış olursun. Havuç bezelye patates koyma ...Akşama karnabahar var menüde yoğurtlayıp yiyeceğim ekstra içine ne koyabilirim önceden patates kızartıp beraber yiyordum
Evde ne pişerse onlardan yiyorum canim kendime ayrı pek hazirlayamiyorum bi süre sonra bıkıp bırakıyorum cok azdı zaten fazla yemedim ama yemesen daha iyi olurdu tabikiAkşam makarna omasaymış iyi olurdu. Öğlen yeseydin keşke. Spor Su gayet iyi. İf yapıyorsun?
Ne tarifi kız şu hazır satılan helva işteTarif isterükGerisini negom halleder. Dön bakim arkanı
Kız helva dediğim hazır market helvası yok mu? ondan kibrit kutusu kdr anca..Canım şifa olsun. Helvanın üstüne serum ağır olmasın.
Onun adı ne zaman kış helvası oldu niye benim haberim yokNe tarifi kız şu hazır satılan helva işte
Çin yemeği hiç yemedim. Nedense kötü bir sürpriz yasayacakmişim gibi geliyor. Akşam akşam durun herkesin iştahını kacirayim. Bir belgeselde böcek bildiğin siyah siyah kurtçuklari bir tavada güzelce kavurdular. Sonra dut yaprağı gibi bir şeye sarıp iple bağladılar onu sosla pişirip bir güzel yediler.Kızlar bugün dışarıdaydım, öğle yemeği ve ara öğün ikisini birleştirdim ve Çin Restoranında yemek yedim gayet sağlıklıydı :)
Online doktor Gülümse buyrun nasıl yardımcı ola bilirimNet doktoru mu oldun sen
Benim menüm de karnabar, fırında pişiyor şimdi, yanına yoğurt yiyicem bu kadarAkşama karnabahar var menüde yoğurtlayıp yiyeceğim ekstra içine ne koyabilirim önceden patates kızartıp beraber yiyordum
Bende sabah tartıldım..
Cuma 72.8
Bugün 73.2
Hiç kaçamak yoktu amq dün iskenderin sadece etlerini yedim.. salçalı sosu falan ödem yaptı heralde..
Ya o hacibaba da yedigim iskender ne guzeldien sevdiğim
Hiç adaletli bir rakip olmamış seninki bacım eskiden ben kendime yakın rakip seçiyordum o zamanlarHa ha haçalış çalışta gasların şişsin
Geberme sen hemi her yeride biliyoYa o hacibaba da yedigim iskender ne guzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?