Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cuma benimde günüm var hemde rahmetli kayınpederimin 14. Yıl dönümü kuranımız var hafta sonuna çocuklar evde oluyor olmazsa cumartesi başlarız o gün gelsin bakalım ayarlarız
tamam canim bakalim bi sorun olmazsa ben cumartesi baslicam ocagin ikinci haftasi tatilciler geliyo musait olmam artik
Oruçtan sonra artı gelme riski ola bilir o riski göze alamam aradaki o perşembede cumada oruçlu olmam lazım
anladim canim
ay karnim açıktı bu saatte sabah olsa da yemek yisem
Bende ya annem yemek yapti aksam koklaya koklaya bi hal oldumsaat gec diyede yemedim

Rabbim çocuklarımızın gününü görmeyi nasip etsin. Gerçekten çocuklar da kalıyor babasız annesiz. Allah yardımcısı olsun insanların. Ne zor hayatlar var .

İnşaAllah yarına hiçbirşeyi kalmaz. Allah şifa versin.

tamam canim bakalim bi sorun olmazsa ben cumartesi baslicam ocagin ikinci haftasi tatilciler geliyo musait olmam artik
anladim canim

Bende ya annem yemek yapti aksam koklaya koklaya bi hal oldumsaat gec diyede yemedim
Canım benim. Ne tatlısın sen ya kokla dur . Çok şanslısın anne yemeği var. Ama sabırlısın da afferin. Bol bol ye yemeğini annenin yarın. Kıyamam sana. Kızım yemese boğazıma durur .

Canım benim. Ne tatlısın sen ya kokla dur . Çok şanslısın anne yemeği var. Ama sabırlısın da afferin. Bol bol ye yemeğini annenin yarın. Kıyamam sana. Kızım yemese boğazıma durur .
Yaa canimm nasil yazmissin oyle Walla aglayasim geldi
Kiymet bilmeyi Rabb’im nasip etsin

Evet bugun yemedim ama yarin oglene yicem İnsallah

Geçmiş olsun canım. Üzüldüm. Bu tatil sonrası hastalıklar da bonus oluyor ya en çok ona yanarım.

anladim canim

ayy yarın ye canim benim.
bende bi sebze çorbası yaptım hala bitmedi yarin da icerim artik biter :))

Canım geçmiş olsun. İnşallah bir şey olmaz. Kov gitsin endişelerini. Bak yarın daha iyi hissedecek.

anladim canim

Helal olsun bu gece herkez aç be aç uyuyacak

Mekanı cennet olsun. Ahirette tanisirsiniz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…