yaa bu sene benimde arkadaşlarım var mezun olucak aynı sınıftalardır belki ismen bir çoğunu tanıyorum ankara ilahiyat son sınıfları yurtta 4 tane ilahiyatçıyla kalıyordumdaaklinialirimsmileay hadi maşallah benim kardeşim de ank ünv ilhyt fak mezun olacak bu sene haziranda inş..ben de aöf ilhyt tan dgs ile ilitam a geçmeye çalışıyorum inş...:Saruboceq:
MESAJ YAZDIM AMA GÖZÜNDEN KAÇTI SANIRIM nazlım ..aebenim ablam sen kilonu yazdın mı ? benmi gözden kaçırdım acaba
affeeeeriiiiiim kuuuuuzuuuuuuuuuu lülülülülülü
yazıııkkk.. alsanaalsanasmile bu ne biçim ceza böylleearkadaşlar ben 3. gruptan geliyorum malesef bu hafta kilo veremedim aksine 500 gr aldım o yüzden BEN PİSBOĞAZIN TEKİYİM HATTA ŞİŞKOYUM :sinifsinif:
seninde cuman mübarek olsun melekcim
çatlak kaydirigubbakcemile3 bende tecrube ne arar.. benden tecrubelileri var burda kaydirigubbakcemile3engin tecrübelerini bekliyoruz nurom aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
olumunekankayizsmile Şeniz
Şeniz Şeniz
Günaydın Yavru Ceylanlar bayanssulusmile
Simerenya / 92,6 / 91,2 / 1,4 / 1,51 %
Bu arada damadınız oy birliği ile kabul gördümü? Aeben ablişimden karakter tahlili alacaktım ?:asigim:
yazıııkkk.. alsanaalsanasmile bu ne biçim ceza böyllee
seninde cuman mübarek olsun melekcim
çatlak kaydirigubbakcemile3 bende tecrube ne arar.. benden tecrubelileri var burda kaydirigubbakcemile3
sana da aferimm güzel kilo vermişsin. hihoyyyt benden damada 100 point.. :lepi:
MESAJ YAZDIM AMA GÖZÜNDEN KAÇTI SANIRIM nazlım ..
BENİ BU HAFTA SABİT GEÇ NAZLIM ..
+ dayım . regl haftası .. yüzdeyi etkilemek istemiyorum . ..a.s..
ben akşam üzeri gelirim tüm takımarın hesapları için a.s
Derece olmayacak sanırım bu hafta şimdiye kadar açıklayan takımların durumu iyi, az önce baktımda eyvahedigeldismile
evet simoşum bu hafta dereceye giremiyoruz malesef
8. Takım * *152.etap sonuçları**
rukiye_38 ( 97,0 / 98,0 / -1,0 / -1,03% )
nilbera ( 64,7 / 64,3 / 0,4 / 0,62% )
seher yıldızı ( 78,6 / 78,6 / 0,0 / 0,00% )
selmay ( 55,4 / 55,4 / 0,0 0,00% )
elimphia ( 87,5 / 86,2 / 1,3 / 1,49% )
evdefnaz ( 57,5 / 55,4 / 2,1 3,65% ) mezun:hooray:
8. Takım toplam kilo ( 440,7 / 437,9 / 2,8 / 0,64% )
kardeş takım size zahmet kontrol edermisinz a.s.
Kİmsecİkler yok bugÜn buralarda
:sm_confused: :sm_confused: kayıp herkes
canım bişey istiyo ama tanımlayamıyorum ne olduğunu ,günlerdir kokuyo burnuma tadı damağımda sanki ama ne olduğunu bulamıyorum
annemin pişirdiği bişey sanki yıllar öncesinde köyde annanemde yaptığı bişey ama ne :sm_confused: :sm_confused:
şuan ne olduğunu bilmediğim şeyi deli gibi istiyor canım :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?