tamam canim bakalim bi sorun olmazsa ben cumartesi baslicam ocagin ikinci haftasi tatilciler geliyo musait olmam artikCuma benimde günüm var hemde rahmetli kayınpederimin 14. Yıl dönümü kuranımız var hafta sonuna çocuklar evde oluyor olmazsa cumartesi başlarız o gün gelsin bakalım ayarlarız
anladim canimOruçtan sonra artı gelme riski ola bilir o riski göze alamam aradaki o perşembede cumada oruçlu olmam lazım
Bende ya annem yemek yapti aksam koklaya koklaya bi hal oldumay karnim açıktı bu saatte sabah olsa da yemek yisem
Rabbim çocuklarımızın gününü görmeyi nasip etsin. Gerçekten çocuklar da kalıyor babasız annesiz. Allah yardımcısı olsun insanların. Ne zor hayatlar var .Aminnnn canım Allah razı olsun rahmetliyi hiç tanımıyorum genç yaşta vefat etmiş çocuklarının dügününü görmemiş torun görmemiş gani gani rahmet eylesin rabbim herkes anlatıyo çok iyi insanmış keşke tanıma fırsatım olsaymış
İnşaAllah yarına hiçbirşeyi kalmaz. Allah şifa versin.Kızlar 3 yaşında oğlum var. Bugün okuldan geldi. Babası uyutmuş.ben işteydim. Uyanınca beni gördü ben hastayım dedi yattı kucağıma. İlaç verdim.Boğazım ağrımıyor dedi.sabaha belli olur. Dua edin inşallah sabaha iyileşir . Rabbim korusun tüm çocukları. Hastalık kol geziyor çokta dirençli. Çocuklar in sınıfının çoğu yok. Hastanede yatanlar var . Korkuyorum. İnşallah birşey olmaz.
Canım benim. Ne tatlısın sen ya kokla dur . Çok şanslısın anne yemeği var. Ama sabırlısın da afferin. Bol bol ye yemeğini annenin yarın. Kıyamam sana. Kızım yemese boğazıma durur .tamam canim bakalim bi sorun olmazsa ben cumartesi baslicam ocagin ikinci haftasi tatilciler geliyo musait olmam artik
anladim canim
Bende ya annem yemek yapti aksam koklaya koklaya bi hal oldumsaat gec diyede yemedim
Teşekkür ederim çok sağol.inşallah.İnşaAllah yarına hiçbirşeyi kalmaz. Allah şifa versin.
Dedim bu beni yazdı herhaldeEvet cnm duzelttim hemen
Olur inşallah. Pazartesi başlarız.Pazartesiye kalmasakmı acepp cumartesi olsa neyse abla pazartesi olsun cuma günü regl günü ama tartı günüde en azından artı gelmem pazartesi başlıyalım inş Allah nasip olursa
Yaa canimm nasil yazmissin oyle Walla aglayasim geldiCanım benim. Ne tatlısın sen ya kokla dur . Çok şanslısın anne yemeği var. Ama sabırlısın da afferin. Bol bol ye yemeğini annenin yarın. Kıyamam sana. Kızım yemese boğazıma durur .
Aynı zaman da hassas bir kızsın daYaa canimm nasil yazmissin oyle Walla aglayasim geldi
Kiymet bilmeyi Rabb’im nasip etsin
Evet bugun yemedim ama yarin oglene yicem İnsallah
Sen sorunca birden iyi hissettim kuzum. Teşekkür ederim. Rakibim gelmedi, kendimle cebelleşip duruyorum.. Çok iyi değilsem de iyi olmaya çalışıyorum.Abla nasılsın iyimisinn
Kaza orucu tatlım. İf değil...Kizlar noluyo bu toplu oruc dediginiz ne orucu?
Geçmiş olsun canım. Üzüldüm. Bu tatil sonrası hastalıklar da bonus oluyor ya en çok ona yanarım.Çarptı sanırım.
Dışarda çok işim vardı bugün yağmur altında yürüdüm ne kadar bazı yerlere araba ile gitmiş olsam da .
Fibromiyalji den kalbime ağrı giriyor sırtıma vurdu geçmesini bekliyorum.
Kafam dağılsın diye bir bakayım dedim
Katıl bize pazartesi başlıyoruz.Kaza orucu mu benimde tutmam lazim ya 4-5 gun bu gunlerde tutmayi dusunuyodum
Bana da farz ama
ayy yarın ye canim benim.tamam canim bakalim bi sorun olmazsa ben cumartesi baslicam ocagin ikinci haftasi tatilciler geliyo musait olmam artik
anladim canim
Bende ya annem yemek yapti aksam koklaya koklaya bi hal oldumsaat gec diyede yemedim
noldu elhan ablacim hayirdir neyin varSen sorunca birden iyi hissettim kuzum. Teşekkür ederim. Rakibim gelmedi, kendimle cebelleşip duruyorum.. Çok iyi değilsem de iyi olmaya çalışıyorum.
Canım geçmiş olsun. İnşallah bir şey olmaz. Kov gitsin endişelerini. Bak yarın daha iyi hissedecek.Kızlar 3 yaşında oğlum var. Bugün okuldan geldi. Babası uyutmuş.ben işteydim. Uyanınca beni gördü ben hastayım dedi yattı kucağıma. İlaç verdim.Boğazım ağrımıyor dedi.sabaha belli olur. Dua edin inşallah sabaha iyileşir . Rabbim korusun tüm çocukları. Hastalık kol geziyor çokta dirençli. Çocuklar in sınıfının çoğu yok. Hastanede yatanlar var . Korkuyorum. İnşallah birşey olmaz.
Helal olsun bu gece herkez aç be aç uyuyacaktamam canim bakalim bi sorun olmazsa ben cumartesi baslicam ocagin ikinci haftasi tatilciler geliyo musait olmam artik
anladim canim
Bilmediğim bir ağırlık var uzerimde. Öylece oturayım uzanayim hiç kalkmayim yerimden istiyorum.noldu elhan ablacim hayirdir neyin var
Mekanı cennet olsun. Ahirette tanisirsiniz inşallah.Aminnnn canım Allah razı olsun rahmetliyi hiç tanımıyorum genç yaşta vefat etmiş çocuklarının dügününü görmemiş torun görmemiş gani gani rahmet eylesin rabbim herkes anlatıyo çok iyi insanmış keşke tanıma fırsatım olsaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?