Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayy evet ikimizin gücu birlesnce boyle olmus demekki
Sen mi yapacaksin ben mi o kismi anlamadim
Ama iyi gider ya bi kahve
Haha sana yaptrcaktim sonra git gel yasadim benmi yapsam diye de karisik yazdim ben yaparim sen otur kiyamam ex ortime

Sevinmem mı canım en son herşey üstüme kalmıştı babam ilgilenmiyordu
Yeniden market açmayız canım başka sektör düşünüyoruz ama bakalım ne olur ne çıkar karşımıza zaman gösterecek

Sevinmem mı canım en son herşey üstüme kalmıştı babam ilgilenmiyordu
Yeniden market açmayız canım başka sektör düşünüyoruz ama bakalım ne olur ne çıkar karşımıza zaman gösterecek
Hayirlisi olsun inşallah hakkinizda kaptanim :) bi yandan kendi isinin patronu olmak en güzeli aslinda o yönden iyi olabilir yeni bi yer de

O zaman senin metabolizman farklı.. Zaten boyun da uzundu di mi? yemek sayfası olan sen miydin, ben hep bakıyorum...
Evet cnm bendim.. takip etmiyorsan hiç bakma şaka şaka..

Cnm herkesin metası farklı.. mesela zaman içinde bqnq ne iyi geliyo ne iyi gelmiyo öğreniyorsun.. onu öğrendin mi tamam

Haha sana yaptrcaktim sonra git gel yasadim benmi yapsam diye de karisik yazdim ben yaparim sen otur kiyamam ex ortime
bende ben mi yanlis anladim acaba diyorum
Ben yaparim aslinda ama taze gelin elinden kahve icesim de var

Olsun canim raziyim ben
Hayir sekeri cikoltayi anladim da bari bi kurdele tak
Ayy o konuda baya baya odunum ya pek cafcafli seyleri sevmiyorum galiba gerci yok kahve fincanlarim rengarenk mesela ama onun disinda ek olarak simdiki kizlar gibi ugrasmiyorum türk kahvesi fincanı hayraniyimdir bu araada böyle rengarenk cok cici olanlari varya bayiliyorum hepsi benim olsa itiraz etmem

Benim sayfamda hepsi var beybi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…