- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Misafirler de pek sessiz konusun kız azSen 19 tane yap misafirlere de veririz
Tamamdır 10 dk ya hazır
Been sade bol kahveli
Haha takip etcem kesin o zamanBenim sayfamda hepsi var beybi
Misafirler de pek sessiz konusun kız azkaptanim yalniz ben yeni gelinim kahve fincanim 20 tane cikarmi bilemedim destek ekip kahve fincani gonderin ordan 2 tane takimim var su an ceyizden gelen
Hadi yazdım bak bakim yorum bekliyorumTamamdır 10 dk ya hazır
Haha takip etcem kesin o zaman
Aa yoo kim dedi öle bişi yok
Öyle okumuştum sanki yanlış hhatırladımAa yoo kim dedi öle bişi yok
Sen beni takip etmiyorsun sana yokÖyle okumuştum sanki yanlış hhatırladım
Hiiisssstt mizıkcılik yapmak yok beni öyle tavladin gonder bakim fincanlariAa yoo kim dedi öle bişi yok
Kaptanim bizi yiyo ya cimri cikti arkadaşÖyle okumuştum sanki yanlış hhatırladım
Yeni takipçi gelmedi bekliyorumHiiisssstt mizıkcılik yapmak yok beni öyle tavladin gonder bakim fincanlarinolcak sanki yikayip paklayip geri vercem
Ama ben olsam bende vermem ayy cok guzeller yaaa
Hesabim yok kiSen beni takip etmiyorsun sana yok
Takip ettim de takipcin de baya varmis gercek mi bunlarHadi yazdım bak bakim yorum bekliyorum
Aaaa bak hele takip olmazsa fincan da yokYeni takipçi gelmedi bekliyorum
Teşekkür ederim canım ❤Üzülme kaptanım bütün fincanlarım sana feda olsunZipzip-
Misafirler de pek sessiz konusun kız azkaptanim yalniz ben yeni gelinim kahve fincanim 20 tane cikarmi bilemedim destek ekip kahve fincani gonderin ordan 2 tane takimim var su an ceyizden gelen
Yok canim benim annem o hakkini havlularda tulbentlerde kullanmis masallah evin yarisi havlu tulbent dolu heryer dantel igne oyasiBenim seksen küsur taneydi yemek takımı hariç
Yok canim benim annem o hakkini havlularda tulbentlerde kullanmis masallah evin yarisi havlu tulbent dolu heryer dantel igne oyasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?