- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Ayy evet ikimizin gücu birlesnce boyle olmus demekkiAynen öyle canım ,biz bu arada dükkanı kapattık haberin yoktur 2 ay oldu aslında çok boşum ders çalışmak için cook vaktim var
Bir yandan babam bir yer açalım sen çalıştır diyor
Işte ne yapsam ondan kararsizim
Yeni yıla giriyoruz yaklaşık 6_7 ay var belki son kez şansımı denerim kpss acısından
Yonahime nin ortileri de hep giderdi demek ki sizde birşey var
Haha sana yaptrcaktim sonra git gel yasadim benmi yapsam diye de karisik yazdimSen mi yapacaksin ben mi o kismi anlamadim
Ama iyi gider ya bi kahve
ela kaplıcada seni duyamaz
Sevinmem mı canım en son herşey üstüme kalmıştı babam ilgilenmiyorduZipzip- kaptanim cok sevindim senin adina bi yandan ticaret iyi olabilir ama kpsyi de denemek de fayda var gibi. Evet karisik bi durum :)
Anladigim kadaryla dukkani devretmenize sen sevinmissin yoruluyodun cok tabi :)
Peki nasıl bi yer acmayi dusunuyosunuz market mi yine?
Hayirlisi olsun inşallah hakkinizda kaptanim :) bi yandan kendi isinin patronu olmak en güzeli aslinda o yönden iyi olabilir yeni bi yer deSevinmem mı canım en son herşey üstüme kalmıştı babam ilgilenmiyordu
Yeniden market açmayız canım başka sektör düşünüyoruz ama bakalım ne olur ne çıkar karşımıza zaman gösterecek
Evet cnm bendim.. takip etmiyorsan hiç bakmaO zaman senin metabolizman farklı.. Zaten boyun da uzundu di mi? yemek sayfası olan sen miydin, ben hep bakıyorum...
Aa yemek sayfanmi var bende bakmak isterdim yeni bi gelin olarakEvet cnm bendim.. takip etmiyorsan hiç bakmaşaka şaka..
Cnm herkesin metası farklı.. mesela zaman içinde bqnq ne iyi geliyo ne iyi gelmiyo öğreniyorsun.. onu öğrendin mi tamam
Haha sana yaptrcaktim sonra git gel yasadim benmi yapsam diye de karisik yazdimben yaparim sen otur kiyamam ex ortime
Sağol canım benim hepimizin hakkında hayırlısı olsunHayirlisi olsun inşallah hakkinizda kaptanim :) bi yandan kendi isinin patronu olmak en güzeli aslinda o yönden iyi olabilir yeni bi yer de
Pembe kurdeleli fincanlar diyosunbende ben mi yanlis anladim acaba diyorum
Ben yaparim aslinda ama taze gelin elinden kahve icesim de var
Canim bu arada sen nerde yasiyodun okuyomuydun calisiyo muydun evde miydin hicbisey hatirlayamadimbende ben mi yanlis anladim acaba diyorum
Ben yaparim aslinda ama taze gelin elinden kahve icesim de var
Olsun canim raziyim benPembe kurdeleli fincanlar diyosun
Tabiki yaparim ama kurdelesiz sekersiz cikolatasiz lokumsuz sadece mis kokulu kahve
Yok canim okumuyorum evdeyim :)Canim bu arada sen nerde yasiyodun okuyomuydun calisiyo muydun evde miydin hicbisey hatirlayamadim
Takip edeceksen verimAa yemek sayfanmi var bende bakmak isterdim yeni bi gelin olarak
Ayy o konuda baya baya odunum ya pek cafcafli seyleri sevmiyorum galiba gerci yok kahve fincanlarim rengarenk mesela ama onun disinda ek olarak simdiki kizlar gibi ugrasmiyorumOlsun canim raziyim ben
Hayir sekeri cikoltayi anladim da bari bi kurdele tak
Sen 19 tane yap misafirlere de veririzTakım kimler sade türk kahvesi iciyo simdi soyleyin sonra bak ben görmedim duymadim bilmiyodum demeyin yapcam bitcek gari .sürekli bastan yapmiyim
Ederim insallah ver verTakip edeceksen verim
Been sade bol kahveliTakım kimler sade türk kahvesi iciyo simdi soyleyin sonra bak ben görmedim duymadim bilmiyodum demeyin yapcam bitcek gari .sürekli bastan yapmiyim
Benim sayfamda hepsi var beybiAyy o konuda baya baya odunum ya pek cafcafli seyleri sevmiyorum galiba gerci yok kahve fincanlarim rengarenk mesela ama onun disinda ek olarak simdiki kizlar gibi ugrasmiyorumtürk kahvesi fincanı hayraniyimdir bu araada böyle rengarenk cok cici olanlari varya bayiliyorum hepsi benim olsa itiraz etmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?