- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Bende iyiyim sükür kaptanim napim kim milyoner olmak ister i actim o ses sarmadi :)))Tv izliyorum canım:)))
O ses e bakayım dedim ))
Sen nasılsin canım
Ses olsun diye açık çok bakmıyorum zaten :)))Bende iyiyim sükür kaptanim napim kim milyoner olmak ister i actim o ses sarmadi :)))
Oyy yerim satıcı da olsam eski ortisine kıyamaz
Sagol canim
Bugun azcik ara ver ya bisi olmaz:)
Kim milyoner olmak ister de eski bölümmüs yaSes olsun diye açık çok bakmıyorum zaten :)))
Uzun zamandır girmedi canım haberde vermediOyy yerim satıcı da olsam eski ortisine kıyamaz
Bu arada prensesin annesi yok bu sefer de sorun kesin bende anlamadim brnim ortilerimin biri geliyo biri yok oluyo
Yok canım kitap almadım, kafam çok dolu bu aralar ne yapayım hic bilmiyorumKim milyoner olmak ister de eski bölümmüs ya
Kaptanim bu arada sen kitap alcaktin aldin mi ya da karar verdin mi sinava girmeye diyeyim
Hmm hayırlısı olsun kaptanim dönem öyle bi dönemki kafa dolmucak gibi degilki hele benim gibi kucuk bi yerde yasiyosan is imkani yok hicbisey yok yillarca emek ver çöp. Sen yillarca okuyosun basina gelen patron dunyanin en cahil insani oluyo. Cahilini gectim insan olsalar keskeYok canım kitap almadım, kafam çok dolu bu aralar ne yapayım hic bilmiyorum
Bende sorun var kaptanım bidaha bana kimseyi orti yapma valla kimle olsam gidiyo enerji kusagina da 3. Ortim diyodum mistik olaylarEn son ekimde girmiş ikiside
Aynen öyle canım ,biz bu arada dükkanı kapattık haberin yoktur 2 ay oldu aslında çok boşum ders çalışmak için cook vaktim varHmm hayırlısı olsun kaptanim dönem öyle bi dönemki kafa dolmucak gibi degilki hele benim gibi kucuk bi yerde yasiyosan is imkani yok hicbisey yok yillarca emek ver çöp. Sen yillarca okuyosun basina gelen patron dunyanin en cahil insani oluyo. Cahilini gectim insan olsalar keske
Bende sorun var kaptanım bidaha bana kimseyi orti yapma valla kimle olsam gidiyo enerji kusagina da 3. Ortim diyodum mistik olaylar
Sen mi yapacaksin ben mi o kismi anlamadimYonahime kiz senin türk kahvesi sozün vardi yapan mi en sekersizinden
Takima da ısmarlıcaktim ama kimseler yok herkes yilbasina gitti heralde
Önceden nerde oluyordun kiBende 15 yil sonra ilk defa evdeyim yeni yila eevde gireceğim değişik bir his normal günlerden farkı olmayınca yeni yıl oldugunun farkinda bile değilim
Evet ya
Market vardı canım kasım ayında kapattıkÖnceden nerde oluyordun ki
Aa onu dedin, tamam canım marketi biliyordum, dört gözle bekledik ya devretmeniziMarket vardı canım kasım ayında kapattık
Evet canım o yüzden evde olamıyordum şimdi bir boşluk var ama evimizde olmak daha güzelAa onu dedin, tamam canım marketi biliyordum, dört gözle bekledik ya devretmenizi
Ben ev kuşuyum, ev gibisi yokEvet canım o yüzden evde olamıyordum şimdi bir boşluk var ama evimizde olmak daha güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?